Simlock

Simlock discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Hello Nieuw op de site, en al meteen een vraagje. Ik heb de 16gb versie gekocht in de VS en de jailbreak uitgevoerd met iLiberty+. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 11 May 2008, 23:01
» iPhone US 16GB
» Windows
 
Geregistreerd: 11 May 2008
Berichten: 2
Standaard Simlock

Hello

Nieuw op de site, en al meteen een vraagje.
Ik heb de 16gb versie gekocht in de VS en de jailbreak uitgevoerd met iLiberty+. Geen enkel probleem, alles werkt perfect. Alleen wil ie mijn simkaart niet unlocken (base - Belgi). Heb al meerdere pogingen ondernomen maar nu zit ik dus even vast.

Iemand een idee?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 May 2008, 23:08
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

hoe bedoel je niet unlocken? je pin code?

staat links boven "sim locked" ???

Ga eens naar instellingen (settings) en zet de "airplane-mode" even snel aan en uit, dan zou hij om de pin code moeten vragen.

Als t dit niet is, kan t zijn dat je iphone baseband niet unlocked is. Dat je aalleen geactiveerd en gejailbreaked hebt.
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #3  
Oud 12 May 2008, 00:08
iJob's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 May 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 123
Standaard

Same problem heb ook net een 16 gb gekocht, weet niet hoe ik het moet oplossen .
  #4  
Oud 12 May 2008, 01:58
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Als k nu eens meer info kreeg???? simlock ?? kan 3 dingen zijn, een ervan heb k hierboven al vermeld.

graag meer uitleg.
  #5  
Oud 12 May 2008, 12:58
iJob's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 May 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 123
Standaard

Oke, Ik heb dus mijn vodafone Z11 simkaartje erin gedaan.
Maar linksbovenin zie ik 5 puntjes ( geen ontvangst lijkt me).
Als ik probeer te bellen hangt ie meteen op en staat er call failed.


Op het begin moet ik mijn password invullen dat gaat goed.
Daarna komt er een pop-up met: SIM locked, kan je kiezen uit OK en Unlock.
Natuurlijk kies ik Unlock, dan moet ik een code? invullen ( waar ik van denk dat het mijn originele simcode is, die ik ook op mijn oude telefoon moest invullen).
Dus doe ik dat ook, vervolgens staat er dus linksbovenin die puntjes.
En dan weet ik het niet meer...
  #6  
Oud 12 May 2008, 13:01
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Misschien moet je eens opnieuw unlocken
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #7  
Oud 12 May 2008, 16:45
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

als je geen netwerk hebt, opnieuunlocken, je kun de unlock ook alleen doen zonder de rest.
  #8  
Oud 12 May 2008, 21:06
» iPhone US 16GB
» Windows
 
Geregistreerd: 11 May 2008
Berichten: 2
Standaard

eindelijk gelukt, thanks croiman!

Laatst gewijzigd door harrisandklebold; 12 May 2008 om 21:09.
  #9  
Oud 12 May 2008, 21:16
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

geen prbleem
  #10  
Oud 12 May 2008, 22:22
iJob's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 May 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 123
Standaard

ehm hoe bedoel je zonder de rest croiman?
  #11  
Oud 13 May 2008, 00:14
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

zonder activeren en zonder unlock (als dat al gedaan is)
  #12  
Oud 13 May 2008, 08:09
iJob's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 May 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 123
Standaard

Dus alleen de jailbreak en installer?

Eerst zegt ie steeds dat ik device moet disconnect'en en dan weer erin doen.
Dan gaat''ie recovery mode laden.

Dan zie ik Itunes met het bericht dat Iphone gevonden is.

Dan staat er links onder bij iliberty "booting ramdisk" en ondertussen krijg ik het apple logo te zien op mn iphone.
En staat er rechtsonder bij iliberty : "disconnented"
Terwijl de iPhone gewoon op z'n plaats zit...
  #13  
Oud 13 May 2008, 08:35
iJob's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 May 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 123
Standaard

Wordt er echt ziek van!
  #14  
Oud 13 May 2008, 11:58
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Ik denk dat even opnieuw proberen het handigste is, en unlocken niet met een SIM waar een PIN op zit, dus even de PIN eraf halen voor je gaat unlocken.
1 iPhone in DFU
2 Herstel met iTunes
3 en Jailbreaken/unlocken.
  #15  
Oud 13 May 2008, 17:57
iJob's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 May 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 123
Standaard

Herstel met iTunes gaat niet, hij zegt iets van: Kan iPhone iPhone niet herstellen, foutcode 1010.
  #16  
Oud 13 May 2008, 17:58
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

in dfu-modus gerestored?
  #17  
Oud 13 May 2008, 17:59
iJob's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 May 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 123
Standaard

En daarna probeer ik 'm te unlocken met iLiberty, maar dat gaat ook niet.
Er staat iets van: Please retry once, if it doesn't work, restart +iLiberty......


I'm hopeless wi-fi en bluetooth zijn ook unavailable
  #18  
Oud 13 May 2008, 17:59
iJob's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 May 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 123
Standaard

Wat bedoel je croiman?
  #19  
Oud 13 May 2008, 18:39
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Zoek in de wiki naar DFU
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #20  
Oud 13 May 2008, 19:14
iJob's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 May 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 123
Standaard

Al gedaan, ik laat 'm vanavond gewoon unlocken, m'n vader betaald toch.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 4: Simlock JoelvandeBeek Unlock 2 26 November 2010 00:58
iPhone 3G: Help! Jailbreak + illegaal simlock vrij -> Legaal T-mobile simlock vrij Dagavu Unlock 0 25 September 2010 14:22
iPhone 3GS: Simlock? krediax Unlock 1 5 July 2010 23:33
Simlock vrij toestel, krijgt simlock door Jailbreak? Rub3n Archief 4 27 February 2010 11:22
simlock jhonsonnnn Archief 5 12 November 2008 01:41

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:35.