iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   HELP PLEASE: iPhone niet meer werkend te krijgen (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/59781-help-please-iphone-niet-meer-werkend-krijgen.html)

pdewildt 15-05-10 18:17

HELP PLEASE: iPhone niet meer werkend te krijgen
 
Beste allen,

Ik heb een groot probleem met mijn iPhone, zie hieronder even de gegevens:

Type: Iphone 3GS
Firmware: 3.1.2
Baseband: 5.11.07 (of kan 04 ook?)

Ik heb een update in Cydia gedraaid van verschillende programma's, er stonden er denk een stuk of 8. Na het updaten moest ik klikken op "reboot device". Bij het opnieuw opstarten bleef de iphone vervolgens hangen op het apple logo. Na verloop van tijd komt er zo'n draaiend rondje in beeld, dit duurt een hele tijd, waarna hij op een gegeven moment weer opnieuw gaat opstarten en het hele ritueel zich herhaald.

Ik heb geprobeerd opnieuw de 3.1.2 custom firmware erop te zetten via itunes, echter krijg ik dan error 1600. Ik heb reeds van alles geprobeerd, echter kom ik er gewoon niet uit. Ik heb ook al het hosts bestand veranderd en deze regel toegevoegd: 74.208.10.249 gs.apple.com waarna ik mijn dns geflasht heb. Dit hielp echter niets.

In cydia heb ik ooit wel make mij life easier thanks aangeklikt, dit schijnt je shsh gegevens te saven? Ik weet ook mijn ECID, echter kan ik met Umbrella niet achter mijn shsh komen, omdat hij mijn iphone niet als aangesloten ziet staan.

Kunnen jullie me alsjeblieft helpen en vertellen wat ik moet doen? THANKS alvast!!

De Generaal 15-05-10 18:31

Dit forum is voorzien van een uitstekende zoekfunctie en zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen). Ik verzoek je dan ook vriendelijk deze te gebruiken.

Neem eens een kijkje in dit topic en zie deze pagina voor info over hoe te herstellen naar 3.1.2 ;).

Omdat deze vraag/vragen al meerdere keren aan bod is/zijn gekomen, sluiten we deze discussie.

//Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:50.