iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Unlock [archief] (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/f82/unlock-archief/)
-   -   Help!! door update iPhone verkloot? (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/f82/unlock-archief/11433-help-door-update-iphone-verkloot.html)

mister@ 17-04-08 19:59

Help!! door update iPhone verkloot?
 
Hallo allemaal,

ik heb in een ander draadje al verteld dat ik van plan was twee iPhone te updaten. Zie dit draadje: https://forum.iculture.nl/f14/i...niet-meer.html

Nu ben ik bang dat het goed mis is met mijn iPhone. Wat is het geval?

Ik had een 8gb iPhone @ 1.1.2 en BL 3.9 Deze heb ik in dfu gezet en met iTunes hersteld naar 1.1.4 Daarna heb ik met iLiberty+ 1.51 de iPhone geunlocked, gejailbraked en geactiveerd.

Iphone opgestart en alles werkte! Daarna via itunes mijn vorige iPhone instellingen erop gezet, alle muziek en video's er weer op. Toen bsd geinstalleerd en het Nl Taalpakket.

Toen kwam ik er achter dat mijn iPhone geen geluid meer gaf! Ipod geprobeerd, geen muziek. Film geprobeerd: foutmelding: kan bestand niet afspelen (????) Ook met oortjes had ik geen geluid. Wel kon ik gewoon bellen, en hoor ik de telefoon over gaan.

Ik wilde proberen mijn iPhone in dfu zetten, en weer opnieuw naar 1.1.4 herstellen, en dan opnieuw iLiberty+ draaien. Echter, bij de dfu mode gaat het mis, ik druk de aan/uit knop in en hou de home button ingedrukt, tot de telefoon uit gaat. Dan laat ik de aan/uit knop los, en hou ik alleen de home button ingedrukt. Vervolgens gebeurt en niets met de telefoon, maar zegt itunes dat hij probeerd verbinding te maken met de ipod server voor een ipod software update, waarna hij een fout melding geeft.

Hierna wil de iphone niet aan, maar na lang proberen heb ik hem aan gekregen door de aan/uit knop en de home button enige tijd ingedrukt te houden.

Weet iemand hoe ik dit op moet lossen? Ik ben radeloos!!

bij voorbaat dank,

mister@

sabatie 17-04-08 22:33

oplossing je iphone denkt dat hij een ipod is kill alle netwerkverbindingen met internet doe het opnieuw (oplossing apple)
of download nieuwste versie ziphone doe hier NIKS mee!!!!
open ziphone klik advanced en dan kan je kiezen ergens dfu mode normal of recovery pak dfu en je iphone gaat naar dfu

sabatie 17-04-08 22:46

heb je ding nog eens gelezen doe het maar met ziphone maar let op niet unlcken en zo dat lekker met liberty!!!!
alleen dfu !!!

mister@ 17-04-08 23:10

Ontzettend bedankt!!!
Het werkt! Man wat ben ik blij met de hulp hier op iPhoneclub!!!
Ik zit nu lekker met de orginele 3.9 Bl op 1.1.4!!! Nogmaals bedankt!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:24.