300 mb fix

300 mb fix discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey mensen, ik heb even een vraagje. Ik heb mijn iPhone binnen gekregen en ben gelijk aan de slag gegaan. Vervolgens heb ik er aardig ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11 May 2008, 21:13
wouter_touw's schermafbeelding
» iPhone US 16GB [FW: 2.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 March 2008
Locatie: Roosendaal
Berichten: 50
Stuur een bericht via MSN naar wouter_touw
Standaard 300 mb fix

Hey mensen,

ik heb even een vraagje.
Ik heb mijn iPhone binnen gekregen en ben gelijk aan de slag gegaan.
Vervolgens heb ik er aardig wat apps op gezet.
Ik kreeg echter een melding dat ik wat moest verwijderen omdat de schijfruimte vol was.
Na wat inlezen kwam ik erachter dat het aan die 300mb partitie lag.
Ik heb vervolgens via terminal geprobeerd de fix te doen die op het forum staat.
Ik kreeg echter bij stap 2 al een foutmelding.
Alhoewel er onder stond dat je dit moest negeren werkte hij na rebooten nog steeds niet.
Hierna heb ik het met bosstool geprobeerd. Als ik daar echter op do it klik gebeurt er ook niets.
Ik heb de iphone daarna gerestored en met iliberty (oude versie) gekraakt.
Wederom had ik hetzelfde probleem...
Hierna heb ik de iphone met iliberty (nieuwe versie) gekraakt.
Je raad het al, weer hetzelfde probleem.
Ik zag wel bij iliberty (nieuwe versie) een automatische optie waarbij hij de wallpapers en ringtones relocate. Dit heb ik gedaan en dit levert mij nu wel wat extra speelruimte op.
Ik ben echter bang dat ik vroeg of laat weer in de problemen raak.
Ik heb firmware 1.1.4

Wie weet hoe ik dit kan oplossen

Groetjes,
Wouter Touw
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 May 2008, 23:10
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Normaal gezien als je iphone gejailbreaked en unlocked is, kun je Bosstool installeren en op 114 ALLEEN fonts en ringtones verplaatsen, dit zou je 100mb extra moeten opleveren.
Max wat je zo ongeveer kunt behalen van plaats op de OS schijf is rond de 135Mb.
Als je plaats genoeg hebt, zou ik er gewoon als k jou was niet teveel meer mee rommelen, voor je opnieuw kunt restoren.
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #3  
Oud 13 May 2008, 22:35
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 April 2008
Berichten: 34
Standaard

heb hetzelfde probleem
als ik bij bossprefs ga zien, zegt hij dat ik 1mb vd 300 vrij heb, waar vind ik die 'bosstool' en wat moet ikdan juist doen om ruimte vrij te maken??
thx
  #4  
Oud 13 May 2008, 22:40
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

bosstool staat bij utilities in installer
  #5  
Oud 13 May 2008, 22:48
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 April 2008
Berichten: 34
Standaard

thx
heb 85 mb vrij door fonts te verplaatsen, hopelijk alles opgelost nu
  #6  
Oud 13 May 2008, 22:52
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

alleen fots en ringtones kun je doen, NIET application doen. dan zou je rond 110mb vrij moeten hebben.
  #7  
Oud 13 May 2008, 23:32
DynamicDennis's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 April 2008
Berichten: 163
Standaard

waarom zou je applications niet verplaatsen mr. Croi?
  #8  
Oud 14 May 2008, 00:46
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

omdat je dan 3 mappen van applications krijgt in je iphone
  #9  
Oud 14 May 2008, 00:46
Redchilly's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 March 2008
Locatie: Hilversum
Berichten: 262
Stuur een bericht via Skype™ naar Redchilly
Standaard

Omdat dat bij heel veel mensen een vastloper veroorzaakt.
  #10  
Oud 14 May 2008, 00:50
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

onderandere dat ook, thanks voor de aanvulling Redchilly
  #11  
Oud 14 May 2008, 00:55
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.614
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Redchilly Bekijk bericht
Omdat dat bij heel veel mensen een vastloper veroorzaakt.
gelukkig bij mij dan niet
kan je ook geen taalpakketen eruit zwieren via ssh?
of is dat de moeite van geheugen niet
franse en duitse taal enz gebruik ik toch niet
  #12  
Oud 14 May 2008, 00:57
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

is de moeite niet, veel pruts werk
  #13  
Oud 15 May 2008, 11:47
wouter_touw's schermafbeelding
» iPhone US 16GB [FW: 2.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 March 2008
Locatie: Roosendaal
Berichten: 50
Stuur een bericht via MSN naar wouter_touw
Standaard

maar het is dus niet zoals bij firmware 1.1.1 op te lossen met die fix?
een vriend van mij heeft dat namelijk
  #14  
Oud 15 May 2008, 12:02
PauluS87's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Sneek (Friesland)
Berichten: 627
Standaard

Nopes blijkbaar he Het is vanaf 1.1.3 een pruts karwei geworden (zover ik kan lezen uit andere topics).
__________________
Iphone 3GS 16GB White - New Bootrom - 4.0 Jailbreaked and Unlocked
  #15  
Oud 15 May 2008, 12:11
wouter_touw's schermafbeelding
» iPhone US 16GB [FW: 2.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 March 2008
Locatie: Roosendaal
Berichten: 50
Stuur een bericht via MSN naar wouter_touw
Standaard

heel k#t idd... is het verstandig om hem de downgraden naar 1.1.1 of is dit een afrader?
  #16  
Oud 15 May 2008, 19:04
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

pppfff, daar heb je geen voordeel mee hoor, kunt beter op 1.1.4 gaan of blijven
  #17  
Oud 15 May 2008, 19:23
wouter_touw's schermafbeelding
» iPhone US 16GB [FW: 2.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 March 2008
Locatie: Roosendaal
Berichten: 50
Stuur een bericht via MSN naar wouter_touw
Standaard

Wat is het grote verschil tussen die 2 dan
  #18  
Oud 15 May 2008, 19:31
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

veel.

kijk de wiki er eens op na.
 

Labels
300mb, bosstool, partitie, ruimte


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone i-300 i.c.m. Blackberry TwyLight T-Mobile 5 4 October 2010 19:37
T-mobile relax 300 riksking T-Mobile 5 28 February 2010 19:22
Iphone 3g voor 300 euro tbeumer@ Archief 11 20 July 2008 20:58
iphone's voor 300 euro??? joske666 Archief 1 29 April 2008 00:06
Maximaal geheugen: 300 MB bomsize Unlock [archief] 14 25 November 2007 12:46

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:11.