Bekende WiFi blijven selecteren

Bekende WiFi blijven selecteren discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb thuis een WiFi netwerk. Nu moet ik elke keer zelf de verbinding selecteren maar zou de iPhone dit niet zelf moeten doen? Ook ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 8 October 2007, 15:19
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 318
Standaard Bekende Wi-Fi blijven selecteren

Ik heb thuis een Wi-Fi netwerk.
Nu moet ik elke keer zelf de verbinding selecteren maar zou de iPhone dit niet zelf moeten doen?
Ook als de verbinding ff weg valt dan moet ik hem weer opnieuw selecteren.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 October 2007, 18:11
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Locatie: Limburg
Berichten: 70
Standaard

heb ik ook... wie weet raad??
  #3  
Oud 8 October 2007, 20:38
LJJ's schermafbeelding
LJJ LJJ is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 September 2007
Berichten: 125
Standaard

Hm, bij mij pakt hij wel meteen (en altijd) mn netwerk.
Misschien 'Ask to join network' uitzetten? Dat staat bij mij namelijk uit.
  #4  
Oud 8 October 2007, 20:40
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Locatie: Limburg
Berichten: 70
Standaard

nee, dat staat uit.. en toch moet ik steeds mijn netwerk opnieuw aanvinken??

wie weet de oplossing??
  #5  
Oud 8 October 2007, 21:05
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Locatie: Limburg
Berichten: 70
Standaard

hmm, ik heb iets gevonden: 1 maal op ask to join network on, herstart, daarna uitzetten, weer herstarten en het probleem lijkt opgelost...
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
minder bekende cases JoeriC iPhone accessoires en onderdelen 0 13 January 2011 21:25
kan geen Wi-Fi meer selecteren... rikkie123 Archief 1 20 December 2009 15:06
Bekende Deuntjes Mmore Ringtones en Wallpapers 9 21 April 2009 17:00
Netwerk selecteren Doblie iPhone algemeen 7 1 January 2009 23:51
netwerk selecteren biggy6 Overige providers Nederland 0 10 May 2008 19:27

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:27.