uitzetten iPhone -> incorrect SIM

uitzetten iPhone -> incorrect SIM discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb dit niet altijd, maar soms als ik mijn iPhone volledig uitschakel en weer aanzet dan zegt hij "incorrect sim , please connect to ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 7 October 2007, 15:05
Peter's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen - Belgi
Berichten: 432
Standaard uitzetten iPhone -> incorrect SIM

ik heb dit niet altijd, maar soms als ik mijn iPhone volledig uitschakel en weer aanzet dan zegt hij "incorrect sim, please connect to iTunes"
Normaal staat mijn iPhone dag en nacht aan (in slaapstand) en heb ik hier geen last van. Maar als ik nu op vakantie zou zijn en ik zet hem uit of hij valt uit omdat de stroom op is en ik heb geen computer bij de hand zou ik dus niet kunnen bellen/gebeld worden.
Iemand hier ook last van?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 October 2007, 20:02
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 260
Standaard

Je kan best de bestanden van lockdownd (Free file hosting by Savefile.com) kopieren via SSH naar /usr/libexec. Je zal eventueel het bestaande bestanden moeten overschrijven..

LockDownd zorgt er alleszins voor dat de unlock steeds werkt ook wanneer je een andere sim invoert. Zie voor meer informatie: IPhone unlock OS X Part 4 - ModMyiPhone - Wiki

Citaat:
What is the lockdownd patch and how do I do it (Mac/Win)?
The lockdownd patch is also known as "Patching out activation" or making the phone "Factory Activated". The iPhone requires each new sim to be "paired" with the phone, otherwise known as "activation". By modifying a file on the phone called "lockdownd" the phone will be in "factory activated" mode and you will not have to reactivate it every time you swap Sims on an unlocked phone.
(bron: Iphone FAQ)
Misschien kan het goed zijn dat dit probleem ook optreedt wanneer je je iPhone ook eens uitschakeld i.p.v. het swappen van de sim. Zeker ben ik niet maar het is alleszins het proberen waard.

Ik heb lockdownd gedaan en kan perfect de iPhone uitschakelen en nadien weer inschakelen.
  #3  
Oud 8 October 2007, 22:25
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 58
Standaard

Geen Problemen hier. Heb 3 iPhone's die het helemaal doen ook als je ze helemaal uitzet.
  #4  
Oud 10 October 2007, 16:57
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 260
Standaard

En Peter heb je als eens iets geprobeerd? Ben er wel nieuwsgierig naar.
  #5  
Oud 11 October 2007, 10:11
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 32
Standaard

Hoi

op mijn Vodafone sim werkt alles perfect maar een andere sim geeft weer incorrect sim connect to itunes.
vreemde is een andere vodafone kaart geeft ook incorrect sim weer de mijne
weer geplaatst en alles prima??
Anysim staat op de iphone weer een keer dat programma gebruiken ? ben een beetje de draad kwijt.

Erik
  #6  
Oud 11 October 2007, 12:32
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 260
Standaard

@kiwi probeer eens de methode met lockdownd. (zie hierboven)
Dit dient speciaal voor jouw probleem.
  #7  
Oud 11 October 2007, 17:39
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 38
Standaard

Gebruik niet Anysim nog een keer, maar gebruik iNdependence evt. om nogmaals te activeren na de melding "incorrect sim".
De truc met lockdownd heb ik nog niet gepropeerd: kan dat ook als je met behulp van AnySim unlocked bent? De wiki beschrijft het namelijk met Unlock.app, niet met AnySim.app
  #8  
Oud 11 October 2007, 18:10
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 260
Standaard

Lockdownd kan je gebruiken met eender welke unlock tool.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
incorrect sim Menno1973 Unlock [archief] 2 11 February 2008 23:09
incorrect sim this iphone must be used with an approved SIM MacFrankieG Unlock [archief] 1 30 January 2008 14:14
incorrect sim tjimme Unlock [archief] 2 25 January 2008 22:33
Incorrect SIM na upgrade zonder AT&T SIM fritspits Unlock [archief] 19 14 January 2008 09:12
Incorrect SIM Pascal Archief 2 1 October 2007 23:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:07.