iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Probleem met contacten toevoegen en terug vinden!! (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/68940-probleem-contacten-toevoegen-terug-vinden.html)

Doin23 18-08-10 18:39

Probleem met contacten toevoegen en terug vinden!!
 
Hallo allemaal,

Ik ben net nieuw hier op de site maar heb al geruime tijd een Iphone. Eerst de 3G en nu de 3Gs. Ik heb nooit echt problemen gehad met de Iphone dus hoefde ook nooit echt iets te posten alleen daar is nu verandering in gekomen. Ik start een nieuw forum omdat ik nergens nog de oplossing heb kunnen vinden.

Ik ben er sinds kort achter gekomen dat mijn iphone nieuwe gemaakte contacten niet in mijn contacten lijst zet. De enige manier wanneer hij hem wel aan de lijst toevoegt is als ik eerst naar de contacten lijst ga en dan een nieuwe aanmaak. Erg onhandig want veel van mijn laatst toegevoegde contacten zijn uit de recente gesprekken lijst, smsjes of gewoon via nummer intoetsen en dan opslaan. Ook als ik synchroniseer met mijn computer zijn de contacten nergens te vinden. De enige manier waarop ze te vinden zijn is via het zoek venster als je helemaal naar links bladert op de iphone. Ze staan dus wel ergens maar niet zichtbaar.

Ik heb veel gezocht op internet maar kan nergens een oplossing vinden voor dit probleem. Heeft iemand enig idee hoe ik dit kan oplossen? Ik heb alle nieuwe software erop staan maar merkte dat het net daarvoor ook al moet zijn geweest aangezien ik die contacten ook al niet meer kan vinden.

Kan iemand me helpen met dit probleem?

Thnx

iScorpio 18-08-10 20:03

Deze gaat dicht want heb je hier ook al gevraagd.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:08.