iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   iPhone bevriest (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/641-iphone-bevriest.html)

schietkop 06-10-07 22:14

iPhone bevriest
 
Ik heb mijn eigen iPhone succesvol unlocked. De iPhone van een vriend van me blijkt een probleem te hebben. Na het updates naar 1.02 en de anySIM unlock wil hij niet meer goed starten. Na een hard reset (home + power button) komt hij eerst bij het startscherm echter zonder iconen van de programma's. Dan nog een paar minuten wachten en verschijn de programma icoonen. Ik kan er dan een aanklikken, maar als ik dan op de home button druk wordt het scherm zwart en laat hij pas na enkele minuten weer de icoontjes zien. Ik wilde proberen de 1.02 er opnieuw over te zetten maar krijg nu geen verbinding meer met iTunes. Iemand een idee?

stephenvis 11-10-07 13:03

Het lijkt mij dat je alleen nog maar kunt resetten, volgens mij ben je dan wel je unlock kwijt maar hi doet het wel weer!

schietkop 12-10-07 00:25

Nou ik heb het al geprobeerd door de home en on/off button ingedrukt te houden, maar dan krijg ik na enige tijd het apple logo te zien, het begin scherm is eerst enkele minuten zwart en als ik dan de applicatie buttons zie, kan ik eenmaal een applicatie starten, vervolgens op home drukken en weer een zwart scherm. Krijg hem ook met geen mogelijkheid geconnect met iTunes dus ff een ouwe ROM terug zetten gaat ook niet.

Iemand nog verdere suggesties, of wordt het een "garantie" gevalletje:eek:


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:33.