Heb geen firmware meer

Heb geen firmware meer discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) heb geen firmware meen na twee keer anysim te hebben gebruikt wat moet ik doen...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13 October 2007, 21:26
langejan's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 September 2007
Locatie: Edam
Berichten: 55
Standaard Heb geen firmware meer

heb geen firmware meen na twee keer anysim te hebben gebruikt wat moet ik doen
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 October 2007, 21:41
Freek's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Breda
Berichten: 472
Standaard

? wat bedoel je Langejan? Wat zie je wel/niet?
  #3  
Oud 13 October 2007, 21:44
langejan's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 September 2007
Locatie: Edam
Berichten: 55
Standaard

als ik die code in tik 3001 blabla zie ik geen firm ware meer.

deed het wel met vodafone kaart kreeg alleen een kleine foutmelding bleek achteraf net erg te zijn toen dacht ik doe ik anysim nog een keer. toen zag i de sim niet meer maar het geluid tril doet het ook niet meer ben echt aan het balen want hij deed het....net vanochtend uit amerika

Laatst gewijzigd door Maurice; 14 October 2007 om 11:39.
  #4  
Oud 13 October 2007, 21:47
Freek's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Breda
Berichten: 472
Standaard

Klopt, soms krijg je bij die code de tekst "call failed" waardoor je niet kan controleren.
  #5  
Oud 13 October 2007, 21:48
langejan's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 September 2007
Locatie: Edam
Berichten: 55
Standaard

als ik nou in itunes op herstel doe dan wil i naar 1.1.1

kan het wel controleren maar er staat niets achter firmware eerst wel namelijk.....snap er niks meer van

kan ik er wel weer een firmware op zetten? kan alleen downgraden vinden

Laatst gewijzigd door Maurice; 14 October 2007 om 11:39.
  #6  
Oud 13 October 2007, 22:02
Maurice's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart)  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Enschede
Berichten: 365
Standaard

Modbreak:
Edit knop aub gebruiken langejan!!

__________________
Voor het laatste game nieuws, check
www.xgn.nl
  #7  
Oud 13 October 2007, 22:14
langejan's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 September 2007
Locatie: Edam
Berichten: 55
Standaard

hoe bedoel je

ja dat doe ik en dan het bestand selecteren maar er gebeurd niks

Laatst gewijzigd door Maurice; 14 October 2007 om 11:39.
  #8  
Oud 13 October 2007, 22:56
Maurice's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart)  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Enschede
Berichten: 365
Standaard

Aaargh, ik bedoel dus wat jij nou doet... jij post 2 dingen (bijna) achter elkaar. Je kunt dit best in één post samenvoegen. Nu wordt het heel onoverzichtelijk! Helaas heb ik nog geen mod rechten hier...
__________________
Voor het laatste game nieuws, check
www.xgn.nl
  #9  
Oud 13 October 2007, 23:00
langejan's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 September 2007
Locatie: Edam
Berichten: 55
Standaard

ja idd ik tril er nog van.........dacht echt het is een brick geworden.....
  #10  
Oud 14 October 2007, 01:38
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 620
Standaard

Haha, prachtig soms "miscommunicatie"
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
heb iphone 3G 3.1.3 ge-jailbreakt met blacksnow, maar heb geen 3Gsignaal van t-mobile lutador T-Mobile 1 7 March 2010 19:00
Na update naar 3.0 heb ik geen installer meer boxke007 Archief 1 3 August 2009 22:44
Firmware 3.0 geen replica AV cable meer? Melv iPhone algemeen 0 22 June 2009 16:45
Heb geen Service ik heb een Vodafone Abbonement (geen INternet) deaapdaar Vodafone 0 11 March 2009 12:36
iPhone 2G Pakt geen firmware's meer HELP !! dsnijhof iPhone algemeen 1 6 February 2009 05:57

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:13.