HELP Simlock ook na Jealbreak

HELP Simlock ook na Jealbreak discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb zojuist mijn iPhone ontvangen ( firmware 1.1.3). Dus direct iJealBreak opgestart (op de Mac) en op JealBreak geklikt vervolgens Unlock . Na enkele ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 5 March 2008, 17:28
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Berichten: 79
Standaard HELP Simlock ook na Jealbreak

Ik heb zojuist mijn iPhone ontvangen (firmware 1.1.3).
Dus direct iJealBreak opgestart (op de Mac) en op JealBreak geklikt vervolgens Unlock. Na enkele minuten krijg ik de melding dat de unlock gelukt is, maar de iPhone verteld mijn dat de iPhone nog een simlock heeft.

Wat doe ik fout? Als er al versie 1.1.3 op staat hoef ik toch niet eerst de iPhone in DFU mode te zetten en restoren?

PLEASE WIE KAN ME HELPEN?!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 March 2008, 17:32
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MrJvG Bekijk bericht
Ik heb zojuist mijn iPhone ontvangen (firmware 1.1.3).
Dus direct iJealBreak opgestart (op de Mac) en op JealBreak geklikt vervolgens Unlock. Na enkele minuten krijg ik de melding dat de unlock gelukt is, maar de iPhone verteld mijn dat de iPhone nog een simlock heeft.

Wat doe ik fout? Als er al versie 1.1.3 op staat hoef ik toch niet eerst de iPhone in DFU mode te zetten en restoren?

PLEASE WIE KAN ME HELPEN?!
Heb je mischien een pin op je SIM staan?
  #3  
Oud 5 March 2008, 17:53
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Berichten: 79
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ControlSje Bekijk bericht
Heb je mischien een pin op je SIM staan?
Niet aan gedacht maar Wow inderdaad dat was het probleem!!

SUPER BEDANKT!

Misschien tip om in de wiki op te nemen?
  #4  
Oud 5 March 2008, 18:00
dendirk's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 January 2008
Locatie: Merksem, Belgie
Berichten: 383
Stuur een bericht via MSN naar dendirk Stuur een bericht via Skype™ naar dendirk Send a message via twitter to dendirk
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MrJvG Bekijk bericht
Niet aan gedacht maar Wow inderdaad dat was het probleem!!

SUPER BEDANKT!

Misschien tip om in de wiki op te nemen?
JEEZ ........
__________________
All work and no play makes Dirk a dull boy
  #5  
Oud 5 March 2008, 18:14
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 March 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 29
Standaard

Vaak gezien dit probleem, ik schrok me ook het leplazerus toen ik het had gedaan....
Usability!!!

1e post, jeuh

iPhone in 2 weken...
  #6  
Oud 5 March 2008, 18:33
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Berichten: 79
Standaard

Hehe inderdaad schrok me dood! Alles werkt nu perfect.

Eerste indruk WOW BOOM wat een mooi ding al die mooie zinnetjes die Steve Jobs over de iPhone verteld klopt gewoon. Tenminste mijn eerste indruk!

People who think serious about software, should make there own hardware!
  #7  
Oud 5 March 2008, 18:55
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Mooi dat het opgelost is...Veel plezier met je nieuwe iPhone...
  #8  
Oud 5 March 2008, 19:05
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Nou dit is opgelost slotje dus
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: jealbreak fout gelopen vissers11 Jailbreak 2 5 April 2011 13:02
iPhone: Jealbreak a new iphone 3gs nooob Jailbreak 2 7 November 2010 00:01
Jealbreak vraag ReneJongsma iPhone algemeen 5 17 August 2010 09:35
jealbreak 4.0 soofpchulp Jailbreak 2 28 June 2010 20:00
fout bij jealbreak iphone001 Archief 3 10 August 2008 23:14

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:38.