Het voorkomen van het maken van verbinding

Het voorkomen van het maken van verbinding discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Zou iemand mij kunnen vertellen hoe ik kan instellen dat de iPhone eerst fatsoenlijk vraagt of hij verbinding MAG maken via de normale gsm lijn? ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 February 2008, 09:04
toller's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 February 2008
Berichten: 8
Standaard Het voorkomen van het maken van verbinding

Zou iemand mij kunnen vertellen hoe ik kan instellen dat de iPhone eerst fatsoenlijk vraagt of hij verbinding MAG maken via de normale gsm lijn? Als je op Safari klikt en er is geen WI-FI in de buurt gaat hij direct door via de GSM.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 February 2008, 09:41
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Geen idee of dat in te stellen is. Wl kun je 'Services' of 'BossPrefs' via Installer installeren en Edge/GPRS uitschakelen.
  #3  
Oud 21 February 2008, 09:46
toller's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 February 2008
Berichten: 8
Standaard

Bedankt voor je reactie. Waar staan die 'services' of 'bossprefs' dan in een nederlands talige iPhone?
  #4  
Oud 21 February 2008, 10:11
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Even in Installer kijken en installeren. Installer.app staat als het goed is al op je iPhone nadat je 'm hebt jailgebreaked/activated/unlocked. Misschien even de 'Community Sources' installeren anders.
  #5  
Oud 21 February 2008, 16:40
toller's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 February 2008
Berichten: 8
Standaard

jep is gelukt! Dank je.
  #6  
Oud 21 February 2008, 16:44
Grample's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 1.139
Stuur een bericht via MSN naar Grample
Standaard

Dit was makkelijk te vinden via de zoekfunctie. Slotje.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
voorkomen van dataverkeer in het buitenland Stitch15 Internet in buitenland (roaming) 3 12 July 2010 11:40
vragen over het maken van een app senerm Ontwikkelen voor iOS 1 30 March 2010 22:36
hoe vind ik het IP uit van een GPRS/Edge verbinding benjaminnolan iPhone algemeen 1 20 March 2009 09:54
Windows: Hulp met het maken van backups fillem iTunes 0 20 August 2008 22:31

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:50.