Altijd sim-locked...

Altijd sim-locked... discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, ik ben al effe bezig met het unlocken van mijn iphone (8gig us). nu heb ik eerst met ziphone een poging gedaan, alles lukte ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 09-04-08, 17:28
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 10
Standaard Altijd sim-locked...

Hoi,

ik ben al effe bezig met het unlocken van mijn iphone (8gig us).
nu heb ik eerst met ziphone een poging gedaan, alles lukte goed, maar na afloop bleef er op mijn iphone staan, sim locked...

daarna heb ik een poging gedaan volgens een zeer goede tutorial die ik hier heb gevonden (Hack that Phone - True unlock for 1.1.4 firmware on Windows)
ook deze geeft nooit foutmeldingen of dergelijke...enkel na afloop zie ik opnieuw dat m'n iphone sim locked is...

wat zou de reden van dit probleem kunnen zijn? Als je een unlock met ziphone of iplus doet, moet er dan een simcard insteken of niet? Of is er iets anders wat ik vergeten ben?

Thx
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 09-04-08, 17:43
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Wenen, Oostenrijk
Berichten: 244
Stuur een bericht via ICQ naar Frits Stuur een bericht via MSN naar Frits
Standaard

Welke firmware is er NU op die Iphone ?!
Enne heb je al een andere SIM geprobeerd ?!
  #3  
Oud 09-04-08, 17:50
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 10
Standaard

heb elke keer de firmware gezet op 1.1.4

heb ook met een andere simcard geprobeerd. geen effect...
  #4  
Oud 09-04-08, 17:52
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Wenen, Oostenrijk
Berichten: 244
Stuur een bericht via ICQ naar Frits Stuur een bericht via MSN naar Frits
Standaard

En welke fw was er op de Iphone (orgineel?) of welke week is hij produceerd ?! (staat in je serienummer,..2 nummers zijn je week nummer)
  #5  
Oud 09-04-08, 17:57
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.173
Standaard

Sim locked.. als in "je moet de pincode van je simkaart nog intoetsen??"
  #6  
Oud 09-04-08, 18:00
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Frits Bekijk bericht
En welke fw was er op de Iphone (orgineel?) of welke week is hij produceerd ?! (staat in je serienummer,..2 nummers zijn je week nummer)
Firmware ben ik niet heel zeker. Ik denk 1.1.3...

de productieweek...? de nrs van m'n serienummer zijn als volgt 83751xxxxx8 (de x'jes zijn letters dus)
  #7  
Oud 09-04-08, 18:02
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Wenen, Oostenrijk
Berichten: 244
Stuur een bericht via ICQ naar Frits Stuur een bericht via MSN naar Frits
Standaard

week 51
Enne,.....nogmaals je Pincode van je SIM is NIET aktiveert of ?!
  #8  
Oud 09-04-08, 18:03
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door psychonikeo Bekijk bericht
Sim locked.. als in "je moet de pincode van je simkaart nog intoetsen??"
dat denk ik niet neen, ik heb een scherm met een balkje: SIM Locked
onderaan staat wel een schuifbalk slide to unlock, maar ik kan nergens beweging in krijgen. bovenaan links staat ook sim locked in het klein...
  #9  
Oud 09-04-08, 18:05
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Frits Bekijk bericht
week 51
Enne,.....nogmaals je Pincode van je SIM is NIET aktiveert of ?!
Ik kan gewoon nergens op duwen...kan totaal geen toegang krijgen tot m'n iphone.
als ik op mijn menuknop duw dan zie ik een wereldbol, en ervoor een blauwe balk: SIM locked...

misschien heb ik teveel proberen te unlocken?
  #10  
Oud 09-04-08, 18:06
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Wenen, Oostenrijk
Berichten: 244
Stuur een bericht via ICQ naar Frits Stuur een bericht via MSN naar Frits
Standaard

telefoon rekening betaald ??

Je doet Ziphone "do it all" en je krijgt SIM locked begrijp ik je goed ??
  #11  
Oud 09-04-08, 18:08
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Frits Bekijk bericht
telefoon rekening betaald ??

Je doet Ziphone "do it all" en je krijgt SIM locked begrijp ik je goed ??
Idd. En dat terwijl ziphone weergeeft dat alles "succesfull" was. Hetzelfde voor iplus...
  #12  
Oud 09-04-08, 18:12
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Wenen, Oostenrijk
Berichten: 244
Stuur een bericht via ICQ naar Frits Stuur een bericht via MSN naar Frits
Standaard

Ok probeer : je Iphone in DFU zetten in ITUNES herstellen met 1.1.4 en dan Ziphone,...
Wat krijg je dan voor een melding ?
  #13  
Oud 09-04-08, 18:14
» iPhone US 16GB
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 56
Standaard

Sim locked heb ik ook , ik heb een wacthwoord op mijn sim gezet , deze moet ik dus unlocken door die code in te voeren

ik weet 100 % zeker dat je op unlock moet drukken en gewoon je code moet invoeren
  #14  
Oud 09-04-08, 18:16
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Wenen, Oostenrijk
Berichten: 244
Stuur een bericht via ICQ naar Frits Stuur een bericht via MSN naar Frits
Standaard

dat denk ik dus eigentlijk ook.......
  #15  
Oud 09-04-08, 18:21
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Biatelli Bekijk bericht
Sim locked heb ik ook , ik heb een wacthwoord op mijn sim gezet , deze moet ik dus unlocken door die code in te voeren

ik weet 100 % zeker dat je op unlock moet drukken en gewoon je code moet invoeren

Dat zou super zijn, maar dit werkt dus echt wel niet. Ik heb al zitten tikken op mijn scherm als een gek, maar er verandert dus echt niets!
Dus ligt het mss aan mijn touchscreen...
  #16  
Oud 09-04-08, 18:25
» iPhone US 16GB
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 56
Standaard

als je nou je simkaart in je vorige telefoon stopt krijg je dan zozelfde melding?
  #17  
Oud 09-04-08, 18:27
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Wenen, Oostenrijk
Berichten: 244
Stuur een bericht via ICQ naar Frits Stuur een bericht via MSN naar Frits
Standaard

en neem van deze SIM eerst de PINCODE weg
  #18  
Oud 10-04-08, 11:11
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 10
Standaard

Volgens jullie ligt het dus aan mijn simkaart? niet aan de iphone?

(sorry voor late reply...)
  #19  
Oud 10-04-08, 11:16
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.800
Standaard

Ik heb ook een code op de SIM. Als ik die niet invoer, staat er inderdaad "SIM LOCKED"

Heb je je oude telefoon nog? Zo ja, verwijder met die telefoon even de code op je sim en probeer het nog eens.
  #20  
Oud 10-04-08, 11:22
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Wenen, Oostenrijk
Berichten: 244
Stuur een bericht via ICQ naar Frits Stuur een bericht via MSN naar Frits
Standaard

@Iris, probeer je SIM in een ander mobieltje te doen....verwijder je PIN code op je SIM,... (zodat als je dat andere mobieltje aan-uitzet je GEEN code hoeft inte typen)...stop dan je SIM in je Iphone,..en ik denk dat je gelukkig bent
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Locked SIM kimlee01 iPhone algemeen 2 14-12-10 00:27
steeds 'SIM locked' Pheuneke Archief 1 09-12-09 18:08
locked sim klarksken iPhone algemeen 1 13-10-09 09:36
iPhone 1e gen.: Mijn Iphone is Sim-locked, HELP please. Jerreby Unlock 20 13-12-08 17:34
Sim 'locked' vanzelf dutchwoud iPhone algemeen 2 15-09-08 10:02

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:21.