Kate

Kate discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) heb zonet de trial van kate geinstalleerd. Het probleem is dat men springboard nog wel werkt maar als ik bijvoorbeeld een sms wil versturen ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11-05-08, 08:36
» iPhone US 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 54
Standaard Kate

heb zonet de trial van kate geinstalleerd.
Het probleem is dat men springboard nog wel werkt maar als ik bijvoorbeeld een sms wil versturen ik niks kan intypen. Kan bij de andere programmas ook niet naar beneden scrollen ed. Heb al een restart geprobeerd
maar het probleem blijft het zelfde. Iemand enig idee hoe ik dit kan oplossen ?

Thanx
Ronin
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11-05-08, 09:04
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.510
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

de zoekfunctie gebruiken
type kate in als trefwoord en je komt op deze topic uit!!!
https://forum.iculture.nl/f8/ap...niet-doen.html
  #3  
Oud 11-05-08, 12:46
Suusie's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Torrequebrada
Berichten: 52
Standaard

Ik heb precies hetzelfde probleem als Ronin
Ben al 3 dagen aan *****n..Ik ben bang dat we hem moeten herstellen aangezien ik nog steeds geen oplossing heb gevonden op het forum.of is er soms wel een oplossing
  #4  
Oud 11-05-08, 14:12
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 14.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 11 (2018) Wi-Fi + 4G 512GB (Spacegrijs) [FW: iPadOS 14.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.168
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Suusie Bekijk bericht
Ik heb precies hetzelfde probleem als Ronin
Ben al 3 dagen aan *****n..Ik ben bang dat we hem moeten herstellen aangezien ik nog steeds geen oplossing heb gevonden op het forum.of is er soms wel een oplossing
Ik vind het nog altijd vreemd dat er zoveel problemen mee zijn. Bij mij werkte de update van Caterpillar naar Kate perfect zonder enig probleem. Je kan deze ook niet unstallen door deze handmatig weg te doen (dus inloggen via sftp en dan deleten ?) ?
  #5  
Oud 12-05-08, 12:43
» iPhone US 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 54
Standaard kate

Ik heb hem volledig hersteld met iliberty+ duurde 15 minuten en werkt terug perfect.

mag slotje op
  #6  
Oud 12-05-08, 13:29
Suusie's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Torrequebrada
Berichten: 52
Standaard

Ik heb hem vanacht gelukkig kunnen verwijderen.
Je moet gewoon die 3 dagen afwachten en dan kan hij verwijderd worden.
  #7  
Oud 14-05-08, 22:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 113
Standaard

heb het ook geinstalleerd zo als ieder een hiero alles werkt super alleen als ik naar safari gaat en ga op internet na 5 minute ben ik weer naar het hooft schrerm. als een de achter grond wil verandre doet die het zelfde. leest net hier dat ik iliberty+ helpt dat ook tegen dat.

en kon niet vinden bij installer
  #8  
Oud 16-05-08, 01:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 113
Standaard

en nou doet heel het pgrama niet mee. hij tril niet meer als ik een nummer intoets enzo geen achter grond meer. en alles staat aan :S
  #9  
Oud 16-05-08, 09:25
PauluS87's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Sneek (Friesland)
Berichten: 622
Standaard

Ach KATE zuigt gewoon als de ziekte. Nooit meer gebruiken totdat het eens een keertje goed werkt... kansloos programma..
__________________
Iphone 3GS 16GB White - New Bootrom - 4.0 Jailbreaked and Unlocked
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Kate via Cydia? chonazz Jailbreak apps en thema's 2 23-01-09 11:30
App. Kate iBen Jailbreak apps en thema's 10 27-08-08 04:46
Intelliscreen, Kate, ... achtige in appstore? Krideri iPhone Apps 6 23-07-08 11:53
Kate verwijderen Touseef Archief 1 28-05-08 18:40

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:11.