Stocks, Weather...worden niet opgeslagen ?

Stocks, Weather...worden niet opgeslagen ? discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, Wanneer ik bij Stocks of Weather een ander aandeel toevoeg of bij Weather de stad verander werkt dit, behalve wanneer ik terug naar mijn ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11 April 2008, 14:39
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Berichten: 22
Standaard Stocks, Weather...worden niet opgeslagen ?

Hoi,
Wanneer ik bij Stocks of Weather een ander aandeel toevoeg of bij Weather de stad verander werkt dit, behalve wanneer ik terug naar mijn beginscherm ga en dan terug op Aandelen of "weer" klik, dan is die toegevoegde info weer verdwenen ?
Bij "weer"(weather) staat dan weer enkel Cupertino bvb.
Idem bij wereldklok en bij Favorieten van contactpersonen.
Blijkbaar wil hij de toegevoegde instellingen niet saven ??
Heeft iemand hier een oplossing voor ??
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 April 2008, 15:07
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 985
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door widescreen Bekijk bericht
Hoi,
Wanneer ik bij Stocks of Weather een ander aandeel toevoeg of bij Weather de stad verander werkt dit, behalve wanneer ik terug naar mijn beginscherm ga en dan terug op Aandelen of "weer" klik, dan is die toegevoegde info weer verdwenen ?
Bij "weer"(weather) staat dan weer enkel Cupertino bvb.
Idem bij wereldklok en bij Favorieten van contactpersonen.
Blijkbaar wil hij de toegevoegde instellingen niet saven ??
Heeft iemand hier een oplossing voor ??
Druk je wel op "Gereed" als je klaar met de nieuwe zaken bent?
  #3  
Oud 11 April 2008, 15:08
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.065
Standaard

Aaah een Iliberty gebruiker zo te horen!

Probeer dit eens via een terminal of via ssh terminal

chown -R mobile:mobile /var/mobile/Library/Preferences

De prefs folder staat namelijk niet goed ingestelt Nu wel

Greetz, Stiruam
  #4  
Oud 11 April 2008, 15:29
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Berichten: 22
Standaard

Hoi,

Kan je ivm die terminal mij iets verder helpen, ben nl. een leek op dat vlak.
Ik denk dat ik een app. moet installeren om commando's te kunnen ingeven ?
Waar kan ik die vinden ?
Mss kan je me stap voor stap verderhelpen...
Al enorm bedankt
  #5  
Oud 11 April 2008, 15:52
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Als Windows gebruiker kun je Putty gebruiken. Je zult het BSD subsystem en OpenSSH op de iPhone moeten installeren En Putty op je PC. Met putty kun je een een terminal verbinding maken met de iPhone waarna je het commando kunt ingeven.
In de WiKi staat duidelijk uitgelegt hoe je het een en ander kunt installeren en gebruiken.
Suc6.
  #6  
Oud 11 April 2008, 17:51
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Berichten: 22
Standaard

Ok, ik heb nu Putty op mijn computer, SSH op mijn Iphone en een programma Term-vt100.
Als ik Putty open vraagt hij mijn IP-adres van mijn Iphone..heb ik ingegeven. Dus dat werkt al allemaal.
Daarna vraagt hij om in te loggen ik denk via root en passwoord alpine ??
En wat daarna ??
  #7  
Oud 11 April 2008, 17:54
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

via root en alpine inloggen en dan het commando ingeven:
Code:
chown -R mobile:mobile /var/mobile/Library/Preferences
Een kleine tip je kunt copy/pasten. Het pasten doe je door op de rechter muis toets te drukken in het putty scherm.
  #8  
Oud 11 April 2008, 17:57
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Berichten: 22
Standaard

Heb ik het BSD subsystem ook nodig...
Waar kan ik dat ergens vinden in mijn app.
  #9  
Oud 11 April 2008, 18:04
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

In de installer in de category "System"
  #10  
Oud 11 April 2008, 18:16
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Berichten: 22
Standaard

Raar, maar dat staat er bij mij niet tussen ???
  #11  
Oud 11 April 2008, 18:28
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Heb je "Community Sources" geinstalleerd? Deze staat onder de category "Sources"
  #12  
Oud 11 April 2008, 23:31
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Berichten: 22
Standaard

Hoi

Enorm bedankt...alles werkt nu perfect dankzij jullie hulp !!!!!
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Foto's contacten worden niet opgeslagen sixel Muziek, foto & video 0 22 August 2010 17:02
Foto's worden niet opgeslagen dzidoo Muziek, foto & video 2 10 May 2010 22:37
Foto's worden niet meer opgeslagen tjiels Muziek, foto & video 16 2 November 2009 10:59
stocks en weather update (fail) mhoutman iPhone algemeen 7 8 May 2008 12:45

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:46.