We kunnen niet op het telefoon klavier

We kunnen niet op het telefoon klavier discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Wij hebben een 1.1.2. Juist nieuw, alles werkt behalve de telefoon. Als we op het groen icoontje drukken komt het klavier te voorschijn en gaat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 March 2008, 22:36
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 19 March 2008
Berichten: 6
Angry We kunnen niet op het telefoon klavier

Wij hebben een 1.1.2. Juist nieuw, alles werkt behalve de telefoon. Als we op het groen icoontje drukken komt het klavier te voorschijn en gaat direct weer weg, terug naar het hoofdmenu. We kunnen geen nummers intoetsen. We krijgen wel telefoons binnen, we horen ook de rinkel niet. Dan zien we wel dat we een oproep gemist hebben. Als we via de instellingen naar de 1207 willen bellen lukt het wel, dus de telefoon werkt ! Weet er iemand hoe we dit GROOT probleem kunnen oplossen ?

Alvast hartelijk dank,
Indien je wil bellen: 003214 379997
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 March 2008, 22:53
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

waarschijnlijk heb je geen iWorld geinstalleerd...
  #3  
Oud 20 March 2008, 22:57
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 19 March 2008
Berichten: 6
Standaard

Die kan ik toch laten draaien ?????? Is dat niet voldoende ????????
  #4  
Oud 20 March 2008, 22:59
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Je moet iWorld via de installer installeren en dan draaien en dan Belgie selecteren (ik neem aan dat je in belgie woont gezien je woord keuze klavier)

EDIT
Je moet het land selecteren van de provider


Laatst gewijzigd door ControlSje; 20 March 2008 om 23:02.
  #5  
Oud 20 March 2008, 23:13
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 19 March 2008
Berichten: 6
Standaard

waar vind ik mijn provider ?
  #6  
Oud 20 March 2008, 23:19
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Je provider/operator is waar je de SIM van hebt gekregen bv Proximus, BASE e.a.
  #7  
Oud 20 March 2008, 23:25
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 19 March 2008
Berichten: 6
Standaard

OK, maar waar kan ik die opzoeken in de iPhone ?
  #8  
Oud 20 March 2008, 23:36
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Ik neem aan dat je weet bij welke provider je telefoon abonnement hebt afgesloten...of je prepaid kaart gekocht hebt..
  #9  
Oud 21 March 2008, 09:23
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 19 March 2008
Berichten: 6
Standaard

Ik weet wel waar proximus staat. Maar zijn er bepaalde instellingen die ik verkeerd aan gevinkt heb ? of die ik vergeten heb aan te vinken ? of ???????????

Ik ontvang telefoons, ik hoor ze niet maar zie wel dat ik er n gemist heb. Via de instellingen kan ik ook bellen naar bv: 1207, of de voice mail instellen of beluisteren, dus de telefoon werkt maar dat klavier krijg ik niet op mijn scherm. Dit is het zelfde met de SMS.

Heb je andere oplossingen ?

Alvast dank voor uw tijd en medewerking,

Ludo,
  #10  
Oud 21 March 2008, 09:47
pascalletje's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 October 2007
Locatie: Bergeijk
Berichten: 760
Standaard

Als je via installer iWorld installeerd, en dan vervolgens het programma iWorld start kun je een land selecteren. Selecteer daar Belgie en je iPhone zal opnieuw opstarten en je toetsenbord zal nu ook werken.
  #11  
Oud 21 March 2008, 09:51
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Als Proximus de provider is dan moet in iWorld belgie als land gekozen worden. Als iWorld nog niet beschikbaar is op het springbord dan moet deze eerst via de installer geinstalleerd worden.
  #12  
Oud 21 March 2008, 10:39
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Hier had je ook de zoekfunctie voor kunnen gebruiken. Hier wordt al vaak genoeg over gesproken.

Daarnaast moet je ook proberen om even goed te lezen wat mensen schrijven. Ze schrijven precies wat je moet doen, maar je begint dan over iets anders.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Niet kunnen SMSen vanuit het buitenland KPN Alexander911 Archief 1 22 February 2010 15:57
toetsenbord telefoon doet het niet sarsefras iPhone algemeen 6 4 July 2008 18:23
GPRS en het niet gebeld kunnen worden debakel GFTU iPhone algemeen 58 31 May 2008 00:25
gprs en het niet gebeld kunnen worden debakel GFTU Unlock [archief] 1 7 April 2008 10:51
eZiphone (leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker) ArB Unlock [archief] 6 24 February 2008 21:20

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:38.