Geluid

Geluid discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Allereest wil ik een keer iedereen bedanken voor zijn / haar inzet op het forum, ik vind het fantastisch hoe jullie het doen. Ik heb ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 3 March 2008, 23:06
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Berichten: 11
Standaard Geluid

Allereest wil ik een keer iedereen bedanken voor zijn / haar inzet op het forum, ik vind het fantastisch hoe jullie het doen.

Ik heb een probleem met het geluid van de iphone
Ik hoor geen geluid via de speaker met bellen,
als ik hem harder of zachter zet, staat er volume koptelefoon.
Als ik deze aansluit hoor ik alles goed maar als ik hem weer eruit haal hoor ik niks meer, het gaat ook goed als ik hem op de speaker heb.

Ik heb net naar 1.1.4 geupdate en hij heeft het probleem nog steeds.

Heeft iemand misschien een oplossing hiervoor.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 3 March 2008, 23:44
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 January 2008
Berichten: 11
Standaard

Ga naar iClarified - iPhone - How to Unlock the iPhone Region Format for All Locales en volg de instructie. Het probleem zit hem in het op de Nederalndse taal zetten.
Ik had hetzelfde probleem. Kijk ook even op de zijkant naar de mute knop links.
Groet, Donald
  #3  
Oud 3 March 2008, 23:51
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Lijkt me eerder een probleem met de aansluiting van je hoofdtelefoon.
Zit er geen papiertje ofzo in ?
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #4  
Oud 4 March 2008, 01:51
-kriis's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Berichten: 142
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArB Bekijk bericht
Lijkt me eerder een probleem met de aansluiting van je hoofdtelefoon.
Zit er geen papiertje ofzo in ?
papiertje hahaha, reageert hij daar ook op wou je zeggen ahahha?
  #5  
Oud 4 March 2008, 10:35
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Berichten: 11
Standaard

@ Donald,

Ik heb dit geprobeerd helaas geen resultaat.
  #6  
Oud 4 March 2008, 11:02
-kriis's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Berichten: 142
Standaard

heb je ook al geprobeert om dan al je nederlandse taal der af te halen?
en kijk dan of hij het doet
als het aan de nederlandse taal ligt, moet die het dus doen zonder nl taal
  #7  
Oud 4 March 2008, 11:20
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Berichten: 11
Standaard

Ik heb het probleem kunnen oplossen.

Via de site van Apple Support.

Maar als het bij iemand een keer voorkomt.

Stop de Jack van een koptelefoon in je iphone en haal hem een paar keer heen er weer.
Start je Iphone opnieuw op en als het goed is doet hij het weer.

Allemaal bedankt voor die reakties.
  #8  
Oud 4 March 2008, 12:33
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

dit probleem en oplossing is ook al vaker besproken op het forum
Had gevonden kunnen worden met de zoekfunctie.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wel ringtone geluid, geen sms geluid of mail geluid en ontgrendel geluid Yaron Ringtones en Wallpapers 29 18 October 2014 13:20
Geluid Mikkey4 iPad algemeen 6 23 May 2011 13:15
Geluid IvoOranje iPhone algemeen 2 8 March 2011 21:09
Geluid ikke_123 iPhone algemeen 0 13 April 2010 13:00
geluid Trekhond Archief 2 20 December 2009 18:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:45.