Touch werkt niet

Touch werkt niet discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Nieuwe Iphone 1.1.4. unlocked met ILiberty. Wanneer ik de touchscreen aanraak, bv. slide to unlock werk er niks. Wie is er bekend met dit probleem? ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 31-03-08, 00:29
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 11
Standaard Touch werkt niet

Nieuwe Iphone 1.1.4. unlocked met ILiberty. Wanneer ik de touchscreen aanraak, bv. slide to unlock werk er niks. Wie is er bekend met dit probleem? De slide to emergency, dus nog voor unlocken werkte ook niet. Verder zie ik telefoonberichten binnen komen, maar zonder touch is het lastig opnemen...
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 31-03-08, 00:31
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.800
Standaard

heb je nog gecontroleerd of het scherm wel werkte voordat je em unlockte?
  #3  
Oud 31-03-08, 00:34
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 11
Standaard

Als ik nu naga heb ik het idee dat de emergency slide het niet deed. Had ergens gelezen dat je hiermee de firmware kon bekijken, en dit kreeg ik niet voor elkaar.
  #4  
Oud 31-03-08, 00:48
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.800
Standaard

dat is minder, dus je weet niet eens of de iphone wel werkte voordat je em unlockte
  #5  
Oud 31-03-08, 00:59
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 11
Standaard

Eigenlijk weet ik nu zo goed als zeker dat de touchscreen voorf niet werkte. Dacht dat dit misschien kwam omdat ik geen activatie had.
  #6  
Oud 31-03-08, 01:00
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 11
Standaard

Het schijnt toch vaker voor te komen. Staat ook op Apple forum dat mensen hier last van hebben. Waarschijnlijk ben ik 1 van de "gelukkigen". Eens kijken hoe dit op te loseen. Tips?
  #7  
Oud 31-03-08, 01:03
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.288
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Wat ik wel kan zeggen denk ik, is dat je je iPhone weer fresh kunt krijgen. Als je je iPhone in dfu-mode zet kun je 'm in iTunes 'restoren/herstellen' naar 1.1.4 en dan is ie weer helemaal schoon. In iLiberty kun je dan onder 'payloads' de optie 'Upgrade bootloader 3.9fb to 4.6' downloaden, vervolgens aanvinken en 'free my iPhone' klikken. Dat zou in elk geval het garantie-probleem voorkomen.

Volgens mij zit tegenover Amsterdam Centraal Station een Apple Store (-tje). Alleen is het probleem dat iPhone niet te koop is in Nederland dus kun je daar denk ik ook niet terecht. Misschien in Duitsland bij T-Mobile.
__________________
Simlockvrij uit Frankrijk..!.
  #8  
Oud 31-03-08, 01:12
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 11
Standaard

Herstel in Itunes is niet genoeg? En dan terug naar 4.6bl
  #9  
Oud 31-03-08, 01:16
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.288
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Je moet na een 'herstel' van je firmware inderdaad nog in iLiberty de bootloader weer van 3.9fb naar 4.6 brengen, ja. iLiberty brengt je bootloader namelijk naar een 3.9 fake blank versie en die moet weer terug naar 4.6, de originele bootloader waarmee je je iPhone heb gekocht.
  #10  
Oud 31-03-08, 01:19
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 11
Standaard

OK prima bedankt zover
  #11  
Oud 31-03-08, 01:24
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.288
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Oh, probeer eerst de stap in iLiberty (het terugbrengen van je bootloader naar 4.6). Dat zou ook moeten lukken. Je iPhone heeft namelijk al 1.1.4 erop staan, he. Dacht er net aan.
  #12  
Oud 31-03-08, 19:53
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.370
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Als je iphone volledig gerestored is of zo, je kunt je gevoeligheid van de touch op je scherm ook gevoeliger maken (of andersom), maar vraag me af, of dit bij jou zou werken, mits ik denk da je eerder "dead spot" hebt in je scherm.
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #13  
Oud 31-03-08, 21:02
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 11
Standaard

Denk inderdaad dat het een dead spot is. Iemand enig idee wat de makkelijkste oplossing is? Volgens Apple NL moet je de garantie/reparatie in US regelen. Zover ik kan zien gaat dit alleen telefonisch, na veel bandjes weet je nog niks.
  #14  
Oud 31-03-08, 22:57
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.370
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

probeer eens je touch gevoeligheid te verhogen ???? met extendedprefs, advanced prefs of super prefs, daar zitten die instellingen in voor de touch
  #15  
Oud 31-03-08, 23:07
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.288
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Ik denk dat GWorks dat graag zou doen. Alleen komt hij zijn iPhone niet in omdat de 'slide to unlock' niet reageert op zijn vingertouch. Zijn touchscreen is dus geheel niet werkend, want voor hij zijn iPhone unlockte met iLiberty deed de 'Power off'-slide het ook al niet en die zit bovenaan het scherm ipv van de 'slide to unlock' want die zit onderaan het scherm.
  #16  
Oud 03-04-08, 01:08
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: thuis
Berichten: 40
Standaard

ik kamp met hetzelfde probleem..
shit wat nu?
back to the states?
sniff..

300 euro lichter en geen iphone...

grrrrrrrrrrrrrrr..

__________________
I want my Iphone... now!
  #17  
Oud 03-04-08, 20:15
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 11
Standaard

Heb al mailverkeer gehad met Apple. In NL doen er niks mee, en in US kan je een afspraak maken om het probleem te bespreken in de Apple store. Lekker handig!
  #18  
Oud 04-04-08, 15:18
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.288
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Vervelende situatie, ja, hoewel vanuit Apple wel begrijpelijk aangezien ze de iPhone hier niet verkopen. Maar toch, erg vervelend. En niemand hier op dit forum die onderdelen heeft/reparaties doet?
  #19  
Oud 04-04-08, 15:22
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 47
Standaard

heb ergens gelezen dat ze nu bij Apple (in NL bvb) wel de iPhone moeten terugnemen als hij niet meer gaat. ben het wel niet zeker. wat je altijd kan doen is eens bellen naar een apple-store en vragen of zij die zo mogelijk kunnen herstellen/opsturen onder garantie..
mvg
  #20  
Oud 04-04-08, 19:14
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.370
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door yingie Bekijk bericht
Vervelende situatie, ja, hoewel vanuit Apple wel begrijpelijk aangezien ze de iPhone hier niet verkopen. Maar toch, erg vervelend. En niemand hier op dit forum die onderdelen heeft/reparaties doet?
En wat je gerepareerd hebben? of welk onderdeel?
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPod touch 4 werkt niet meer GijsH iPhone algemeen 1 08-04-11 15:56
Ipod Touch werkt niet meer. Nubdienub iPhone algemeen 1 25-11-10 16:31
touch scherm werkt niet meer edelman iPhone algemeen 1 23-07-10 12:04
ipod touch ontzettend sloom en werkt niet karaat Desktop-applicaties 1 15-06-10 21:21
ipod touch Wi-Fi werkt niet jensh Wi-Fi 0 08-01-10 22:34

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:26.