iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   No Wi-Fi bij jailbreak 1.1.2 (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/6810-no-wifi-jailbreak-1-1-2-a.html)

lepelaar65 08-02-08 19:51

No Wi-Fi bij jailbreak 1.1.2
 
Hallo allemaal,

Ik heb 2 dagen geleden een iphone 1.1.2 uit week 50 gekocht van Marktplaats. Toen heb ik hem proberen te jailbreaken via iClarified - iPhone - How to Activate and Jailbreak Your OTB 1.1.2 iPhone Using Windows dit ging opzichzelf wel goed en ik heb hem gedowngrade naar 1.1.1. Tot het punt dat ik naar jailbreakme.com moest gaan, want daarvoor moest ik connecten met WI-Fi en deze kon ik niet selecteren. Er staat in grijs: No Wi-Fi en ik kan er niet op drukken. ik heb geprobeert 1.1.2 weer te restoren en daarna weer te downgraden naar 1.1.1 en ik heb 1.1.1 gerestored maart niets helpt.
Ik heb de vent gebeld van wie ik hem heb gekocht, maar die zegt dat hij via de iphone zonder hem te jailbreaken heeft gebruik gemaakt van youtube over zijn Wi-Fi en door middel van zijn wachtwoord de Wi-Fi is opgekomen.

Ik hoop dat jullie het probleem herkennen, want ik ben al 2 dagen op zoek naar een oplossing, maar deze lijkt steeds verder weg te zijn.



groet,

Vincent

DertKesh 17-02-08 01:41

staat je iphone (bij instellingen) op vliegtuigmodus?

heb je je router beveiligd met MAC-adressen en/of jouw router "onzichtbaar" gemaakt voor andere apparaten die niet in de router voorkomen?

De icoontje is standaard grijs, klik erop (ten minste als dat gaat, jij zegt dat dit niet lukt) en selecteer jouw verbinding als die ertussen staat.

Staat Wi-Fi wel aan op de iPhone? dus waar Geen Verbinding/No Signal of No Wi-Fi staat op klikken en dan Wi-Fi aanzetten?

Je router resetten of de beveliging (WEP of WPA e.d) uitschakelen en proberen met je onbeveiligde router verbinding te krijgen?

Je netwerk settings van je iPhone resetten bij Instellingen(Settings) - Algemeen(General) - Stel opnieuw in(Reset)

en dan Herstel netwerkinstellingen? (restore network settings)


Natuurlijk weet ik niet of deze tips jouw probleem kunnen oplossen, maar dit zijn dingen waar je eventueel naar kunt kijken..


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:54.