TurboSim 1.1.3

TurboSim 1.1.3 discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo mensen, Ik heb zelf een werkende iPhone 8GB OTB 1.1.2 uit Amerika. Ik heb een TurboSim erin en het werkt al weken, en nog ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 February 2008, 20:08
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 September 2007
Berichten: 50
Standaard TurboSim 1.1.3

Hallo mensen,

Ik heb zelf een werkende iPhone 8GB OTB 1.1.2 uit Amerika. Ik heb een TurboSim erin en het werkt al weken, en nog steeds, perfect.
Nou ben ik wel nieuwsgierig en wil ik graag een keertje updaten naar 1.1.3. Maar ik heb gelezen dat je de TurboSim daar niet nodig voor hebt - dit gaat helemaal softwarematig. Heb ik nu dan nog steeds wat aan mijn TurboSim? Moet ik hem houden of kan ik het net zo goed verkopen?

Sorry als deze vragen eerder zijn beantwoord, maar ik heb ze nergens gezien dus ik hoop dat jullie me kunnen helpen.
Bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 February 2008, 20:20
Grample's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 1.139
Stuur een bericht via MSN naar Grample
Standaard

Deze vragen zijn inderdaad al eerder 100 keer beantwoord en daarom gaat hier een slotje op.

Aan je TurboSIM heb je niks meer en de vraag is of je hem wel kan verkopen.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
TurboSIM iCulture Wiki - Begrippen 42 2 May 2009 21:19
FW 1.1.2 en TurboSim Fresh Unlock [archief] 82 27 January 2008 21:51
heb iphone 1.1.2 met turbosim...kan ik upgraden naar 1.1.3 ? En werkt de turbosim dan stefaand Unlock [archief] 2 21 January 2008 14:53
Belgi: TurboSim en Proximus macfreaker Overige providers Belgi 4 7 January 2008 19:33
Turbosim like the007 Archief 0 26 December 2007 18:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:25.