iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Unlock [archief] (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/f82/unlock-archief/)
-   -   Iphone Crashed na upgrade 1.1.4 (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/f82/unlock-archief/12955-iphone-crashed-na-upgrade-1-1-4-a.html)

tatenka 15-05-08 12:09

Iphone Crashed na upgrade 1.1.4
 
Hallo,

Ik heb sinds gister mijn iphone geupdate van 1.1.1 naar 1.1.4, ik heb 3 verschillende methodes geprobeerd.WinPwn, ZiPhone en uiteindelijk Liberty+.

Bij alle 3 de methodes werd me iphone geunlocked en alles leek te werken. Tot ik na een aantal minuten er van alles had op gezet. Een aantal voorbeelden hiervan zijn: MxTube, BossTool, BossPrefs, Chat en andere zaken. Verder heb ik ook nog via WinSCP terug gebracht zoals me contacten en en filmpjes.

Nu is me iphone niet meer te gebruiken, alles werkt lang traag en crashed continue. Ik dacht eerst dat het aan de vele sources lag ik die ik had toegevoegd. Maar na veel proberen ben ik er achter gekomen dat het me contacten zijn. Zodra ik mijn gebackupte contacte weer verwijder van me iphone werkt hij weer als de oude.

Mijn vraag is nu. Hoe krijg ik mijn contacten die in een AddressBook.sqlitedb bestand staan op een andere manier terug op me iphone?

Mvg,

Rein

colliehome 15-05-08 12:13

Slechtste geval een uurtje manueel werken... Maar kan je met een windows je contacten niet syncen via iTunes?
Dit ipv via WinSCP

tatenka 15-05-08 12:34

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door colliehome (Bericht 112889)
Slechtste geval een uurtje manueel werken... Maar kan je met een windows je contacten niet syncen via iTunes?
Dit ipv via WinSCP

Ja ik heb nog wel een oud windows contact bestand maarja die is niet up to date zeg maar. Dus wil het liefst via een andere optie.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:24.