iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Iphone US voorzien van Nederlandse firmware (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/9669-iphone-us-voorzien-nederlandse-firmware.html)

johanjd 19-03-08 20:14

Iphone US voorzien van Nederlandse firmware
 
Nu vroeg ik mij af ik krijg in dezer dagen een Iphone uit de Verenigde Staten. Wanneer de iphone in Nederland uitkomt is er dan een mogelijkheid om de firmware daarvan op de iphone te zetten zodat we een door apple ontworpen Nederlandse taal en instellingen op de Iphone kunnen gebruiken dus zeg maar zoals we nu hebben dat we op andere mobiele telefoons die we nu hebben in de telefoon de taalinstellingen op andere talen kunnen zetten en gebruiken. Of zullen we ten alle tijden de Nederlandse vertalingen zelf op de Iphone moeten zetten?

Ik hoop dat het duidelijk is wat ik bedoel.

Alvast bedankt

madmark 19-03-08 20:19

De firmware is over de hele wereld het zelfde. Het enige wat zal blijven is de simlock. Die zal altijd zijn van het land waar de iPhone verkocht is.

johanjd 19-03-08 20:22

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door madmark (Bericht 84596)
De firmware is over de hele wereld het zelfde. Het enige wat zal blijven is de simlock. Die zal altijd zijn van het land waar de iPhone verkocht is.


Die simlock is het probleem niet bedoel maar dat hij dan zeg maar werkt als een volledig Nederlandse Iphone. Niet dat ik dan gebruik moet maken van zelf vertaalde taalinstellingen of geripte taalinstellingen van origineel Nederlandse iphones. Misschien had ik moeten stellen of een firmware ook alle taalinstellingen van alle landen waar de iphone leverbaar is bevat of dat de taalinstellingen niet in de firmware worden aangepast.

ControlSje 19-03-08 20:25

kijk eens hier: https://forum.iculture.nl/f59/i...3-1-1-4-a.html

ArB 19-03-08 20:27

En daarmee is dit topic volledig overbodig geworden, een beetje zoeken op het forum is handig ;)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:56.