Winpwn 2.0.1 error (0xc0000135)

Winpwn 2.0.1 error (0xc0000135) discussie in Jailbreak [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo mensen, ik krijg na de install van winpwn 2.0.1 ( als ik op de ananas link druk) deze melding (0xc0000135) Heeft iemand hier een ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Jailbreak [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24-07-08, 14:03
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 17
Standaard Winpwn 2.0.1 error (0xc0000135)

hallo mensen,

ik krijg na de install van winpwn 2.0.1 ( als ik op de ananas link druk) deze melding (0xc0000135)

Heeft iemand hier een oplossing voor?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24-07-08, 14:09
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 13.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2018) Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: iPadOS 13.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Waarom nu een nieuwe topic starten als er all meerdere topics over Winpwn gaan?

Zie ook deze thread: https://forum.iculture.nl/f14/i...ameltopic.html

Zoeken is ook zo moeilijk, zucht...
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #3  
Oud 24-07-08, 14:18
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 17
Standaard

Heeft niets met zoeken te maken, zoek al de hele dag.
Maar bedankt voor je hulp!


Edit: (0xc0000135) foutmelding had te maken met M$ .net frameworks.
Na her-install van .net frameworks werkte het proggie weer.

Met dank aan: me myself and i
Hier mag een slotje op.

Laatst gewijzigd door Brasco; 24-07-08 om 14:44.
  #4  
Oud 24-07-08, 15:48
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Berichten: 182
Standaard

Dat is precies wat ik ook al dacht. Op mijn desktop heb ik geen .NET en op mijn laptop heb ik dat wel (1.1 en 2.0) Ik ben nu beide aan het installeren op mijn desktop en dan ga ik opnieuw WinPwn installeren. Ik laat wel weten of het dan werkt.

Desktop is trouwens XP SP3
Laptop is XP SP2

EDIT: Ja nu werkt het!!

Laatst gewijzigd door leama; 24-07-08 om 15:52.
  #5  
Oud 24-07-08, 16:17
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 17
Standaard

mooi man, succes met update-en
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Error from debugging: Error launching remote program" security policy error. Tim14ww Ontwikkelen voor iOS 5 09-05-09 17:21
WinPwn 2.0 DertKesh Jailbreak [archief] 262 29-08-08 21:48
WINpwn Serge123 Jailbreak [archief] 1 25-08-08 09:52
WinPwn 1064 Error? e_sabbagh Unlock [archief] 1 22-05-08 13:40
winpwn 0.99.2.19 mabaelst Unlock [archief] 2 18-05-08 13:30

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:30.