1.1.3 naar 1.1.4 via Ziphone ---> zeer slecht belsignaal

1.1.3 naar 1.1.4 via Ziphone ---> zeer slecht belsignaal discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Kaal in 1.1.4...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 18-04-08, 13:06
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.288
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Kaal in 1.1.4
__________________
Simlockvrij uit Frankrijk..!.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 19-04-08, 13:17
KSH KSH is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 61
Standaard

Probeer momenteel om een refurbish te doen via Ziphone alleen vraag ik me af of ik het wel goed doe? In ziphone 3.0 zie ik geen optie staan. Vervolgens ben ik in de DOS lay-out naar mn ziphone directory gegaan en toets ik ziphone -z (of ziphone -d), maar er gebeurt niks.....

Wat doe ik fout?
  #23  
Oud 19-04-08, 13:57
KSH KSH is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 61
Standaard

Ok ik heb mn iPhone eerst refurbished met ziphone. Vervolgens via itunes weer 1.1.4 gerestored en daarna met iLiberty+ weer geunlocked.

Heb echter nog steeds geen GSM-ontvangst .

Wat kan ik nu nog meer proberen?
  #24  
Oud 19-04-08, 13:58
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.001
Standaard

Ga eens naar settings-general-about. Zijn daar alle velden goed ingevuld ?
Voornamelijk je MAC, Wi-Fi, Bluetooth en modem firwmare
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #25  
Oud 19-04-08, 16:38
KSH KSH is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 61
Standaard

Als ik naar settings-general-about ga dan zie ik het volgende:

Version: 1.1.4 (4A102)
Bluetooth: 00:1C:B3:2D:0E:89
Wi-Fi: 00:1C:B3:2D:0E:89
Modem: 04.04.05_G
Mac adres zie ik nergens staan...

Volgens mij is alles wel goed ingevuld toch?

Laatst gewijzigd door KSH; 19-04-08 om 16:46.
  #26  
Oud 14-05-08, 10:16
KSH KSH is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 61
Standaard

Ondertussen ook geprobeerd te unlocken met Pwnage (WinPwn), maar helaas nog steeds het probleem van geen GSM-ontvangst.

Iemand die me aub kan helpen, want zit helaas al een paar weken zonder werkende iPhone ?
  #27  
Oud 14-05-08, 10:26
colliehome's schermafbeelding
» iPhone XS Max 256GB (Spacegrijs) [FW: 14.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: iPadOS 14.0]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Beringen
Berichten: 2.480
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome
Standaard

Ik heb nu al enkele malen van problemen gehoord met Ziphone. Ik heb er al een 4 tal met " behandeld " en nog nooit op noemenswaardige problemen gestoten. Waar ik wel veel van hoor zijn problemen met ZiPhone 3.0 ik deed het steeds met 2.5 of 2.6 . Geen problemen daarmee. Zou het aan de versie kunnen liggen?
  #28  
Oud 14-05-08, 10:33
KSH KSH is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 61
Standaard

Ik had al gelezen dat dit probleem met eerdere versies ook was voorgekomen. Ik heb zelf ook enkele iPhones altijd met ziphone geunlocked (succesvol).

Laat ik nu net met de iPhone van mn vader tegen dit probleem oplopen. Maar aangezien ik had gelezen dat het met 1 op de 10 iPhones mis ging (achteraf natuurlijk pas gelezen ), lijkt het me dat er toch wel nog iemand is met dit probleem.

Dus hopelijk kan iemand me uit de brand helpen. Ben zelfs bereid om naar iemand toe te reizen, want ik wil deze iPhone heeeeel graag weer werkend hebben...

Laatst gewijzigd door KSH; 14-05-08 om 10:37.
  #29  
Oud 14-05-08, 23:42
» iPhone US 16GB [FW: 2.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 162
Standaard

hier de volgende stappen om het op te lossen:
stap 1 pak ziphone (nieuwste versie)-->advanced--> downgrade to 3.9 bl
stap 2 ziphone-->advanced-->erase baseband bl3.9
stap 3 je ziet nu je iphone need repair geen zorgen
stap 4 verwijder ziphone en gebruik het nooit meer.
stap 5 iphone in dfu mode zetten home +aanuit knop tot het beeld uit gaat en dan alleen home vasthouden totdat windows zegt iphone in recovery mode je (scherm blijft zwart) ps de iphone moet wel verbonden zijn met je pc en itunes moet aanstaan
stap 6 restore naar 1.14 (niks gepwnd gewoon origineel)
stap 7 pwn je iphone
stap 8 maak custom ipsw file aan
stap 9 restore naar nieuwe ipsw file (let op recovey mode)
je iphone in nu klaar

lukt het niet waar woon je?
  #30  
Oud 15-05-08, 18:34
KSH KSH is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 61
Standaard

He Sabatie,

Bedankt voor je stappenplan, maar helaas niet gelukt. Ik woon in omgeving Utrecht. Wel ver van Zuid-Limburg natuurlijk. Maar voor een iPhone zeker wel waard. Zou jij toevallig op korte termijn kunnen helpen?

Laatst gewijzigd door KSH; 15-05-08 om 18:37.
  #31  
Oud 15-05-08, 20:18
» iPhone US 16GB [FW: 2.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 162
Standaard

deed alles het of wat was het probleem?
probeer sWi-Fi vandev team misschien helpt dat ik ben dagelijks in eindhoven want zit daar op de technische universiteit
  #32  
Oud 18-05-08, 14:21
mv3l's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Oud-Beijerland
Berichten: 45
Standaard

ik heb tijdens de pwnge de originele at&t simkaart er in gedaan , daarna werkte het wel met mijn kpn simkaart tot op heden . suc6
__________________
iphone3gs,ipad,imac,ibook,Iam .....
  #33  
Oud 20-05-08, 17:15
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Purmerend
Berichten: 21
Standaard

kan iemand mij helpen ??
ik heb een iphone 1.1.4 versie maar wil m graag 1.1.2 hebben...

how can i do that ?
  #34  
Oud 05-06-08, 20:44
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: May 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 18
Standaard

Hallo allemaal, ik zal mij maar bij deze thread aansluiten want ik heb hetzelfde probleem; 2 weken geleden iphone(16gb) gekocht in Usa. Thuis ziphone 3.0 gedraaid. Alles werkende behalve dat belsignaal dus. Heb sindsdien alles geprobeerd, zelfs van 1.1.4(orig) naar fw 1.1.2 teruggebracht/Iliberty/winpwn/bootneuteren/wat truuken in de terminal, etc. etc. etc. Ik zou graag willen weten hoe ik mn Iphone weer volledig kan virginizen, oftwel; hoe vind ik de refurbish-optie in Ziphone 3.0? Of heeft het zin om hiervoor een versie 2.5 van ziphone te gebruiken?
  #35  
Oud 07-06-08, 00:18
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.001
Standaard

Kaal met 1.1.4. Toch raad ik ZiPhone af. Secht programma met veel dingen die fout kan gaan zoals Wi-Fi e.d.
kreeg je wel je bootloader naar 4.6 met boot neuter? Of kreeg je een foutmelding
  #36  
Oud 07-06-08, 13:54
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: May 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 18
Standaard

Bootneuter geeft geen problemen als ik omzet naar 4.6. Heb trouwens ziphone 2.5 gebruikt met de refurbish-optie, daarna restored naar 1.1.4, toen naar 1.1.2 toen weer 2maal naar 1.1.4, Iliberty (unlock/jaibreak/activate)... maar helaas onveranderd slecht bereik(ook als ik sims van collega's/vrienden probeer). Het moment van "openbreken" lijkt steeds dichterbij te komen want ik wordt er nu een beetje wanhopig van. Misschien vandaag eens de FW 1.2 proberen te installeren..
Wat bedoel je eigenlijk met "kaal met 1.1.4"?
  #37  
Oud 08-06-08, 13:22
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: May 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 18
Standaard

Ok, ik heb dit weekend een beetje liggen prutsen(softwarematig) maar het gsm-signaal blijft slecht. Inmiddels heb ik veel gegoogled en gezien dat het probleem vaak voorkomt maar dat er nergens een concrete oplossing wordt gegeven. Zou het kunnen zijn dat het probleem hardwarematig is en dat het hier gewoon een slechte antenne betreft? Kan iemand dit bevestigen?
hier wat punten:
* Iphone heeft nergens fatsoenlijk bereik, op een paar zeldzame "hotspots" na. Zo heb er een ontdekt op mijn bureau (wel 4 streepjes! RX:-88) en mijn iphone daar omlijnd met potlood zodat ik weet waar hem moet neerleggen en handfree kan gebruiken. (10 cm verschuiven en bereik is nog maar 1 streepje)
* Ook al geeft hij: "No service", toch kan ik (icm de Wi-Fi) mijn locatie bepalen in googlemaps. Zou dit inhouden dat hij wel probleemloos met de zendmasten kan communiceren en dat de antenne toch in orde is? (of meet de iphone de locatie op andere wijze?)
* Heb in mijn wanhoop het zwarte klepje er al afgepeuterd en nu ligt de antenne bloot. Ook met de usbkabel ingeplugd geeft dit geen verandering in het bereik. Ook niet er wat tegenaan tikken/duwen/wrijven
* Ik zie in de fieldtest onder "Cell information" altijd vaak de waarden 255 en 65535.
bijv: RX:-110 FQ:622 ST:255 Cl:65535 N:255 #:65535

Volgens de geruchten zou morgen(maandag 9 juni) firmware 2.0 verschijnen. Eerst dat maar even proberen en anders ga ik toch echt die antenne eruit slopen en opnieuw bevestigen... o.i.d.

Als iemand mij op de goede weg kan helpen; zeer veel dank alvast.

Laatst gewijzigd door kaspar; 08-06-08 om 14:24.
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
geen / zeer slecht bereik thijsotjuh iPhone algemeen 3 13-05-11 06:40
T-mobile zeer slecht bereik iphoneden Archief 3 24-12-09 19:42
zeer slecht geluid bij bellen binabik iPhone algemeen 20 25-02-09 16:11
"No service" of zeer slecht bereik josh_b iPhone algemeen 9 31-12-08 13:38
gsm bereik zeer slecht wanneer 3g uitstaat? jorisdirks T-Mobile 5 01-10-08 13:58

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:53.