WinPwn 2.0 - Verzameltopic

WinPwn 2.0 - Verzameltopic discussie in Jailbreak [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) waar krijg ik die ipsw bestanden vandaan of ben ik nou blond? edit: ja ik was zeike ipv kijke...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Jailbreak [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #201  
Oud 4 August 2008, 19:08
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 July 2008
Locatie: hoogeveen
Berichten: 31
Standaard

waar krijg ik die ipsw bestanden vandaan of ben ik nou blond?
edit: ja ik was zeike ipv kijke

Laatst gewijzigd door mausie; 4 August 2008 om 20:17.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #202  
Oud 4 August 2008, 19:19
Abu's schermafbeelding
Abu Abu is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 290
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mausie Bekijk bericht
waar krijg ik die ipsw bestanden vandaan of ben ik nou blond?
Je bent blond , als je heel even deze (https://forum.iculture.nl/f59/i...tml#post159973) handleiding leest, daar staat ook het ISPW bestand
  #203  
Oud 4 August 2008, 20:17
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 July 2008
Locatie: hoogeveen
Berichten: 31
Standaard

krijg nu deze fout

Failed to create custom IPSW !
Do you want to close the IPSW builder ?

iemand oplossing? kep alles gedaan als in die tutorial
  #204  
Oud 4 August 2008, 20:27
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 July 2008
Berichten: 47
Stuur een bericht via MSN naar kiezel
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mausie Bekijk bericht
krijg nu deze fout

Failed to create custom IPSW !
Do you want to close the IPSW builder ?

iemand oplossing? kep alles gedaan als in die tutorial
Ja, zorg ervoor dat je een custom firmware locatie kiest, waar je de originele 2.0 firmware hebt opgeslagen, dat deed het bij mij..

Dus, de plaats waar je de custom IPSW (I PHONE SOFT WARE) opslaat, moet die zijn waar je de originele software hebt gedownload (in mijn geval was dat het bureaublad).
  #205  
Oud 4 August 2008, 20:33
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 July 2008
Locatie: hoogeveen
Berichten: 31
Standaard

dat heb ik, k heb hem (original) op me bureaublad staan en wou hem ook opslaan(custum) op me bureaublad
toen gaf hij die fout aan.
  #206  
Oud 4 August 2008, 20:52
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 July 2008
Berichten: 47
Stuur een bericht via MSN naar kiezel
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mausie Bekijk bericht
dat heb ik, k heb hem (original) op me bureaublad staan en wou hem ook opslaan(custum) op me bureaublad
toen gaf hij die fout aan.
Das ***.. Euuhm zeker dat je al die opties hebt uitgevinkt waaronder unlock enzo? Overbodige vraag waarschijnlijk.. Probeer het nogmaals maar dan in een mapje bij je documenten ofzo... Veel succes alleszins.
  #207  
Oud 4 August 2008, 21:07
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 July 2008
Locatie: hoogeveen
Berichten: 31
Standaard

k heb hem nu, die ipsw van roelofk gebruikt stond elders op het forum(thnx)
moet ik hem herstellen met de reservekopie van de iphone of als nieuwe configureren?
  #208  
Oud 4 August 2008, 21:46
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 August 2008
Locatie: aartselaar, belgie
Berichten: 25
Standaard

Ik heb een iphone gekocht bij mobistar (belgie) maar heb mij geen abonnement laten aansmeren en gebruik hem dus met de concurrent proximus.Moet ik dan "activate iphone" aangevinkt laten ?
  #209  
Oud 4 August 2008, 21:58
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 103
Stuur een bericht via ICQ naar batumulia Send a message via twitter to batumulia
Standaard

Ligt eraan als je er mee kunt bellen etc. dan niet natuurlijk. Word je sim geweigerd dan wel. Probeer ook de vele tutorials die op internet staan te lezen. De tutorial die ik je op deze website aan kan raden is die van Ezekiel. Veel succes!
  #210  
Oud 4 August 2008, 22:16
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 July 2008
Locatie: hoogeveen
Berichten: 31
Standaard

als ik de 3g aan zet heb ik geen service als ik hem uit zet vol bereik
iemand bekend met dit probleem?
  #211  
Oud 4 August 2008, 22:34
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 103
Stuur een bericht via ICQ naar batumulia Send a message via twitter to batumulia
Standaard

Ik heb er ook redelijk veel last van, ik heb dan wel 3G bereik maar niet optimaal, ga ik naar de stad toe dan heb ik wel maximaal bereik. Ik denk dat er iets niet lekker zit met de masten ofzo. Bel T-Mobile er is over misschien dat zij je meer kunnen uitleggen over dit euvel.
  #212  
Oud 4 August 2008, 22:36
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 August 2008
Locatie: aartselaar, belgie
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door batumulia Bekijk bericht
Ligt eraan als je er mee kunt bellen etc. dan niet natuurlijk. Word je sim geweigerd dan wel. Probeer ook de vele tutorials die op internet staan te lezen. De tutorial die ik je op deze website aan kan raden is die van Ezekiel. Veel succes!
Ja ik kan ermee bellen.Dat is het gevolg van de wet op de koppelverkoop in belgie, liggen niet vast aan een provider.Maar jailbraiken moeten we ook doen.
Had de tutorial van Ezekiel ook al gezien en inderdaad, deze is de duidelijkste van allemaal.
  #213  
Oud 4 August 2008, 22:59
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 July 2008
Berichten: 47
Stuur een bericht via MSN naar kiezel
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mausie Bekijk bericht
k heb hem nu, die ipsw van roelofk gebruikt stond elders op het forum(thnx)
moet ik hem herstellen met de reservekopie van de iphone of als nieuwe configureren?
Als nieuwe configureren, anders krijg je moeilijkheden.
  #214  
Oud 9 August 2008, 22:30
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 July 2008
Berichten: 27
Standaard Vinkje Activate uitgezet bij iPhone uit Belgie

Hallo,

Het hele proces is goed gegaan echter de iphone geeft usb stekkertje met iTunes. iTunes vervolgens geeft aan dat de iPhone hersteld moet worden. Gelukkig werkt dit . Uiteindelijk weer een werkende iPhone echter niet gejaibreaked. Zal ik nogmaals een poging wagen met het vinkje wel aan ? Lijkt mij dat het ook aan moet staan aangezien dit een officieel simloch en registatie vrijde iPhone is .......iemand al een iPhone uit Belgie gejailbreaked ?
  #215  
Oud 10 August 2008, 13:20
dtroxx's schermafbeelding
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 July 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 269
Send a message via twitter to dtroxx
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door 4nuts Bekijk bericht
Hallo,

Het hele proces is goed gegaan echter de iphone geeft usb stekkertje met iTunes. iTunes vervolgens geeft aan dat de iPhone hersteld moet worden. Gelukkig werkt dit . Uiteindelijk weer een werkende iPhone echter niet gejaibreaked. Zal ik nogmaals een poging wagen met het vinkje wel aan ? Lijkt mij dat het ook aan moet staan aangezien dit een officieel simloch en registatie vrijde iPhone is .......iemand al een iPhone uit Belgie gejailbreaked ?
Ik heb die van mijn gejailbreaked.

Als je mijn custum ipsw wilt hebben moet je mij even een pm sturen dan verstuur ik het via mail
  #216  
Oud 10 August 2008, 13:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 July 2008
Berichten: 27
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dtroxx Bekijk bericht
Ik heb die van mijn gejailbreaked.

Als je mijn custum ipsw wilt hebben moet je mij even een pm sturen dan verstuur ik het via mail

Dank voor je reactie, ik denk dat ik al weet wat ik niet goed heb gedaan. Heb de originele firmware ( ipsw ) van versie 2.0 genomen ipv 2.01. Nu ik de juiste file heb ga ik het na mijn 2 weken vakantie nogmaals proberen. Zo doet ie het ook al leuk . Maar als ik het goed begrijp moet het vinkje dus uit staan bij activatie ?
  #217  
Oud 10 August 2008, 14:17
dtroxx's schermafbeelding
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 July 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 269
Send a message via twitter to dtroxx
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door 4nuts Bekijk bericht
Dank voor je reactie, ik denk dat ik al weet wat ik niet goed heb gedaan. Heb de originele firmware ( ipsw ) van versie 2.0 genomen ipv 2.01. Nu ik de juiste file heb ga ik het na mijn 2 weken vakantie nogmaals proberen. Zo doet ie het ook al leuk . Maar als ik het goed begrijp moet het vinkje dus uit staan bij activatie ?

Jup vinkje uitzetten en dan komt het heelemaal goed
  #218  
Oud 29 August 2008, 22:33
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 July 2008
Berichten: 25
Standaard

WinPwn 2.5 beta is nu uit. Op http://www.winpwn.com (als die het weer doet), staat de link naar rapidshare omgeving. (En anders maar even zo: RapidShare: Easy Filehosting)
  #219  
Oud 29 August 2008, 22:43
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 July 2008
Berichten: 32
Standaard

Heb mn iPhone al gejailbreaked met Quickpwn heeft winpwn 2.5 nog voordelen? Is het de moeite om het opnieuw te doen?
  #220  
Oud 29 August 2008, 22:46
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door FibeR Bekijk bericht
Heb mn iPhone al gejailbreaked met Quickpwn heeft winpwn 2.5 nog voordelen? Is het de moeite om het opnieuw te doen?
Custom logo's selecteren en root resizen vind ik wel de moeite waard.
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
 

Labels
winpwn 2.0


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: [3G] Pwnage / Winpwn verzameltopic 2.1 wout76 Jailbreak 3 13 September 2008 00:01
WinPwn 2.0 DertKesh Jailbreak [archief] 262 29 August 2008 22:48
WINpwn Serge123 Jailbreak [archief] 1 25 August 2008 10:52
winpwn custom rtzz Jailbreak [archief] 8 19 July 2008 17:56
winpwn 0.99.2.19 mabaelst Unlock [archief] 2 18 May 2008 14:30

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:08.