iphone loopt alleen maar vast...weet niks meer

iphone loopt alleen maar vast...weet niks meer discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) weer een update. heb met itunes een restore gedaan in recovery mode naar 1.1.4, hiernaa een restore in DFU naar 1.1.4 hierna met ziphone " ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 19 April 2008, 22:01
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Locatie: Eibergen
Berichten: 79
Stuur een bericht via MSN naar nawikre
Standaard

weer een update.
heb met itunes een restore gedaan in recovery mode naar 1.1.4, hiernaa een restore in DFU naar 1.1.4
hierna met ziphone "downgrade bootloader".
hierna "do it all"
nu krijg ik als hij opstart de werledbol met tijd en een slide balk die gewoon weer vastloopt. midden bovenin een sltje en linksboven NO SIM
__________________
een 8gb uit US
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 19 April 2008, 22:06
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Locatie: Eibergen
Berichten: 79
Stuur een bericht via MSN naar nawikre
Standaard

hierna met liberty+ de opties (weer) jailbreak, activate, unlock en downgrade bootloader. Nu krijg ik WEL het gewone menu met daarin een melding "EDIT HOME SCREEN" to arrange the icons etc. etc. Maar hij loopt weer direct vast, dus kan nog niets.
  #43  
Oud 20 April 2008, 10:59
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Locatie: Eibergen
Berichten: 79
Stuur een bericht via MSN naar nawikre
Standaard

ik heb het serie nummer even nagekeken, het 4e en 5e cijfer is 10 welke bootloader heb ik dan, en moet ik hier iets mee om dit probleem op te lossen.
ik ben eindelijk zover dat ik een menu zie......
  #44  
Oud 20 April 2008, 11:58
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Locatie: Eibergen
Berichten: 79
Stuur een bericht via MSN naar nawikre
Standaard

nou nou.......we zijn een stuk verder. Heb hem opnieuw restored, zipphone eroverheen, toen in zipphone de optie "erase BL 3.9 baseband gedaan" . Nu loopt hij niet vast, maar geen netwerk, krijg ook de melding ..iets van "repair your phone, you cannot recieve or make calls"
  #45  
Oud 20 April 2008, 12:47
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Dan is je baseband weg en moet je restoren met 114
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #46  
Oud 20 April 2008, 12:53
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nawikre Bekijk bericht
ik heb het serie nummer even nagekeken, het 4e en 5e cijfer is 10 welke bootloader heb ik dan, en moet ik hier iets mee om dit probleem op te lossen.
ik ben eindelijk zover dat ik een menu zie......
week 10 is BL3.9, je zult je bootneuter verkeerd hebben staan gehad.
Maar swat, je bent verder geraakt.
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #47  
Oud 20 April 2008, 13:34
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Locatie: Eibergen
Berichten: 79
Stuur een bericht via MSN naar nawikre
Standaard

het nadeel is nu dat als ik hem steeds restore met 1.1.4 slaat hij weer vast. ALLEEN als ik met zipphone "erase BL 3.9 baseband" doet, loopt hij niet meer vast.
ik heb geprobeert met liberty+ de baseband opnieuw te flashen, maar dat doet hij niet.
Met wat kan ik de baseband weer herstelen?
  #48  
Oud 20 April 2008, 13:40
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

baseband downgrade of andere kun je ook nog doen via je installer, ofwel bootneuter.
  #49  
Oud 20 April 2008, 13:49
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Locatie: Eibergen
Berichten: 79
Stuur een bericht via MSN naar nawikre
Standaard

maar nu....hoe krijg ik bootneuter op de iphone zonder ontvangst ec...
Als ik een custom firmware 1.1.4 wil restoren krijg ik steeds foutmeldingen, dus dat lukt ook niet
  #50  
Oud 20 April 2008, 13:50
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

is hij gepwned? gebruik je mac versie of Winpwn ?
  #51  
Oud 20 April 2008, 13:53
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Locatie: Eibergen
Berichten: 79
Stuur een bericht via MSN naar nawikre
Standaard

hij is niet gepwned, want dat gaat niet. Als ik die start (windows) dan zegt hij "your iphone iw being pwned, rebooting iphone" en daarna doet hij niets. De iphone reboot in normal mode en daar blijft het bij. Verder gaat hij niet.
  #52  
Oud 20 April 2008, 13:59
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

restore eens met een andere fw 112 bijvoorbeeld
  #53  
Oud 20 April 2008, 13:59
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Locatie: Eibergen
Berichten: 79
Stuur een bericht via MSN naar nawikre
Standaard

als hij het doet (dus baseband erased) en ik doe dan weer "do it all" met zipphone, dan loopt hij weer vast.
doe ik erase baseband, dan doet hij het wel, maar heb geen instaler of zo, dus kan ook geen bootneuter installeren o.i.d
  #54  
Oud 20 April 2008, 14:00
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Locatie: Eibergen
Berichten: 79
Stuur een bericht via MSN naar nawikre
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
restore eens met een andere fw 112 bijvoorbeeld
doet hij niet, krijg ik alleen maar foutmedingen (in dfu alswel in recovery mode.) dan geet hij of foutmelding -10, of 1604 (geloof ik) en ik heb de nieuweste itunes versie 7.6
  #55  
Oud 20 April 2008, 14:02
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Locatie: Eibergen
Berichten: 79
Stuur een bericht via MSN naar nawikre
Standaard

na "do it all" met zipphone, loopt hij weer vast, daarna WEER erase baseband gedaan. Nu doet hij het wel EN installer staat er nu wel op.

maar kan niets met installer omdat ik geen Wi-Fi/BT en netwerk heb.

ik probeer nu met pwnage te werken.

Laatst gewijzigd door nawikre; 20 April 2008 om 14:14.
  #56  
Oud 20 April 2008, 15:07
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Locatie: Eibergen
Berichten: 79
Stuur een bericht via MSN naar nawikre
Standaard

kort samengevat.....hij doet het, MAAR

IK WIL GRAAG NETWERK/Wi-Fi/BT......thanks

WIE???
  #57  
Oud 20 April 2008, 15:30
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Hoe bedoel je geeen Wi-Fi, BT ?
Kun je het niet activeren of heb je gewoon geen Wi-Fi netwerk in de buurt
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #58  
Oud 20 April 2008, 15:53
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Wi-Fi-fix? of je baseband downgraden of upgraden? misschien moet je gewoon je baseband unlocken? met bootneuter of andere?
  #59  
Oud 20 April 2008, 16:19
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Locatie: Eibergen
Berichten: 79
Stuur een bericht via MSN naar nawikre
Standaard

nee ik kan hem niet activeren....ik kan hem niet aanzetten....hij is gedisabled, dus kan gewoon niets installeren van de installer.
Dus ik moet op een andere manier het netwerk herstellen....
  #60  
Oud 20 April 2008, 16:25
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Je kunt iBrickr gebruiken om bootneuter op je iphone te zetten. Daarna kun je je bootloader en baseband even opnieuw laten flashen

[All][Solution] Greyed Wi-Fi - Hackint0sh

Probeer anders bovenstaande methode. Deze helpt bijna altijd
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
3G JB 4.0.1 terug naar fabriek maar loopt vast edjepetje iPhone algemeen 4 26 September 2010 12:28
Heel traag, sms loopt vast en recent calls loopt vast broom45 iPhone algemeen 8 15 August 2010 12:02
cydia loopt vast en iphone doet niks meer clx Archief 1 2 June 2009 21:51
3g iphone loopt voortdurend vast, maar geen inet thuis bzb iPhone algemeen 26 13 March 2009 14:23
iphone zit vast doet niks meer jokerdoc Archief 1 1 January 2009 12:44

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:41.