iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Wi-Fi valt weg (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/8579-wifi-valt-weg.html)

iGitze 02-03-08 17:39

Wi-Fi valt weg
 
Ik heb een adhoc verbinding gemaakt, met een wep beveiliging. Deze word gevonden door mijn iPhone, maar zodra hij probeert de verbinden, na het invoeren van het wachtwoord, dan krijg ik "unable to connect" Maar het Wi-Fi teken komt wel links bovenin te staan. Als ik dan naar safari ga, of naar maps, dus probeer gebruik te maken van het internet, dan verdwijnt het Wi-Fi teken en komt er een blauw blokje voor in de plaats, en heb ik dus geen verbinding meer. Weet iemand wat er aan de hand is? Of hoe ik mijn ad hoc netwerk zou moeten configureren om het werkende te krijgen?

Groet, Ghitze

nielsvanrenselaar 02-03-08 17:41

Ook al eens zonder beveiliging geprobeerd?

iGitze 02-03-08 17:59

ja, maar ik krijg hem niet aan de praat. Ik ben een redelijke netwerk noob, dat moet ik er wel bij zeggen. Ik heb het met WEP en met WAP geprobeerd, beide gaven geen resultaat. k heb gekeken of het aan de Firewall lag, ook niet...

edit: Is het ook niet mogenlijk om via de usb kabel te internetten?

--
edit2: Ik krijg eigenlijk nu alleen nog maar "unalbe to join" Toch komt er een Wi-Fi teken i.p.v van het edge icoontje. Maar deze verdwijnt weer na 10 tellen en komt egde weer tevoorschijn. niemand?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:41.