ilberty+, 1.1.3/4

ilberty+, 1.1.3/4 discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) aan alle mods ik weet er zijn hier al topics over, maar ik kan die niet vinden die hierover gaan..!! Oke ik heb een probleem ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 7 April 2008, 21:58
jeremy14's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Locatie: Wassenaar
Berichten: 438
Stuur een bericht via MSN naar jeremy14
Exclamation ilberty+, 1.1.3/4

aan alle mods ik weet er zijn hier al topics over, maar ik kan die niet vinden die hierover gaan..!!

Oke ik heb een probleem ik heb me iphone met iLiberty+ geunlockt en alles hij doet alles en shit, nu wou ik custumize erop zetten dus heb ik 1.1.4 veranderd naar 1.1.3 (in die .plist) nu geeft die op de pc 1.1.3 aan en op me iphone 1.1.4 aan, het tweede is hij wil niet meer met itunes communiceren krijg er niks meer op...

dus wat zijn hier oplossing voor? nog een keer met iliberty+ of pwnge gebruiken???

Alvast bedanktt
__________________
iPod Touch 4G 32GB White | Live each day as it would be your last
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 April 2008, 22:26
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

iPhone in DFU-mode zetten, 'restoren' in iTunes naar 1.1.4 clean (dus 'herstel' klikken zodat de originele firmware erop komt; ben je wel weer je unlock enzo kwijt), daarna weer iLiberty+ draaien. Pwnage is er nog niet voor Windows.
__________________
Simlockvrij uit Frankrijk..!.
  #3  
Oud 7 April 2008, 22:28
jeremy14's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Locatie: Wassenaar
Berichten: 438
Stuur een bericht via MSN naar jeremy14
Standaard

hoe zet ik iphone in dfu mode??
  #4  
Oud 7 April 2008, 22:34
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

https://forum.iculture.nl/f1/ip.../3400-dfu.html

Gewoon in de wiki kijken, daar of in de aparte handleidingen-wiki vind je echt alles!
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Handleidingen:Unlock 1.1.4 (Windows) Ilberty+ Undertaxxx Wiki - Handleidingen (Archief) 465 18 May 2009 00:40
ziphone, ilberty+ MisterM24 Jailbreak [archief] 2 17 July 2008 14:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:42.