winpwn iPhone 3G zonder baseband upgrade mogelijk?

winpwn iPhone 3G zonder baseband upgrade mogelijk? discussie in Jailbreak [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een US iPhone 3G en wil naar de laatste firmware (2.02) zonder de baseband aan te passen ivm unlocken ( SIM ) in ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Jailbreak [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26 August 2008, 10:08
him him is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 July 2008
Locatie: Rijnsburg
Berichten: 175
Standaard winpwn iPhone 3G zonder baseband upgrade mogelijk?

Ik heb een US iPhone 3G en wil naar de laatste firmware (2.02) zonder de baseband aan te passen ivm unlocken (SIM) in de toekomst (als dit ooit komt )

Ik heb een aantal guides doorgelezen maar mij is onduidelijk of dit kan zonder dat de baseband ook geupgrade wordt.

Als er iemand is die dit al gedaan heeft laat me svp weten.

Tks
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26 August 2008, 12:51
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 July 2008
Berichten: 120
Standaard

Nu wel, sinds de nieuwe pwnagetool uit is sinds vandaag.
__________________
Apple iPhone 3GS 16GB - Firmware 3.0.1
  #3  
Oud 26 August 2008, 13:18
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door him Bekijk bericht
Ik heb een US iPhone 3G en wil naar de laatste firmware (2.02) zonder de baseband aan te passen ivm unlocken (SIM) in de toekomst (als dit ooit komt )

Ik heb een aantal guides doorgelezen maar mij is onduidelijk of dit kan zonder dat de baseband ook geupgrade wordt.

Als er iemand is die dit al gedaan heeft laat me svp weten.

Tks
van 2.0.1>2.0.2 is er een basband update
op een 3g kan je geen baseband downgraden!
__________________
US 2G 8GB 3.1.3, Nl 3G 8GB Ios 4.0, Nl 4 32GB Ios 4.0.1
" Fresh heeft het laatste woord " leuk spelletje!
  #4  
Oud 26 August 2008, 13:26
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Je moet dan een custom firmware maken met Winpwn/Pwnage tool zonder de baseband update.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #5  
Oud 26 August 2008, 14:08
him him is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 July 2008
Locatie: Rijnsburg
Berichten: 175
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Konfu Bekijk bericht
Nu wel, sinds de nieuwe pwnagetool uit is sinds vandaag.
Als ik een MAC zou hebben zou dit inderdaad kunnen
  #6  
Oud 26 August 2008, 14:09
him him is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 July 2008
Locatie: Rijnsburg
Berichten: 175
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Bekijk bericht
Je moet dan een custom firmware maken met Winpwn/Pwnage tool zonder de baseband update.
Tks, zal dit proberen.
  #7  
Oud 27 August 2008, 14:36
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 79
Standaard

Kun je in Winpwn opgeven dat je geen baseband upgrade wilt uitvoeren?
  #8  
Oud 27 August 2008, 14:39
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ditta Bekijk bericht
Kun je in Winpwn opgeven dat je geen baseband upgrade wilt uitvoeren?
Voor de 2G versie kan je de boatloader kiezen en niet de baseband , voor de 3G is alles niet mogelijk.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!

Laatst gewijzigd door iScorpio; 27 August 2008 om 14:43.
  #9  
Oud 27 August 2008, 14:42
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 79
Standaard

Oke, duidelijk.

In 2.0.1 is dus GEEN baseband-upgrade en in 2.0.2 WEL.

Het is alleen mogelijk voor de mac bezitters om up te graden naar 2.0.2 zonder baseband-upgrade aangezien Pwnage dit ondersteund. De Windows bezitters moeten wachten op een nieuwe versie van Winpwn om te upgraden naar 2.0.2 zonder een baseband-upgrade.

Klopt het wat ik hier zeg?


Ik krijg morgen of overmorgen mijn Zwitserse Iphone. Welke firmware staat hier standaard op?

Laatst gewijzigd door Ditta; 27 August 2008 om 14:58.
  #10  
Oud 28 August 2008, 00:45
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ditta Bekijk bericht
Oke, duidelijk.

In 2.0.1 is dus GEEN baseband-upgrade en in 2.0.2 WEL.

Het is alleen mogelijk voor de mac bezitters om up te graden naar 2.0.2 zonder baseband-upgrade aangezien Pwnage dit ondersteund. De Windows bezitters moeten wachten op een nieuwe versie van Winpwn om te upgraden naar 2.0.2 zonder een baseband-upgrade.

Klopt het wat ik hier zeg?


Ik krijg morgen of overmorgen mijn Zwitserse Iphone. Welke firmware staat hier standaard op?
over je zwitserse iphone, als het een iphone 3g van het eerste uur is, dan is de kans heel groot dat er 2.0 op staat!

en of je in de nieuwe versie van winpwn kunt updaten zonder je baseband aan te passen, weet alleen de maker en zijn beta testers, we gaan het zien of het kan het is een kwestie van even geduld hebben!
  #11  
Oud 28 August 2008, 00:51
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tijn1 Bekijk bericht
over je zwitserse iphone, als het een iphone 3g van het eerste uur is, dan is de kans heel groot dat er 2.0 op staat!

en of je in de nieuwe versie van winpwn kunt updaten zonder je baseband aan te passen, weet alleen de maker en zijn beta testers, we gaan het zien of het kan het is een kwestie van even geduld hebben!
Ja dat kan met versie 2.0 van QuickPwn. Ik heb 2.0.1 op m'n gelockte Portugese iPhone 3G met de baseband van 2.0. Werkt prima. Hij is genlockt met een iFoneguide 3G sim.
  #12  
Oud 28 August 2008, 01:08
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fresh Bekijk bericht
Ja dat kan met versie 2.0 van QuickPwn. Ik heb 2.0.1 op m'n gelockte Portugese iPhone 3G met de baseband van 2.0. Werkt prima. Hij is genlockt met een iFoneguide 3G sim.
mis ik wat?? versie 2.0 van quickpwn??waar dan??

dan moet er dus toch een mogelijkheid zijn om je 3g te downgraden of niet soms?
  #13  
Oud 28 August 2008, 01:12
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

De baseband is nog NIET te downgraden op een 3G!
  #14  
Oud 28 August 2008, 10:40
him him is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 July 2008
Locatie: Rijnsburg
Berichten: 175
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fresh Bekijk bericht
De baseband is nog NIET te downgraden op een 3G!
Ok, dit betekent dus dat bij upgraden van 2.0 naar 2.01 of 2.02 via WinPWN de baseband ook geupgrade wordt en dat dit (op moment) nog niet uit te zetten is?
  #15  
Oud 28 August 2008, 10:41
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 79
Standaard

Alleen bij 2.0.2. Alleen dan wordt de baseband geupgrade.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: maken custom FW voor 4.2.1 zonder baseband upgrade rondekloet Jailbreak 3 12 January 2011 22:25
iPhone: Iphone 4.0 upgrade met behoud van baseband ? arjane Jailbreak 0 2 December 2010 06:52
iPhone 3GS: Upgrade iOS 4.1 baseband 05.13.04 TinyUmbrella, unlock mogelijk? smakkie Unlock 2 25 September 2010 12:21
iPhone 1e gen.: van FW 1.1.1 naar 2.0 met WinPwn 2.0 mogelijk? vansantvoort Unlock 2 30 July 2008 17:40
help iphone opeens baseband upgrade! prashantjuh Archief 1 1 March 2008 21:35

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:07.