Het grote Firmware 1.1.3 topic Deel #1

Het grote Firmware 1.1.3 topic Deel #1 discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door EricJ Zie ik nog niet in mijn Installer staan... Waar heb je die gevonden? Ik heb hem handmatig een refresh laten ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #61  
Oud 1 February 2008, 10:14
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door EricJ Bekijk bericht
Zie ik nog niet in mijn Installer staan... Waar heb je die gevonden?
Ik heb hem handmatig een refresh laten doen en daarna stond hij er gewoon tussen ipv de "oude"
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #62  
Oud 1 February 2008, 10:16
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2008
Berichten: 168
Standaard

Ja staat er in de nieuwe 1.13 -3 versie
even installer updaten

Hoop dat de nummerherkenning is opgelost in deze versie wacht dus even af totdat de andere het geinstalleerd hebben.

Laatst gewijzigd door Tqam; 1 February 2008 om 10:48.
  #63  
Oud 1 February 2008, 10:59
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 January 2008
Berichten: 18
Standaard

Een 1.1.3. OTB is dus niet te kraken? Zowel software-matig als hardware-matig? Dit omdat de baseband nog niet gekraakt is? Bootloader 4.6 telefoons kan de baseband niet van teruggezet worden naar een vorige versie begrijp ik. Maar met bl 3.9 kan dit wel.
Als je toch je 1.1.3. OTB 4.6 iPhone hardwarematig terugzet naar 3.9 kan je toch gewoon je baseband weer downgraden zoals dat altijd kon? Of zeg ik nou iets heel vreemds?
Een antwoord hierop zou heel erg fijn zijn.
  #64  
Oud 1 February 2008, 12:25
» iPhone 6s Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Sommelsdijk
Berichten: 59
Stuur een bericht via MSN naar bruut
Standaard

Ik ben mijn iPhone met firmware 1.1.2 voorbereiden voor de Official 1.1.3-3 Upgrade maar loop op een probleem ik kan niet via SSH verbinding maken naar mijn iphone.
Ik gebruik hier voor Cyberduck.app.
Dit heb ik gedaan:
  1. Eerst via iNdependence SSH er op gezet omdat ik na update van 1.1.1 naar 1.1.2 geen installer.app meer zag in mijn venster.
  2. Toen via de iNdependence de installer.app er weer opgezet.
  3. Daarna de SSH van iNdependece via iNdependece uninstall.
  4. Toen OpenSSH geinstaleerd overnieuw mijn iPhone gereboot.
  5. En toen via Cyberduck.app geprobeerd verbinding te maken met de error: I/O Fout: Connection gefaald sftp://root@192.168.1.64:22
Ik heb de SSH van iNdependence er afgehaald omdat ik heb gelezen dat je OpenSSH moet hebben geinstaleerd en OpenSSH en SSH tegelijk op iPhone lijkt me niet slim. Via de SSH van iNdependence kon ik wel verbinding maken.
__________________
iPhone 3G S 32GB jailbreak | iPhone 4 32GB | iPod touch 32GB | iPad 1

Laatst gewijzigd door bruut; 1 February 2008 om 12:49.
  #65  
Oud 1 February 2008, 13:04
» iPhone 6s Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Sommelsdijk
Berichten: 59
Stuur een bericht via MSN naar bruut
Standaard

Sorry ik heb geen geduld meer op antwoord op mijn vraag heb nu weer de SSH via iNdependece geinstaleerd en kan weer verbinding maken en ga nu de Official 1.1.3-3 Upgrade via installer.app instaleren en uitvoeren ik hou jullie op de hoogte.
__________________
iPhone 3G S 32GB jailbreak | iPhone 4 32GB | iPod touch 32GB | iPad 1
  #66  
Oud 1 February 2008, 14:04
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 10 November 2007
Locatie: Pijnacker
Berichten: 40
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Maarten Bekijk bericht
Als je nou eens leest?!?!?!?!! Mensen die dit soort dingen posten moeten wat mij betreft na 2x de toegang ontzegt worden. Dit slaat werkelijk waar nergens op.
Noe nou doe eens een beetje aardig zeg

Maar kun je gewoon een proggie downloaden zodat je je telefoon weer kan onlocken na de update???
  #67  
Oud 1 February 2008, 14:58
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

probeer eens een van de topics die over een van de updatemethodes gaat. Daar zal je vast wel vinden hoe je moet upgraden?
  #68  
Oud 1 February 2008, 17:44
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 October 2007
Berichten: 25
Standaard

Doen jullie bij een upgrade naar 1.1.3 een 'restore'?

Bij de officile dev-team manier (Softupgrade 1.1.3-3) moet je wanneer je begint moet je op 2 vragen antwoorden:

hacktivation uitvoeren? -> ja, zeker?

restore uitvoeren (recommended) -> wat deden jullie? Ik wil al mijn smsen niet kwijtraken, gebeurt dat niet wanneer je een restore doet?
  #69  
Oud 1 February 2008, 18:08
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ketsjap Bekijk bericht
Doen jullie bij een upgrade naar 1.1.3 een 'restore'?

Bij de officile dev-team manier (Softupgrade 1.1.3-3) moet je wanneer je begint moet je op 2 vragen antwoorden:

hacktivation uitvoeren? -> ja, zeker?
Klopt

restore uitvoeren (recommended) -> wat deden jullie? Ik wil al mijn smsen niet kwijtraken, gebeurt dat niet wanneer je een restore doet?
Klopt niet

antwoord in Bold

Het is trouwens aan te raden om de restore te doen, dan ben je WEL alles kwijt
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #70  
Oud 1 February 2008, 18:40
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 November 2007
Berichten: 4
Standaard iJailBreak

Ik heb de update gedaan van 1.1.2 (1.1.1 otb) naar 1.1.3 via de iJailBreak methode. Erg makkelijk:

zorg dat je op een Wi-Fi netwerkt zit.

1. alle geinstalleerde programma's uninstallen met installer.
2. BSD 2.0 installerren
3. als je je password veranderd heb, verander dit terug in alpine (denk ik, heb ik voor de zekerheid gedaan).
4. haal je sim kaart er uit (je wilt niet gebelt worden tijdens de update)
5. installeer ijailbreakme en voer deze uit.
6. wachten / koffie drinken
7. bellen / kijken of er nog patches nodig zijn

gr.
seb
  #71  
Oud 1 February 2008, 18:48
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 January 2008
Berichten: 22
Standaard synchronisatie na soft update 1.1.3 lukt niet meer

Ik heb gisteren mijn iphone geupgrade naar 1.1.3. met ijailbreak. Het ging makkelijk en zonder problemen.
Het synchoniseren van ical en contacten lukt niet meer.
Ik lees een oplossing op hackintosh (fix contacts and calendar 1.1.3.), maar begrijp niet alle stappen.
Wat ik begrijp is het volgende:
1. download via installer: rapid$enzovoort
2. komt er waarschijnlijk een bestand/icoon op 'bureaublad'
3. openen (extract fix enz.)
4. copy to iphone en dan raak ik het spoor bijster (wat en hoe copieren?)
Graag hoor ik je advies
Alvast bedankt
  #72  
Oud 1 February 2008, 21:03
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 71
Stuur een bericht via Skype™ naar jermain
Standaard

ik heb mijn iphone 1.1.2 met installer heb ik Ijailbreakmobile 1.1.2. moet ik nu via iTunes gewoon update 1.1.3 downloaden ?
  #73  
Oud 1 February 2008, 21:09
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.059
Standaard

Nee ff de link naar de update opzoeken in de wiki en die downloaden... Met iTunes kan denk ik ook maar ik zou niet weten waar het bestand dan staat. + strax druk je verkeerde knop en heb je trouble!

Greetz, Stiruam
  #74  
Oud 1 February 2008, 21:46
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Bij mij werkt alles nu, weet iemand waar ik een switcher kan vinden (Services bijv) voor 1.1.3 (DEV TEAM INSTALLER v3!!!)
  #75  
Oud 1 February 2008, 22:34
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Gebruik die van bigboss, die werkt prima
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #76  
Oud 1 February 2008, 23:40
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 January 2008
Berichten: 87
Standaard

ik had firmware 1.1.2 bootloader 4.6 geupgrade naar 1.1.3 kan ik dan nog steeds een turbosim gebruiken of had ik eerder turbosim moeten installeren en dan naar 1.1.3?


mvg Davy
  #77  
Oud 1 February 2008, 23:46
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ducky Bekijk bericht
ik had firmware 1.1.2 bootloader 4.6 geupgrade naar 1.1.3 kan ik dan nog steeds een turbosim gebruiken of had ik eerder turbosim moeten installeren en dan naar 1.1.3?


mvg Davy
Je bent al op 1.1.3 en je vraagt of je telefoon nog werkt ? Probeer eens te bellen ?
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #78  
Oud 2 February 2008, 00:22
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 10 November 2007
Locatie: Pijnacker
Berichten: 40
Standaard

maakt het uit of je van 1.1.2 upgrate of 1.1.1 naar 1.1.3??
  #79  
Oud 2 February 2008, 12:26
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door drumworkshop Bekijk bericht
maakt het uit of je van 1.1.2 upgrate of 1.1.1 naar 1.1.3??
1.1.2 naar 1.1.3 is toch wel het verstandigst en het is zo'n kleine moeite
  #80  
Oud 2 February 2008, 18:38
Gef Gef is offline
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 February 2008
Berichten: 15
Standaard

Yoehoe, ik heb gisteren mn Iphone ontvangen, door een vriend meegenomen uit de VS. Alleen er staat Firmware 1.1.3. op. Heeft iemand een idee op welke termijn het dev team unlocken mogelijk heeft gemaakt?
Heeft het daarnaast zin om te downgraden zodat ik er nog iets mee kan op dit moment of maar beter even wachten?
Thanks!
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Het grote Highscore-topic Kenanus iPhone Games 187 25 March 2013 13:10
Foto: Het Grote Foto Topic! berty Muziek, foto & video 5 8 May 2011 18:08
Het grote sportarmbanden-topic antimaterie iPhone accessoires en onderdelen 29 4 November 2010 10:40
Het grote firmware 2.0.0 pr unlock topic Beaux Archief 570 20 July 2008 02:38
Het grote Firmware 1.1.3 topic Deel #2 Maarten Unlock [archief] 106 16 June 2008 14:17

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:26.