PWNAGE tool error

PWNAGE tool error discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste , Nadat ik op de knop "iPwner" heb geklikt gaat alles fijn. Totdat ... dit op mijn scherm verschijnt Citaat: turbo autopwn launchd starting ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 07-04-08, 23:47
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Berichten: 16
Exclamation PWNAGE tool error

Beste ,

Nadat ik op de knop "iPwner" heb geklikt gaat alles fijn. Totdat ...
dit op mijn scherm verschijnt

Citaat:
turbo autopwn launchd starting
No patch available
Failed to patch AppleImage2NORAccess!
NOR Flashing failed!
Kan iemand mij hiermee helpen?

Groetjes Dietger.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 08-04-08, 00:37
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.288
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

In welke staat was je iPhone toen je begon en welke stappen heb je ondernomen tot deze error?

En wat zijn de gevolgen van de error?
__________________
Simlockvrij uit Frankrijk..!.
  #3  
Oud 08-04-08, 00:50
Undertaxxx's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Belgi (Vlaams Brabant)
Berichten: 1.208
Send a message via twitter to Undertaxxx
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mdietger Bekijk bericht
Beste ,

Nadat ik op de knop "iPwner" heb geklikt gaat alles fijn. Totdat ...
dit op mijn scherm verschijnt



Kan iemand mij hiermee helpen?

Groetjes Dietger.
Restore je Iphone eerst naar 1.1.4 firmware via Itunes. En daarna pas de Ipwner gebruiken en je zal geen error meer krijgen.
  #4  
Oud 08-04-08, 01:01
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Berichten: 16
Standaard

Idd undertaxxx, ik had het net gedaan en alles werkt fijn nu.


Thx.
  #5  
Oud 08-04-08, 10:57
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 228
Standaard

slotjeeee
  #6  
Oud 08-04-08, 18:56
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.370
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

dus "iPwner" werkt alleen met de 1.1.4 firmware?? geen andere firmwares ??? iemand hier ervaring ermee?
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #7  
Oud 08-04-08, 18:58
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Je moet de iphone pwnen met 114 Daarna kan je alle soorten fw customizen en naar je iphone sturen via itunes. Alleen het ipwn gedeelte gaat met 114
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #8  
Oud 08-04-08, 19:07
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.370
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

eerst ipwn met 114 op iphone, dat gedaan kun je trug iedere firmware erop zetten die aangepast is met ipwn ? ok, da is wat ik moest weten, thanks.
  #9  
Oud 09-04-08, 12:51
» iPhone 8 Plus 64GB (Zilver) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Lommel (Belgi)
Berichten: 531
Standaard

Dus ik kan mijn iPhone niet pwnen zolang ik mijn oude vertrouwde 1.1.2 FW erop heb staan?
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Alle iDevices: pwnage Tool _3.1.3 dmg arembromo Jailbreak 3 28-02-10 04:29
Alle iDevices: Pwnage Tool 2.0 - Verzameltopic Michael Jailbreak 178 24-10-08 19:54
Pwnage tool vragen rsvh Archief 1 31-07-08 10:49
iPhone 3G: [dringend]Pwnage tool. sic139 Unlock 9 29-07-08 19:00

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:24.