Iphone kaduuk ?

Iphone kaduuk ? discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo! Het is als volgt: Ik heb een Iphone (goedkoop) overgenomen van iemand. De iphone werkt gewoon goed behalve dat er geen Wifi / Geluid ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11-10-07, 15:57
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 167
Standaard Iphone kaduuk ?

Hallo!

Het is als volgt:

Ik heb een Iphone (goedkoop) overgenomen van iemand.
De iphone werkt gewoon goed behalve dat er geen Wi-Fi / Geluid / Imei aanwezig is.

Er is ook geen modem firmware aanwezig.

Ik heb geprobeerd deze weer aan de praat te krijgen door bbupdater onder mobile terminal te draaien maar krijg continu onderstaande melding:

Preparing to flash using /dev/tty.baseband at 750000 baud
Please reset target
Resetting target...
ProcessOutlineUpdated: Process time was 10.0 sec.
Retry attempt 1

Deze melding krijg ik nog zo'n 9x te zien.
Het pingen naar de baseband geeft als resultaat "unresponsible".

Ik weet niet wat de vorige eigenaar geprobeerd heeft (hw of sw). Hij wist het zelf ook niet omdat hij deze ook weer had overgenomen van iemand

Kortom, is er nog hoop, zonder iets hardwarematigs te veranderen, dat m'n iphone gaat werken of kan ik hem in de kliko gooien ?

Mvg
Kevin
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11-10-07, 16:05
Freek's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Breda
Berichten: 463
Standaard

Zo te horen heb je te maken met een 1.02 die naar 1.1.1 en weer terug is gerestored. Dan heb je dit probleem met de baseband. Niet weggooien, maar netjes restoren (1.02!) en wachten tot de 1.1.1 unlock beschikbaar is (de betaalde versie is er al, maar wacht even voor de gratis versie.)
  #3  
Oud 11-10-07, 16:09
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 167
Standaard

M'n phone heeft nu versie 1.02. Alles werkt gewoon ok behalve de Wi-Fi/imei/geluid etc. Activeren geen enkel probleem geweest. Het lijkt er inderdaad op dat de baseband gewist/corrupt is.

Dus er is nog hoop voor mijn appeltje ?
  #4  
Oud 11-10-07, 16:27
stephenvis's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Voorburg
Berichten: 393
Standaard

Zoals freek zegt heeft: Heb geduld je moet hem restoren en dan w8ten todat je 1.1.1 kan unlocken
  #5  
Oud 11-10-07, 16:36
MacFoxx's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 380
Standaard

Inderdaad, geduld is een schone zaak!
  #6  
Oud 11-10-07, 17:06
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Diemen
Berichten: 133
Standaard

Kan je de 1.0.2. niet unlocken zodat je kan bellen dan?
  #7  
Oud 11-10-07, 17:25
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 167
Standaard

Het activeren is geen probleem, unlocken wel. Anysim / Unlock .app blijven hangen.
Anysim heeft wel een progress bar maar voert niets uit. Unlock.app blijft staan op die 20 minuten. Ik wacht wel even
  #8  
Oud 11-10-07, 17:26
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Diemen
Berichten: 133
Standaard

mhh kortom, tot nu toe kan je nog niet bellen met een iphone.. lekker dan..
  #9  
Oud 11-10-07, 17:28
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 167
Standaard

Ja inderdaad, heb nu een leuke Ipod Touch maar dan zonder geluid
  #10  
Oud 12-10-07, 07:59
stephenvis's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Voorburg
Berichten: 393
Standaard

Ik weet niet of dit jouw geval is maar mischien is het je uitkomst
iPhone v1.1.1 baseband downgrade released - Engadget
  #11  
Oud 13-10-07, 19:30
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 167
Standaard

Even tussen haakjes:

Ik heb hem net even naar 1.1.1 geupdated. Dan zie je het activatie schermpje, je kunt dan een "emergency call" doen. Hier vul ik dan *3001#12345#* in. Bij versions staat er niets bij Firmware Version. Klopt dit ? Dit zie ik trouwens ook bij firmware 1.0.2 staan.
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:34.