Turbosim 1.1.2 nog te gebruiken bij een nieuwe FW?

Turbosim 1.1.2 nog te gebruiken bij een nieuwe FW? discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo, ik heb momenteel een iphone 8GB (US) 1.1.2 bootloader 4.6, ik heb deze laten unlocken door iemand. Deze persoon heeft een turbosim gebruikt en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15 March 2008, 20:46
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 February 2008
Berichten: 64
Standaard Turbosim 1.1.2 nog te gebruiken bij een nieuwe FW?

hallo, ik heb momenteel een iphone 8GB (US) 1.1.2 bootloader 4.6, ik heb deze laten unlocken door iemand. Deze persoon heeft een turbosim gebruikt en hij heeft wat apps geinstaleert zodat alles werkt. Nu ben ik hier heel tevreden mee maar met 1.2.0 in het vooruitzicht vraag ik me toch af, wat is de makelijkste manier om de iphone naar een nieuwe FW te brengen, en kan ik nog steeds gebruik maaken van mijn turbosim?
PS: ik neem aan dat bij een neiuwe FW alle oude apps gewist worden?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 March 2008, 20:56
midon's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Berichten: 339
Stuur een bericht via MSN naar midon Stuur een bericht via Yahoo naar midon Send a message via twitter to midon
Standaard

Goed in het wiki lezen dan vind je alle antwoorden op je vragen.

Als je van 1.1.2 naar 1.1.4 gaat verlies je alle apps. maar je kan ze makkelijk weer downloaden.

P.s je turbosim heb je ook niet meer nodig.

succes
  #3  
Oud 15 March 2008, 21:25
Lantaarnpaal's schermafbeelding
» iPhone FR 8GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 31 January 2008
Locatie: Niet in een iPhone
Berichten: 47
Standaard

Je kunt ook naar 1.1.4 zonder je apps te verliezen. Gewoon de 1.1.4 firmware ergens van internet downloaden. Daarna houd je shift ingedrukt en druk je op herstellen en selecteer je de zonet gedownloadde file.
__________________
iPhone US 1.1.2 OTB BL4.6 - ZiPhone unlock (FW1.1.4 BL3.9)
  #4  
Oud 15 March 2008, 23:40
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Gebruik het wiki en de zoekfunctie. Daar vindt je de antwoorden op je vragen.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wat zit er in de doos bij een nieuwe Iphone? saasken iPhone algemeen 9 19 December 2010 17:20
Wat te doen bij een nieuwe computer 3gSpeed Archief 1 8 March 2010 13:53
Gebruiken jullie nog steeds een Xsim? v!c Chat en geruchten 31 14 July 2008 12:50
heb iphone 1.1.2 met turbosim...kan ik upgraden naar 1.1.3 ? En werkt de turbosim dan stefaand Unlock [archief] 2 21 January 2008 14:53
mobistar werkt niet bij mij op turbosim piedp Archief 2 2 January 2008 22:57

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:29.