iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak [archief] (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/f81/jailbreak-archief/)
-   -   Niet kunnen herstellen in Itunes na maken van Custom firmware in WinPwn 2.5 (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/f81/jailbreak-archief/20959-niet-kunnen-herstellen-itunes-na-maken-custom-firmware-winpwn-2-5-a.html)

matthouz 07-09-08 17:44

Niet kunnen herstellen in Itunes na maken van Custom firmware in WinPwn 2.5
 
Hoi people,

Ik ben nu een paar dagen bezig met jailbreaken en ik had de Iphone 3g met Customfirmware 2.0.2 met Winpwn 2.5 Beta in Expert mode gemaakt.
Ik had alleen maar Cydia geinstalleerd en ik kreeg daar een beetje spijt van. Dus ik dacht: "weet je wat? Ik maak gewoon een nieuwe Customfirmware aan" en herstel em weer met Itunes (shift + herstellen)

Ik maakte via de expert mode in Winpwn 2.5 beta een Customfirmware 2.0.2 aan voor mijn Iphone 3G. Alles ging goed, ik kom in DFU mode..5 second the powerknop, 10 seconden de home knop en dan nog 30 seconden alleen de home knop ingedrukt houden, todat hij zegt dat je de knop kan loslaten. Opeens geeft Windows aan in de taakbalk dat hij het apparaat niet herkent en daarbij komt dan Itunes aangeeft dat hij de iphone wel herkent, maar dat ik hem eerst moet herstellen Ik denk, nou toch eens proberen of ik in Itunes de Iphone kan herstellen. Dat gaat dus niet, hoe ik het probeer. Ik probeerde het met de customfirmware 2.0.2 van Winpwn en de originele firmware 2.0.2 van Apple, maar bij beide geven een foutmelding aan na het uitpakken. Iets van: De Iphone kan niet worden hersteld. Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan (6). Nu blijft mijn Iphone dus in recovermode staan en start hij niet meer op.

Wat moet ik doen? Kan iemand mij helpen?

Grtz Matthijs

Destiny 07-09-08 18:28

Reboot je pc eens of herinstalleerd mobile device en iTunes

matthouz 07-09-08 19:00

Gelukt! Bedankt voor de tip.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:40.