geen netwerk (proximus) bij 1.1.2 btl 4.6

geen netwerk (proximus) bij 1.1.2 btl 4.6 discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) jailbreak is gelukt, zit nu in firmware 1.1.1 en heb via installer bsh gedownload en dan unlock van geohot bij installer. Nu herkent hij mijn ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 12-02-08, 16:41
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 4
Standaard geen netwerk (proximus) bij 1.1.2 btl 4.6

jailbreak is gelukt, zit nu in firmware 1.1.1 en heb via installer bsh gedownload en dan unlock van geohot bij installer. Nu herkent hij mijn sim wel maar maar krijg ik geen netwerk?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12-02-08, 17:01
MacFly's schermafbeelding
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 170
Standaard

al eens gereboot?
__________________
iPhone US 8GB - FW 2.1 via Pwnage-tool
  #3  
Oud 12-02-08, 17:08
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Brussel
Berichten: 163
Stuur een bericht via Instant Messenger naar Stino Stuur een bericht via MSN naar Stino
Standaard

je moet naar 1.1.2, dan werkt het wel
  #4  
Oud 12-02-08, 17:20
MacFly's schermafbeelding
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 170
Standaard

inderdaad, Stino heeft gelijk: je zit naar alle waarschijnlijkheid nog steeds met de baseband van 1.1.2 en daarmee kan je niet bellen op firmware 1.1.1..
__________________
iPhone US 8GB - FW 2.1 via Pwnage-tool
  #5  
Oud 12-02-08, 17:33
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 4
Standaard

oke dus gewoon in itunes 1.1.2 restoren en de 1.1.2 jailbreaken?
  #6  
Oud 12-02-08, 17:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Brussel
Berichten: 163
Stuur een bericht via Instant Messenger naar Stino Stuur een bericht via MSN naar Stino
Standaard

update gewoon naar 1.1.2 met oktoprep
of restore naar 1.1.2 of 1.1.3 en jailbreak met ZiPhone
  #7  
Oud 12-02-08, 18:00
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.173
Standaard

Dit probleem is al erg vaak besproken en hier opnieuw opgelost. Graag de zoekfunctie gebruiken!
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Belgi: [Proximus] Mobiel data netwerk probleem gellinckske Overige providers Belgi 3 16-03-11 17:13
Belgi: Netwerk problemen Proximus avdlprive Overige providers Belgi 51 22-10-09 12:29
Geen netwerk met Proximus SIM xanadu.dm Overige providers Nederland 12 25-01-09 20:32
Proximus - Plotseling geen netwerk meer avdlprive Archief 5 14-11-08 01:13
Belgi: sms werkt niet op proximus netwerk Anvar Overige providers Belgi 30 04-02-08 09:44

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:47.