Edge?

Edge? discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb nu eindelijk ook mn iphone Maar linksbovenin naast de plek waar de provider staat, blijft er de hele tijd een E staan. Staat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18-10-07, 00:17
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 11
Standaard Edge?

Ik heb nu eindelijk ook mn iphone

Maar linksbovenin naast de plek waar de provider staat, blijft
er de hele tijd een E staan.

Staat dit voor Edge of niet?

Kan het kwaad dit aan te laten staan?

Of moet ik het weg halen doormiddel van een bestandje zoals ik bij jullie op de site gelezen heb?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18-10-07, 10:49
kimvb's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: oudenaarde
Berichten: 437
Wink

Hey yves,
ja dit staat voor edge .
maar dit verbruikt niets zolang je niet surft of dergelijk op je iphone.
als je edge verbruikt zie je dat aan het rondje met de streepjes er in die er dan naast staat.
maar wat ik doe om er zeker van te zijn dat mijn edge niets verbruikt laat ik gewoon de laatste letter weg van mijn account weg en heb ik hem nodig zet ik hem er gewoon terug bij

Greetzzz kim

Bericht getypt op mijn iphone
  #3  
Oud 18-10-07, 15:40
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 11
Standaard

Bedankt voor je antwoord!

Het rare is dat mij internet instellingen allemaal leeg zijn.
Wi-Fi staat uit, VPN is Not gonifugured en al mn instellingen
bij Edge zijn ook leeg.

het rare is dat ik wel gewoon op internet kan en kan surven :S
Youtube werkt ook perfect..

Hoe kan dit nou weer?

Laatst gewijzigd door Yves; 18-10-07 om 16:24.
  #4  
Oud 18-10-07, 20:06
kimvb's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: oudenaarde
Berichten: 437
Standaard

kijk toch eens of je niet op Wi-Fi zit ?
en of de instellingen van edge wel zeker en vast leeg zijn anders ga je voor verrassingen komen te staan bij je tel rekening
  #5  
Oud 18-10-07, 22:42
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 11
Standaard

Wi-Fi staat uit, en al mn instellingen zijn leeg, begrijp er echt niks van hoe het mogelijk is :S
  #6  
Oud 19-10-07, 10:58
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Utrecht / Amsterdam
Berichten: 175
Standaard

Die 'E' staat er altijd als je geen Wi-Fi-verbinding hebt, ongeacht of je nu wel of niet een werkend GRPS-configuratie ingesteld hebt. Het signaleert alleen dat het telecomnetwerk waar je op dit moment op zit GPRS ondersteunt (EDGE is een geavanceerdere vorm van GPRS).

Maar terug naar het internetprobleem: je kunt denk ik beter bij APN 'DISABLED' of iets dergelijks invullen. Ik merkte gisteren tot mijn schrik ook dat ik met alle velden leeg toch een GPRS-verbinding had en data verbruikte (was overigens met Orange).
  #7  
Oud 19-10-07, 13:08
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 11
Standaard

Ok vandaar, nou heb het met disabled geprobeerd, maar op die manier kan ik nog steeds het internet op..

Zolang je geen data verbruikt is er natuurlijk niks aan de hand, maar ben bang dat dat per ongeluk gebeurd en ik een flinke tel rekening ga krijgen..
  #8  
Oud 26-10-07, 00:53
pascalletje's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Bergeijk
Berichten: 759
Standaard

Ik heb hier hetzelfde probleem, het maakt niet uit welk tooltje ik gebruik, of dat ik zelf de settings van edge verander. Zogauw als ik Wi-Fi uitschakel kan ik nog steeds op youtube en internetten...
  #9  
Oud 26-10-07, 03:07
pascalletje's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Bergeijk
Berichten: 759
Standaard

Hmm... Het lijkt erop dat ik het al heb opgelost... Ik heb in de map /var/root/Library/Preferences/SystemConfiguration het bestandje preferences.plist aangepast en nu werkt het.
Onderstaande heb ik aangepast;

<dict>
<key>Interface</key>
<dict>
<key>DeviceName</key>
<string>ip1</string>
<key>Hardware</key>
<string>com.apple.CommCenter</string>
<key>Type</key>
<string>com.apple.CommCenter</string>
</dict>
<key>com.apple.CommCenter</key>
<dict>
<key>AllowNetworkAccess</key>
<integer>0</integer>
<key>Available</key>
<integer>0</integer>
<key>Setup</key>
<dict>
<key>apn</key>
<string>!@#$</string>
<key>password</key>
<string>!@#$</string>
<key>username</key>
<string>!@#$</string>
</dict>
<key>Version</key>
<integer>1</integer>
</dict>


Waarbij de nullen voorheen 1tjes waren (LET WEL OP DAT JE DIT BIJ DEVICE IP1 DOET, DIT IS JE EDGE RADIO), en krijg ik zelfs het E-tje niet meer in beeld, en als ik Wi-Fi disable krijg ik een foutmelding als ik wil internetten of youtube. Als ik vervolgens Wi-Fi weer aanzet kan ik weer gewoon internetten...
  #10  
Oud 26-10-07, 17:11
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 35
Send a message via twitter to n@gel
Standaard

Na de update naar 1.1.1 verliest mijn Iphone de Edge settings.

Is dit een bug in 1.1.1?
  #11  
Oud 26-10-07, 18:03
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Utrecht / Amsterdam
Berichten: 175
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door n@gel Bekijk bericht
Na de update naar 1.1.1 verliest mijn Iphone de Edge settings.

Is dit een bug in 1.1.1?
Ja, sort of. De oplossing is door een bestand te verwijderen op je iPhone, weet nu zo gauw niet uit mijn hoofd, maar staat in een ander topic hier.
  #12  
Oud 30-10-07, 22:49
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 3
Standaard

ja even het bestandje aanpassen hoe werkt dat ???
  #13  
Oud 30-10-07, 23:03
iCulture's schermafbeelding
Administrator
» iPhone 11 Pro 256GB (Middernachtgroen) [FW: 13.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2018) Wi-Fi + 4G 1TB (Goud) [FW: iPadOS 13.4]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 28.408
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iCulture Send a message via twitter to iCulture
Standaard

EDGE instellingen verdwijnen
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
EDGE leslow Archief 4 17-03-08 01:39
edge + UK O2 lucifer Overige providers Nederland 2 21-02-08 02:24
EDGE blijft aanstaan / Kan EDGE niet deactiveren Robbor iPhone algemeen 35 08-11-07 00:11
EDGE in NL MacApp Archief 1 19-09-07 22:49

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:26.