iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak [archief] (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/f81/jailbreak-archief/)
-   -   Cydia installeren zonder iPhone opnieuw te pwnen. (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/f81/jailbreak-archief/28522-cydia-installeren-zonder-iphone-opnieuw-pwnen.html)

Kaspers 14-01-09 16:52

Cydia installeren zonder iPhone opnieuw te pwnen.
 
Ik vroeg me het volgende af. Ik heb hier een iPhone 1st gen liggen. Het apparaat is simlockvrij en er is een jailbreak op toegepast. Nu is er bij het compilen van de custom firmware met PwnageTool niet voor gekozen om Cydia hierin op te nemen. De vraag is nu of het mogelijk is met behulp van mac tools of windows apps Cydia toch nog hierop te krijgen.

Ik kan me nog herinneren dat je in het verleden een jailbreak kon toepassen als je naar een bepaalde site ging met de iPhone en vervolgens kon je Installer installeren. Nu is dit toestel al simlockvrij, dus ik vroeg me af of die sites nog bestaan om Installer en of Cydia nog hierop te kunnen krijgen..

Of is er een andere mogelijkheid om toegang te krijgen tot het iPhone filesystem ? Er draait op dit moment natuurlijk geen SSH op..
En dan vind ik via google apps als Iphonebrowser (Windows) Iphonebrowser (Mac) Als ik dan toegang tot de root kan krijgen, lijkt me het niet zo pittig Cydia erop te krijgen..

Meer mensen hier ervaring mee ?

Destiny 14-01-09 17:03

Je kunt gewoon nogmaals quickpwn draaien. Dan komt er Cydia en Installer erop te staan.

Kaspers 14-01-09 17:15

Dat is natuurlijk ook nog een optie..
Bedankt!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:47.