iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   GROOT PROBLEEM na Iphone updaten naar 1.1.4 (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/8509-groot-probleem-na-iphone-updaten-naar-1-1-4-a.html)

selien01 01-03-08 19:43

GROOT PROBLEEM na Iphone updaten naar 1.1.4
 
Hi,
Wie kan mij helpen, vandaag heb ik mijn Iphone geupdate naar 1.1.4 wat blijkt dit kan nog niet, heb een Iphone met hierin een turbosim...
Proberen de Iphone te restoren terug naar 1.1.2 /3 maar dit werkt blijkbaar niet. Alles gegevens zijn wel van mijn Iphone af en nu geeft Itunes de volgende melding:

"There is a problem with your Iphone"
We're sorry the iphone you connected may be damaged and cannot be activated for service. we recommend you to visit your nearest apple store.

Wie kan mij helpen mijn Iphone weer back on track krijgen!! iemand tips? Wat ik nu kan doen?

Alvast bedankt,
Selina

Pierre 01-03-08 20:37

Dag Selina,

Ik ben geen expert op dit gebied, maar ik heb vandaag ook mijn iPhone met TurboSim willen upgraden. Ik heb Ziphone 2.5 gedownload. Eerst heb ik de TurboSim uit mijn iPhone verwijderd (dan kun je dus niet meer bellen) die overigens onder 1.1.3 draaide. Daarna Ziphone 2.5 gestart en de iPhone in de docking geplaatst. Als eerste heeft Ziphone de iPhone in recovery mode gebracht waarna via iTunes e.e.a. begon te draaien. Na grofweg 5 minuten was Ziphone klaar. De iPhone reboote en alles werkte. Vreemd genoeg wel met de 1.1.3 en niet met 1.1.4.

Kun je Ziphone niet nog eens starten met jouw iPhone? Uiteraard wel zonder de TurboSim erin te stoppen.

Celf 01-03-08 21:08

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Pierre (Bericht 74679)
Vreemd genoeg wel met de 1.1.3 en niet met 1.1.4.

Als je je een beetje verdiept had in ziphone had je kunnen lezen dat de functie van ziphone is het jailbreaken, activeren en unlocken van een iPhone...niet het upgraden of herstellen van de firmware ;) Dat jij nog steeds 1.1.3 hebt is dan ook heel logisch.

@ selien01, kijk 'ns in de wiki naar "DFU mode". Zet je toestel in de DFU mode terwijl het toestel in de cradle staat en iTunes afgesloten. Als het goed is (hoop ik) zal iTunes reageren op het in de DFU mode zetten van jouw iPhone door op te starten en te melden dat het een toestel in "herstelmodus" o.i.d. heeft aangtroffen. Herstel nu naar FW 1.1.4

voordat je hier aan begint eerst jouw SIM en TurboSIM er uit en de AT&T sim er in (je kunt ook de pincode van jouw eigen SIM halen....maar het plaatsen van de AT&T sim is vaak sneller)

Grample 01-03-08 21:32

Zoekfunctie gebruiken aub, er is al genoeg hierover geschreven dus zo'n GROOT PROBLEEM is het niet ;)

Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:27.