Bladox TurboSIM

Bladox TurboSIM discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Een vraag; Ik heb een Bladox TurboSIM en heb geen AT&T sim, als ik com.apple.CommCenter.plist uitschakel (en heb verder netjes de tutorial gevolgd) en de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 12-02-08, 22:10
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 36
Post Bladox TurboSIM

Een vraag; Ik heb een Bladox TurboSIM en heb geen AT&T sim, als ik com.apple.CommCenter.plist uitschakel (en heb verder netjes de tutorial gevolgd) en de telefoon weer herstart, dan wil de iPhone niet door starten. Hij blijft dan hangen bij het Apple logo en het flash/load logotje blijft staan.
Ik heb de Wiki gelezen en vele andere discussies, maar had helaas niks gevonden.
Wat te doen als je geen AT&T simkaart hebt?

Ik heb bootloader 3.9 en modem firmware 04.02.13_G

Alvast bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12-02-08, 22:25
» iPhone 3G 8GB  
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Belgi
Berichten: 522
Standaard

met bootloader 3.9 kan je toch gewoon softwarematig unlocken?
of wil je dit niet?
ok ondertussen gaat het evengoed met 4.6 dat was ik even vergeten....

Laatst gewijzigd door jeekes; 12-02-08 om 22:26. Reden: aanpassing he ;)
  #3  
Oud 12-02-08, 22:41
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 36
Post

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jeekes Bekijk bericht
met bootloader 3.9 kan je toch gewoon softwarematig unlocken?
of wil je dit niet?
ok ondertussen gaat het evengoed met 4.6 dat was ik even vergeten....
Ik weet dat dit kan (softwarematig) maar zou dit graag eens via een TurboSIM willen proberen, ook al heb ik geen AT&T sim.
Softwarematig heb ik vanaf 8 Feb. al regelmatig gedaan, want sinds dien was het mogelijk om ook 1.1.2 - 1.1.3 OTB te unlocken softwarematig, dit doe ik voor een GSM zaak.
Echter heb ik nog nooit een echte TurboSIM gebruikt, en was benieuwd hoe dit in werking gaat (mocht ik dit ooit moeten gebruiken voor een klant).
  #4  
Oud 12-02-08, 23:01
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 36
Post

Ik heb het nu ook in 1.1.1 geprobeerd, nu blijft de iPhone niet hangen na het uitschakelen van "com.apple.CommCenter.plist" en de herstart.
Alleen krijg ik nu bij "turbo-info" een ERROR, en dus geen OK.
Heeft dit te maken omdat ik geen AT&T sim gebruik bij dit proces?
  #5  
Oud 13-02-08, 00:52
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: E-Troid
Berichten: 110
Standaard

Lijkt me sterk dat je zonder AT&T Sim de TurboSim kaart kunt programmeren.

Je moet namelijk via het applesaft tooltje wat nodige gegevens kopieren van de AT&T kaart....

Dus nee....is zonder de kaart niet mogelijk naar mijn idee.
__________________
...If you can't dazzle them with brilliance, baffle them with stupidity...
  #6  
Oud 13-02-08, 09:52
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 84
Standaard

Je gaat tijdens dit proces een code van je AT&T kaart naar je turbosim kopieren. Daardoor is iedere turbosim uiteindelijk uniek. Zonder AT&T kaartje gaat het niet lukken vrees ik. Je kan mss eentje lenen van iemand anders.
  #7  
Oud 13-02-08, 12:12
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 36
Post

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Prime Bekijk bericht
Lijkt me sterk dat je zonder AT&T Sim de TurboSim kaart kunt programmeren.

Je moet namelijk via het applesaft tooltje wat nodige gegevens kopieren van de AT&T kaart....

Dus nee....is zonder de kaart niet mogelijk naar mijn idee.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door StevenVW Bekijk bericht
Je gaat tijdens dit proces een code van je AT&T kaart naar je turbosim kopieren. Daardoor is iedere turbosim uiteindelijk uniek. Zonder AT&T kaartje gaat het niet lukken vrees ik. Je kan mss eentje lenen van iemand anders.
Bedankt voor jullie reacties,

Het leek me al logisch, anders zou je niet perse een AT&T sim moeten gebruiken voor dit proces
Ik probeer nu in bezit te komen van een AT&T sim.
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
FW 1.1.2 en TurboSim Fresh Unlock [archief] 82 27-01-08 21:51
heb iphone 1.1.2 met turbosim...kan ik upgraden naar 1.1.3 ? En werkt de turbosim dan stefaand Unlock [archief] 2 21-01-08 14:53
Turbosim like the007 Archief 0 26-12-07 18:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:51.