iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Wie kan mijn verkeerd ge-update iphone weer te laten bellen? (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/6319-wie-mijn-verkeerd-ge-update-iphone-weer-laten-bellen.html)

bheerkens 02-02-08 03:08

(slotje aub) Wie kan mijn verkeerd ge-update iphone weer te laten bellen?
 
Hi,

In een spontane bui heb ik mijn (in december bij teletools gekochte) iphone geupdate van 1.1.1 naar 1.1.3. Via de software installer wijze leek alles goed te gaan. Helaas knalde hij na het rebooten mijn netwerk eruit en sindsdien kan ik niet meer bellen.

Omdat ik toch graag mobiel bereikbaar wil zijn zou ik dit graag weer voor elkaar willen krijgen, maar ik zie door de bomen het bos niet meer.

Is er iemand die mijn telefoon weer kan downgraden en naar versie 1.1.3 met telefoonfunctie kan zetten? (Bootloader version 3,9_M3S2)

Modbreak:
Het is NIET toegestaan om tegen een vergoeding hulp te vragen. Lees aub de forumregels door alvorens een bericht te plaatsen



(probleem verholpen)

Ocin 02-02-08 08:51

Zoekfunctie had je het antwoord al kunnen geven maar ik zal het maar doen.

Doordat je via Itunes hebt ge-update heb je niet enkel de firmware gewijzigd maar ook de baseband. Met die laatste nieuwe baseband kan je voorlopig je iPhone enkel gebruiken als een dure iPod Touch door hem te downgraden.

Bellen zal pas terug mogelijk worden als de eerste *sims op de markt verschijnen voor een 1.1.3 OTB voor de laatste nieuwe baseband.
Deze worden verwacht rond half februari.

crunch81 02-02-08 10:58

Topic word gesloten!



//Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:56.