iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   iPhone uit USA halen en hier gebruiken? Hoe en wat? (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/8688-iphone-usa-halen-hier-gebruiken.html)

EN-IS 03-03-08 23:16

iPhone uit USA halen en hier gebruiken? Hoe en wat?
 
Hallo mensen,

allereerst ik ben nieuw :) (dus ik ben nog niet zo goed geinformeerd, wees lief tegen me :P). Dus ik heb gebruik gemaakt van de zoekfunctie, maar niet alles kunnen vinden, dus ik dacht het ik vraag het aan jullie.

Ik hoop dat ik in het juiste sub forum zit, kon geen ander toepasselijke sub forum vinden voor mijn vragen.

Allereerst, ik heb nog geen iPhone, iemand uit de USA gaat het hier naar toe sturen.

Mijn eerste vraag, met welke postbedrijf kan ik het beste laten opsturen zonder door de douane gecontroleerd te worden? (ik las hier op iphoneclub.nl dat USPS de beste is, en die niet zo vaak worden gecontroleerd, klopt dit?)

Mijn tweede vraag, als ik mijn iphone heb, kan ik het dan zelf unlocken en mijn garantie behouden? Dus soft unlock? Hoe doe ik dat, iemand een link naar uitleg?

Mijn derde vraag, ik weet niet welke firmware ik straks op me iPhone heb, maar als we van uitgaan dat ik straks 1.1.3 heb, hoe upgrade ik dan naar 1.1.4? Ik las dat je dat doet met ZiPhone, kan iemand toelichten hoe dit werkt?

Ik weet dat een gedeelte van mijn vragen hier al beantwoord zijn, maar ik hoor het liever van iemand die weet waar die het over heeft.

Bedankt!

ArB 03-03-08 23:27

Welkom hier op het forum :)
Stel je vragen aub in de juiste topics. Deze gaat op slot.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:59.