Simlock?!?!

Simlock?!?! discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb sinds vandaag (eindelijk) mijn iPhone 4! Ik ben alleen net een probleem tegen gekomen en ik weet niet wat ik moet doen! ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21-08-10, 18:53
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2010
Berichten: 45
Standaard Simlock?!?!

Hallo,

Ik heb sinds vandaag (eindelijk) mijn iPhone 4!
Ik ben alleen net een probleem tegen gekomen en ik weet niet wat ik moet doen!
Ik moest een nieuwe simkaart hebben (micro sim) omdat het knippen van mijn oude niet werkte.
Dus ik heb vanmorgen een nieuwe simkaart gehaald, maar daar stonden dus niet al mijn contacten op...

Ik heb enige tijd met het toestel gespeeld en het ging allemaal prima, totdat ik besloot om mijn nieuwe simkaart in mijn oude telefoon te doen en zo al mijn contacten op de simkaart te kopieren. zo gezegd zo gedaan.

Maar na het kopieren deed ik mijn simkaart weer terug in mijn iPhone en nu zegt hij op eens dat 'Simlock actief' is.
Ik kan dan op 'Ok' en 'Ontgrendel' klikken.
Als ik op ontgrendel klik dan moet ik een pincode invoeren van 3 cijfers (en maar 3 pogingen).

Wie o wie kan me helpen deze code te vinden??
En weet misschien de oorzaak hier van??

Please help!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21-08-10, 18:56
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.495
Standaard

Dat is gewoon je simkaartpincode. Iedere simkaart heeft een pincode en die moet je gebruiken.
  #3  
Oud 21-08-10, 18:57
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2010
Berichten: 45
Standaard

nee, want die bestaat uit 4 cijfers.
En ik moet er 3 invoeren.
  #4  
Oud 21-08-10, 18:58
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2010
Berichten: 45
Standaard

Sorry, je had helemaal gelijk!!!
Ik las ipv 3 pogingen 3 cijfers.
Gelukkig ben jij een stuk alerter als ik!
Thnx!!!
  #5  
Oud 21-08-10, 18:59
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.495
Standaard

Mooi, deze kan dus op slot

~Slotje
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 4: Simlock JoelvandeBeek Unlock 2 25-11-10 23:58
iPhone 3G: Help! Jailbreak + illegaal simlock vrij -> Legaal T-mobile simlock vrij Dagavu Unlock 0 25-09-10 13:22
Simlock vrij toestel, krijgt simlock door Jailbreak? Rub3n Archief 4 27-02-10 10:22
simlock jhonsonnnn Archief 5 12-11-08 00:41
Simlock harrisandklebold Unlock [archief] 64 19-05-08 12:49

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:54.