Kb2 - T9 werkt niet ??

Kb2 - T9 werkt niet ?? discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Voor het uitschakelen van de T9-woordenboek heb ik Kb2 geinstalleerd... Dit werkt echter niet bij mij, kan dat iets te maken hebben met het feit ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 April 2008, 17:14
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Berichten: 22
Standaard Kb2 - T9 werkt niet ??

Voor het uitschakelen van de T9-woordenboek heb ik Kb2 geinstalleerd...
Dit werkt echter niet bij mij, kan dat iets te maken hebben met het feit dat ik de nederlandse woordenboek gebruik ?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 April 2008, 17:37
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Heb je de "Enable Autocorrection" bij Instellingen|Algemeen|Toetesenbord wel uit gezet?
  #3  
Oud 14 April 2008, 17:46
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Berichten: 22
Standaard

Ja heb ik gedaan....
  #4  
Oud 14 April 2008, 18:48
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Vreemd...
Het heeft voor zover ik weet niets met de taal van het toetsenbord te maken. Het zou alle autocorrectie uit moeten zetten. Als ik hem uit zet dan werkt bij mij de autocorrectie niet, bij niet n van de talen.
Ik zou zo niet weten waar het aan kan liggen. Mischien helpt het om KB2 opnieuw te installeren.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iphone 3g werkt niet op Sitecom router, iPad werkt wel?? hans-wouter iPad algemeen 11 4 May 2010 14:54
T9 uitschakelen via Kb2 codeman iPhone algemeen 49 13 August 2008 16:23
Netwerk Selectie werkt na upgrade naar 1.1.4 via Ziphone werkt niet meer. m190677s Unlock [archief] 2 18 March 2008 16:19
Kb2 package download failed: cannot find host digyourownhole iPhone algemeen 13 12 February 2008 22:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:59.