iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Unlock [archief] (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/f82/unlock-archief/)
-   -   unlocken iphone (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/f82/unlock-archief/11930-unlocken-iphone.html)

big apple 25-04-08 23:56

unlocken iphone
 
Via Iliberty+ 1.3 probeer ik mijn nieuwe iphone firmware 1.1.4, bootloader 4.6 te activeren/unlocken. Ik kom echter niet verder dan het eerste scherm bij "enter recovery button". Voor mij is het niet mogelijk deze knop onder "other tools" in te drukken. Wat wordt hier bedoeld met normal mode? Gewoon Iphone aan in het docking station toch? Ook staat er een gesloten slotje in het midden van het iphonescherm, betekent dat iets? Dat verdijnt wel als een emergency call will doen. Ik heb geen idee wat te doen? Heel frustrerend. Hopelijk heeft iemand een oplossing.....?

ControlSje 26-04-08 00:04

Heb je de handleiding gelezen en gevolgd? Hierin wordt alles zeer duidelijk uitgelegd.
Handleiding Iliberty+: https://forum.iculture.nl/f59/i...s-ilberty.html
Handleiding algemeen:iPhone gekocht - wat nu? (handleiding voor beginners) » Nieuws » iPhoneclub.nl

p.s. Je vraag staat niet op de juiste plaats en door gebruik van de zoek functie kan heel veel informatie gevonden worden.

big apple 26-04-08 00:12

Bedankt voor je antwoord! Ik heb de handleiding er bij gehad en gevolgd, maar kan die "knop" echt niet indrukken. Het zal ongetwijfeld iets heel stoms zijn maar het lukt me niet. Heeft het te maken met de "normal mode" waar de iphone in moet staan om de kn op te kunnen indrukken?

ControlSje 26-04-08 00:22

Je kunt je iPhone ook op een andere manier in recovery mode zetten zodat je door kunt gaan met de rest van de handleiding. In onderstaande link staat uitgelegd hoe je dit kunt doen.
https://forum.iculture.nl/f1/ip...very-mode.html

Normal mode betekend dat hij niet in recovery of dfu mode staat. Ik heb al een paar keer meegemaakt dat nieuwe iphone niet door iTunes, ilibrery, ziphone en andere programma's herkent werd. Door ze dan in Recovery mode te zetten op uitgelegde manier kon ik verder.

suc6...

Even nog iets anders... je weet dat je de vraag stelt op de verkeerde plek? De kans bestaat dat een moderator de vraag verwijderd omdat deze sectie alleen voor discussies is. Dus mocht je nog verdere vragen hebben stel ze dan in de juiste sectie van het forum bijvoorbeeld in "iPhone Software Unlock"

Grample 26-04-08 00:30

 Verplaatst naar: iPhone Software Unlock

Let in het vervolg aub op waar je een thread opent.

big apple 26-04-08 00:33

Ik wist niet dat ik mijn vraag op de verkeerde plek had gezet. Excuses. Bedankt voor jullie antwoord. Ik ga weer aan de slag

big apple 26-04-08 00:53

Ook deze methode werkt niet. Als ik de home button ingedrukt hou (1 minuut), verschijnt er geen bericht van itunes.
Is iBrick de laatste oplossing?

Michael 26-04-08 08:32

Om in de recovery te komen je iphone uitzetten en als je hem in de dock plaats de homebutton ingedrukt houden Dan verschijnt het itunes logo

big apple 27-04-08 16:04

Bedankt voor jullie reacties, jullie hulp. Het is mij uiteindelijk zelf niet gelukt. Omdat ik nog in New York was heb ik 'm daar laten unlocken voordat ik naar huis ging. Nota bene bij een "authorized AT&T dealer" mbv Ziphone laten doen. Alles werkt nu perfect.

Zijn er trouwens nog nadelen aan unlocken, jailbreaken, via Ziphone?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:05.