iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   htc desire (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/59391-htc-desire.html)

bartvdvenne 10-05-10 14:01

htc desire
 
Htc desire , me enkele dagen geleden ook eens verdiept in dit toestel en ik was onmiddellijk verkocht . Ik wilde eigenlijk direct naar de winkel stappen en hem gaan kopen , heb juist mijn iphone verkocht en wilde wachten op de nieuwe iphone maar wanneer ik dit toestel zag....super !! Ik vind het veel persoonlijker instelbaar dan de iphone , aan een iphone kan je niks personaliseren behalve een fotootje als wallpaper...toch een beetje min voor zulks een toestel. Het scherm van de htc is ook iets groter, hij is sneller , het is eens iets anders ..MAAR dan kwam ik bij het geheugen terecht en hier is voor mij althans de desire en bijna alle andere toestellen hetgene waar ik op afknap.
Ik geef een voorbeeld , ik ga op vakantie en neem de iphone mee, er staan een tiental films of afleveringen van een serie op, er staan een pak spelletjes op andere apps een gps van navigon en mijn muziekcollectie van bijna 3500 mp"'s, well will je dit op je desire zetten heb je al vlug 2 kaarten van 16 Gb nodig of eentje van 32 maar die zijn nog moeilijk te verkrijgen en ook duur.
Ik kan mijn iphone gebruiken als gps en gelijktijdig mijn muziekcollectie afspelen via de autoradio, nu met een desire lukt dat niet tenzij ik opteer voor de dure 32 gb kaart.
Van de 576Mb ram op de desire blijf ook maar een goede 120 Mb over om applicaties op te zetten..als ik naar de apps op een iphone kijk zijn er een aantel bij die rond de 1 Gb draaien , of neem nog maar de helft, hoe ga je dit in het ram geheugen van de desire krijgen ?
Ook op het gebied van games blijft volgens mij de desire serieus achter tov de iphone , niet voor niets is de iphone de grootste vijand van nintendo .

Ik vond en vind de desire een geweldig toestel maar ik ga toch nog een maandje wachten op de nieuwe iphone ...

Dejive 10-05-10 14:12

euhm? dit stond toch ook al in de andere topic? Dit is een beetje overbodig lijkt me? Of was het een foutje van je?

Bomans 10-05-10 15:02

Schrijf je hier ook al.

//Slotje dus.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:17.