iDemocracy - Windows GUI Jailbreak 1.1.1 Released - Discussies & Ervaringen

iDemocracy - Windows GUI Jailbreak 1.1.1 Released - Discussies & Ervaringen discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) even zoeken op je pc met de zoekfunctie....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #81  
Oud 23 October 2007, 22:39
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

even zoeken op je pc met de zoekfunctie.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #82  
Oud 23 October 2007, 22:48
TJB TJB is offline
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 October 2007
Berichten: 129
Standaard

UPDATE: Voor de mensen die iDemocracy hebben gebruikt

Lees mijn Issue hier: Issue 12 - idemocracy - Google Code

Citaat:
Hi m8,

In an earlier issue, i posted this:
Issue 9 - idemocracy - Google Code

Now i tried to find out myself more, why i could not disable SSH from the
services.app or even uninstall it !! It's because iDemocracy installs,
dropbear and does not remove it after words. If you install OpenSSH through
Installer.app, you will have 2 SSH servers running!!

So why is Dropbear SSH server still running ?

I looked in /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.update.plist and saw a
line "<string>/bin/sh</string>". I removed that, installed OpenSSH,
rebooted, dropbear SSH is not running anymore!! OpenSSH is now running and
can be disabled from services.app finally.

Now dropbear SSH is disabled, which is good, because it will suck up your
battery having an SSH server running! Now i'm not sure if i did the
appropriate thing to disable it. Also i do not dare to remove the dropbear
files now that are still on there.

So i found this link with how to further uninstall dropbear:
Koos Kaspers :: Removing Dropear SSH from iPhone or iPod Touch

I want to post this ticket here, so you know what i mean and maybe can fix
it for future ? Or give directions after using iDemocracy ? Please let me
know !!

Thank you!
TJB
SSH server draaien = Batterij leegzuigen!

Tis verder niet zo serious, maar wel handig, aangezien de iPhone batterij al snel leeg is
  #83  
Oud 23 October 2007, 22:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Berichten: 21
Standaard activate

gebruik PACAY om te activeren, word aangeraden door de maker van idemocracy zelf...
  #84  
Oud 23 October 2007, 22:54
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Er is een tool via installer waarmee je SSH naar wens aan en uit kunt zetten. Het heet services. Het is wel handig om openSSH op je iPhone te houden en dan via "services" SSH uit te zetten.

Kijk even in installer.
  #85  
Oud 23 October 2007, 23:07
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 October 2007
Berichten: 150
Standaard hmm

Nou die activatie met winSTALLEr gedaan. toen kon ik verder met de IDemocratie stappen

Alleen na het updaten van naar 1.11 is hij weer niet activated ;((

Wat is de juiste manier, welke DEV team guide moet je volgens voor activatie?
  #86  
Oud 23 October 2007, 23:21
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Berichten: 21
Standaard activatie

als je mijn vorige post leest heb je het antwoord..
  #87  
Oud 23 October 2007, 23:23
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Berichten: 21
Standaard

en als je echt de methode wilt die dev team voorsteld moet je maar eens nar pagina 4 gaan van deze threath
  #88  
Oud 23 October 2007, 23:28
TJB TJB is offline
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 October 2007
Berichten: 129
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fresh Bekijk bericht
Er is een tool via installer waarmee je SSH naar wens aan en uit kunt zetten. Het heet services. Het is wel handig om openSSH op je iPhone te houden en dan via "services" SSH uit te zetten.

Kijk even in installer.

Ik weet niet of je het tegen mij heb of niet , maar services.app is al 100 keer naar me kop gegooid gister en vandaag, maar dat werkt dus niet!! Waarom:

Maar, als je mijn bugreport(en) goed leest, dan zie je dat Services.app niet werkt met Dropbear SSH, alleen met OpenSSH. Dropbear wordt erop gegooid door iDemocracy, en die wordt niet netjes weggehaald op het einde, waarschijnlijk omdat hij dat niet kan, omdat hij alles via Wi-Fi doet. Je zit dus met het probleem dat je dropbear SSH niet kan disablen, ook niet via een app zoals services.app. Voor de rest lees mijn report nog een keer ! Ik beschrijf het daar duidelijk in.

Laatst gewijzigd door TJB; 23 October 2007 om 23:30.
  #89  
Oud 23 October 2007, 23:30
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 122
Stuur een bericht via MSN naar stefimke
Standaard

PACAY of die lockdownd methode gebruiken om 1.1.1 te activeren?
  #90  
Oud 23 October 2007, 23:32
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

@TJB: Ik las het net ook, maar ik hoopte dat je het misschien niet zou zien
Er zaten hier vanavond 3 mensen te stoeien met iDemocracy. Volgens mij zijn ze nu naar bed en half op weg met de hacks. Zal morgen wel verder gaan.
Maak je borst maar nat TJB, jij bent hier de iDemocracy man.
  #91  
Oud 23 October 2007, 23:37
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 122
Stuur een bericht via MSN naar stefimke
Standaard

Nee, ik ben nog wakker, maar na het updaten van 1.1.1 is het probleem dat ie weer geactiveerd moet worden, anders kun je niks. De vraag is ... HOE activeren we 'm dan...
  #92  
Oud 23 October 2007, 23:45
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stefimke Bekijk bericht
Nee, ik ben nog wakker, maar na het updaten van 1.1.1 is het probleem dat ie weer geactiveerd moet worden, anders kun je niks. De vraag is ... HOE activeren we 'm dan...
Stefan, waarom ga je niet verder nu met step 4 (Jailbreak test) punt 1?
Dat is "1. Make sure the iPhone is plugged in and Wi-Fi connected, etc, etc."

Dus met je iPhone verbinding maken met je Wi-Fi netwerk om verder te gaan. (settings-> Wi-Fi)

Als je iDemocracy heb afgesloten start het dan opnieuw op en ga met de "next" knop naar step 4.

Je bent al een heel eind!
  #93  
Oud 23 October 2007, 23:53
RJS RJS is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Xiamen, China
Berichten: 48
Standaard

ik ben na een restore aan maickeltjes guide begonnen. Kreeg em niet meer naar 1.0.2. Ben nu met touchfree bezig en gaat tot dusver goed. Succes allemaal.
  #94  
Oud 23 October 2007, 23:58
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Berichten: 21
Standaard

ja stefimke..
  #95  
Oud 24 October 2007, 00:12
TJB TJB is offline
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 October 2007
Berichten: 129
Standaard

lol Fresh , ben benieuwd.

Heb ondertussen verder DropBear SSH eraf geflikkert, zie: Issue 12 - idemocracy - Google Code

Voor de mensen die het via iDemocracy proberen, iDemocracy doet de meeste scriptjes via SSH door Wi-Fi, en maakt voor andere dingen gebruik van iPhuc. Het is dus erg belangrijk dat je Wi-Fi goed werkt, je ip adres weet van je iPhone en dat je verbonden blijft met Wi-Fi natuurlijk tijdens de jailbreak. Er zijn oplossingen om weer opnieuw verbinding te krijgen met Wi-Fi, als hij per ongeluk verbroken is en je zit vast op het activatie scherm op 1.1.1, bijv: ModMyiPhone.com - Apple iPhone forum, mods, skins, developing and more - View Single Post - WINDOWS 1.1.1 JAILBREAK THANKS TO iDemocracy
  #96  
Oud 24 October 2007, 00:20
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 October 2007
Berichten: 150
Standaard tjb

Nou die hele tool werkt dus niet..

Ik ga de oude methode doen want klopt niks van..
Activeer je hem onder 1.02 komt hij na de update naar 1.11 weer da hij geactiveerd moet worden! nou dan kan je dus niet meer verder.

Ook al kopieer je lockdown er over heen dan kan je gen youtube kijken...
  #97  
Oud 24 October 2007, 00:25
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 23 October 2007
Berichten: 3
Standaard

Hallo Mensen,

Wellicht een domme vraag! Maar ik heb het programma gedownload, maar ik kan de .exe nergens vinden. Ik heb de iPhone afgelopen week meegenomen vanuit de states. En ik volg het forum al intensief sinds zondag. Ik heb een XP laptop en Framework 2.O is geinstalleerd. Ik hoor het graag!
  #98  
Oud 24 October 2007, 00:26
TJB TJB is offline
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 October 2007
Berichten: 129
Standaard

Ja dat hoort zo samplex, Apple laat je weer opnieuw activeren met de 1.1.1 firmware. De activatie hack is nog niet ingebouwd in de huidige iDemocracy.

Je kan hem dus activeren handmatig via de lockdown kopieeren of iAsign methode met WinSCP en eventueel putty, voor links zoek mijn eerdere posts in deze topic.
  #99  
Oud 24 October 2007, 00:35
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TJB Bekijk bericht
Ja dat hoort zo samplex, Apple laat je weer opnieuw activeren met de 1.1.1 firmware. De activatie hack is nog niet ingebouwd in de huidige iDemocracy.

Je kan hem dus activeren handmatig via de lockdown kopieeren of iAsign methode met WinSCP en eventueel putty, voor links zoek mijn eerdere posts in deze topic.
wat je zegt = Ultimate guide op hackint0sh. wel wat handwerk maar het werkt.

iDemocracy is nog zo vers.

Laatst gewijzigd door Fresh; 24 October 2007 om 01:42.
  #100  
Oud 24 October 2007, 00:48
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 23 October 2007
Berichten: 3
Standaard

Okay, Met mijn neus gekeken. Ik heb net een proef gedraaid. Wat mij nog niet duidelijk is wanneer de Wi-Fi aan moet staan? Gelijk in het begin? Je eigen simkaart moet er ook gelijk in toch?
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Alle iDevices: Spirit jailbreak voor iPad, iPhone & iPod - Verzameltopic & ervaringen WDS001 Jailbreak 1042 11 May 2011 23:22
Handleidingen:Unlock 1.1.1 (Windows) iDemocracy iCulture Wiki - Handleidingen (Archief) 8 31 December 2007 17:59
FW 1.1.1 - Windows: Komt er binnenkort een jailbreak/activate GUI ? TJB Archief 4 16 November 2007 15:41

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:06.