iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Detecteer Wi-Fi/bluetooth apparaat (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/6398-detecteer-wifi-bluetooth-apparaat.html)

m-jay 03-02-08 11:19

Detecteer Wi-Fi/bluetooth apparaat
 
Beste forumleden,

Gezien mijn automated home control (x10-protocool) ben ik opzoek naar een softwarematige Wi-Fi/bluetooth apparaat detectie.

Voorheen, met mijn Nokia N70, gebruikte ik dit toestel als wekker en zodra ik het toestel aanzette werd de bluetooth-functie geactiveerd, die op zijn beurt middels bluetooth mijn tv, verlichting, versterker en koffieapparaat aanzette.

Door de beperkte bluetooth mogelijkheden vind mijn PC mijn iPhone niet en kan deze de bluetooth detectie niet uitvoeren. Her en der lees ik, dat de bluetooth-functie van de iPhone beperkt is tot bv een headset.

Kan iemand mij misschien verder helpen met een oplossing waardoor ik op mijn winxp PC alleen de iphone kan detecteren via bluetooth. Of misschien een softwarematige applicatie de bij de detectie van een Wi-Fi-apparaat, de mogelijkheid biedt om een programma te activeren/uitvoeren?

Voor mij is dit de énige beperking van de iPhone, voor de rest overtreft de iPhone naar mijn idee elke andere gsm:D

Ik ben benieuwd naar jullie reactie, anders is het 's ochtendsvroeg zo donker in de woonkamer :o

Greetz,

M-jay

BaSsDruM 14-02-08 10:26

*Nerd-alert*! ;)
Je zou ook kunnen overwegen gewoon als je het bed uitstapt je nokia n70 aan te zetten, en die vervolgens lekker te laten liggen. Gaat wel je licht/tv/koffiezetter enzo aan!

m-jay 14-02-08 10:40

Ha, ha, ha... Nee helaas is de N70 naast mijn bed geen optie, anders zou een afstandsbediening ook een optie zijn. Het gaat natuurlijk om de uitgebreidere mogelijkheden


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:16.