geen klik bij het typen

geen klik bij het typen discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) HOi.. ik ben de klik kwijt die je hoort als je iets aan typen bent. Ik het een programma uninstall gedaan en toen was de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 02-05-08, 22:11
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2008
Berichten: 99
Standaard geen klik bij het typen

HOi.. ik ben de klik kwijt die je hoort als je iets aan typen bent.
Ik het een programma uninstall gedaan en toen was de klik in eens weg..
Wie weet waar ik die terug aan kan zetten .. die ene instelling van toetsenbordklik aan/uit.. die staat op aan...
Misschien dat het ook kan zonder dat je hem moet restoren...

Ik vind het maar raar...

wie kan mij helpen...

bedankt...
__________________
Iphone : 4S | Huidige versie : 5.1.1
Iphone : 3gs | Origineel : iPhone OTB 3.0 T-Mobile | Huidige versie : 5.0.1

Laatst gewijzigd door myplace; 02-05-08 om 22:14.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 02-05-08, 22:19
The Doctor's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tienen (Belgi)
Berichten: 154
Standaard

Is dat het enige geluid dat het niet meer doet?
__________________
Wanneer leren mensen nu eens dat het een iPhone is en geen Iphone? En dat het jailbroken is en niet gejailbreaked?
  #3  
Oud 02-05-08, 22:21
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 606
Standaard

Doet het geluid het uberhaupt nog wel? Dit verdwijnt soms na installeren etc. Even je iPhone rebooten en dan nog eens checken wellicht?
  #4  
Oud 02-05-08, 22:22
The Doctor's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tienen (Belgi)
Berichten: 154
Standaard

Zou kunnen dat je je instellingen moet herstellen...
  #5  
Oud 03-05-08, 19:13
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2008
Berichten: 99
Standaard

de ipod doet het gewoon en daar komt geluid uit.......... Maar is er geen bestandje op de iphone waar die instelling staat die misschien niet op true staat ik zou het graag zonder een reset willen doen . Ik hoor het wel alvast bedankt
  #6  
Oud 03-05-08, 19:21
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.001
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Je kan kijken in var-mobile-library-preferences. Daar staan verschillende .plist bestanden in met instellingen. Kun je effe kijken in het springboard en sound plist.

Daar moet het ergens in staan
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #7  
Oud 03-05-08, 20:56
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2008
Berichten: 99
Standaard

bedankt.. maar ik heb toch maar reset instellingen gedaan.....( bij algemeen)
Maar ik heb hem nog niet terug... en ook het geluid als je hem op de dock zet om verbinding te maken met itunes..is er ook niet ...
dit is helemaal raar...

Is er misschien nog een plaats waar je moet resetten..

bedankt
  #8  
Oud 04-05-08, 18:27
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2008
Berichten: 99
Standaard

sorry jongens... ik heb een screen shot van mijn iphone aan het maken geweest met die van apple.. button en dan de mute knop verzetten..
maar dus duidelijk niet terug gezet... en dan staat het geluid af...
en blijkbaar ook het klik geluid...

Sjonge... jonge... wat een fout... maar bedankt voor de tips...

sorry
  #9  
Oud 04-05-08, 20:27
The Doctor's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tienen (Belgi)
Berichten: 154
Standaard

LOL
Kan gebeuren...
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Klik geluidje bij aanzetten Wi-Fi belgiumiphone Wi-Fi 2 29-11-10 11:15
In een klik direct naar het mailboxoverzicht tomtom100 iPhone algemeen 2 29-12-09 16:26
Onderste Deel Van Het Scherm Doet Het Niet Bij Typen??? Broodplank iPhone algemeen 27 18-10-09 22:58
Windows: Geluid bij klik op iets Froggle iTunes 7 14-09-08 10:51
Toetsenbord erg langzaam bij typen van Mail. iPhoneRobin iPhone algemeen 2 13-07-08 18:51

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:14.