Revirginizer van iPhone Elite Team is beschikbaar

Revirginizer van iPhone Elite Team is beschikbaar discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) om een andere unlock metode te kunnen proberen....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 24 October 2007, 15:38
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 October 2007
Berichten: 150
Standaard

om een andere unlock metode te kunnen proberen.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 24 October 2007, 16:45
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Utrecht / Amsterdam
Berichten: 183
Standaard

Samplex, welke unlock heb je gebruikt?
Als je AnySIM 1.1.1 hebt gebruikt kun je met OneSIM van het Elite Team je telefoon weer locken. Als je IPSF gebruikt hebt is er op het moment geen oplossing (en in de toekomst waarschijnlijk ook niet, omdat een uniek gedeelte van je baseband gewist wordt).
  #43  
Oud 24 October 2007, 19:08
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Mierlo
Berichten: 146
Send a message via twitter to Mauske
Standaard

Nou, ik loop al meteen vast met de terminal.. ik heb putty gedowload, ik maak contact met de iphone en dan gaat het al fout...
Ik moet dan cd /usr/bin/virginizerpack invoeren, maar dat lukt al niet.
Als ik de cd gehad heb en ik geef een spatie, dan sluit putty al af !

dus dan kan ik niet verder...

wie helpt ?
  #44  
Oud 24 October 2007, 21:55
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Utrecht / Amsterdam
Berichten: 183
Standaard

Mauske, dat is raar. Probeer het eens via MobileTerminal op je iPhone (te installeren via Installer).
  #45  
Oud 24 October 2007, 22:31
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Mierlo
Berichten: 146
Send a message via twitter to Mauske
Standaard

Ja dat lukt wel... ik denk dat het aan dat Putty ligt... er zijn ook meerdere versies van putty volgens mij ?
  #46  
Oud 24 October 2007, 23:08
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Mierlo
Berichten: 146
Send a message via twitter to Mauske
Standaard

Nja, ik snap er geen jota van, als ik die spatie geef na CD dan zie je het groene cursortje een enter maken en putty sluit af... tenminste het terminal venster verdwijnt...... heeelllppppp
  #47  
Oud 24 October 2007, 23:16
Dd Dd is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 9
Standaard

Bij het maken van de backup van mijn seczone loopt hij elke keer vast. Dit is hetgeen ik krijg. Kan er mij iemand zeggen wat ik verkeerd doe want ben het al een hele avond aan het proberen en geraak er echt niet verder mee
Code:
-sh-3.2# cd /usr/bin/virginizer_pack
<-w/System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist                 
-sh-3.2# chmod +x ./norz
-sh-3.2# ./norz seczone.backup 0x3FA000 0x2000
geohot's nor dumper
all your norz are belong to us
super fast...just the way i like it
Dumping: A03FA000-A03FC000
Waiting for data...
  #48  
Oud 24 October 2007, 23:18
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 713
Send a message via twitter to "R"
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Spree Bekijk bericht

Maak een backup van je seczone

./norz seczone.backup 0x3FA000 0x2000 (Enter)
@Spree, ik kom niet verder dan bovengenoemde stap. Terminal roept dan waiting for data. Heb je een suggestie?
Rechten staan goed, iPhone is jailbroken.
Seczone.backup staat er wel, maar heeft een grootte van 0 kb

Hetzelfde probleem als Dd dus.
Waar is het maken van de backup voor?

Laatst gewijzigd door "R"; 24 October 2007 om 23:21.
  #49  
Oud 24 October 2007, 23:21
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Utrecht / Amsterdam
Berichten: 183
Standaard

Ja, dat lijkt iets met Putty te zijn. Je kunt ook alles uitvoeren met MobileTerminal op de iPhone en in WinSCP schijnt ook een terminalscherm (ctrl + t geloof ik) te zitten.
  #50  
Oud 24 October 2007, 23:24
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 713
Send a message via twitter to "R"
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Spree Bekijk bericht
Ja, dat lijkt iets met Putty te zijn. Je kunt ook alles uitvoeren met MobileTerminal op de iPhone en in WinSCP schijnt ook een terminalscherm (ctrl + t geloof ik) te zitten.
Wellicht een domme vraag: is die backup nodig?

Andere vraag: MobileTerminal moet er via Apptapp op neem ik aan?
  #51  
Oud 24 October 2007, 23:33
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 713
Send a message via twitter to "R"
Standaard

Na een herstart van de iPhone kom ik iets verder"
hij roept nu Dumping:0x3FA000 0x2000
16(Resource busy)
  #52  
Oud 24 October 2007, 23:38
Peter's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen - Belgi
Berichten: 432
Standaard

ik ga dit eens dit weekend proberen. Toch nog steeds hopend op een iets simpelere methode
  #53  
Oud 24 October 2007, 23:38
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Mierlo
Berichten: 146
Send a message via twitter to Mauske
Standaard

Hmm nu met winscp aan het stoeien, maar nu kom ik niet verder dan :
type: ./iUnlock ./ICE03.14.08_G.fls ./eliteloader.bin (Enter)

Als ik dit doe dan gebeurd er eigenlijk niets meer... krijg eerst een timeout, het prg zegt dat hij nog wacht op een bericht van de iphone en dan niets meer.
  #54  
Oud 24 October 2007, 23:49
matthijst's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 813
Standaard

Begin vd avond gevirginized en geactiveerd met CARNAVAL (Win XP).
Zit nu vast omdat de BSD sources in apptapp niet werken. Downloadlink blijkt verneukt te zijn...
Dus moet nog ff wachten tot ik AnySIM erop kan zetten

Ik heb trouwens de scirptversie gebruikt... Ook hoop geklooi met die handmatige backups, met script werkte het wel... Vaag....
  #55  
Oud 24 October 2007, 23:51
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 713
Send a message via twitter to "R"
Standaard

Heb dit gevonden...
Kan het helaas niet proberen, kom niet voorbij resource busy

Make norz executable:

chmod +x ./norz

Make a seczone backup: (should only take about 2 seconds)

./norz seczone.backup 0x3FA000 0x2000

You should see:
CODE
# ./norz seczone.backup 0x3FA000 0x2000
geohot's nor dumper
all your norz are belong to us
super fast...just the way i like it
Dumping: A03FA000-A03FC000
Waiting for data...
Got Header: 77 0b cc
Increasing baud rate...
02 00 82 00 04 00 00 10 0E 00 A4 00 03 00
02 00 01 08 14 00 00 00 00 00 A4 00 03 00 09 00
00 00 33 2E 39 5F 4D 33 53 32 C3 0A 03 00
02 00 84 00 00 01 01 00 00 00 89 00 00 00 62 88
00 00 03 00 00 00 00 00 00 00 01 00 00 00 02 00
00 00 00 00 40 00 3F 00 00 00 00 00 01 00 08 00
00 00 00 20 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
00 00 00 00 00 00 A6 03 03 00
02 00 85 00 02 00 FF FF 85 02 03 00
02 00 02 08 06 00 00 00 01 02 03 00 0E 08 03 00
Wrote: 0xa03fa000
Wrote: 0xa03fb000
Dumped


This will create a file called seczone.backup in the working directory. If you're stuck at "Waiting for data...". Hit CTRL-C to cancel the process. You should have a 0 byte seczone.backup file. Now "chmod 766 ./seczone.backup" and try the backup again.

Exit back to your Mac and copy the seczone.backup file off to somewhere safe:
  #56  
Oud 24 October 2007, 23:52
matthijst's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 813
Standaard

Resource busy komt volgens mij omdat je de commcenter unload niet hebt gedaan?
  #57  
Oud 24 October 2007, 23:58
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 24 October 2007
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Stop als je klaar bent en de iPhone uitzet je AT&T-simkaart er weer in
Die heb ik helaas niet gekregen via mijn op Ebay aangeschafte iPhone...
Dus maw, je kan niet gewoon je Nederlandse simkaart erin laten zitten?
  #58  
Oud 25 October 2007, 00:05
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 713
Send a message via twitter to "R"
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door matthijst Bekijk bericht
Resource busy komt volgens mij omdat je de commcenter unload niet hebt gedaan?
inderdaad, is onderweg blijkbaar weer geladen (reboot).
De truuk met het chmodden van seczone.backup naar 0766 werkt ook niet, evenals 0755 en 0777. Geef het op voor nu vrees ik, wordt vervolgd.
  #59  
Oud 25 October 2007, 00:11
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 October 2007
Berichten: 150
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Spree Bekijk bericht
Samplex, welke unlock heb je gebruikt?
Als je AnySIM 1.1.1 hebt gebruikt kun je met OneSIM van het Elite Team je telefoon weer locken. Als je IPSF gebruikt hebt is er op het moment geen oplossing (en in de toekomst waarschijnlijk ook niet, omdat een uniek gedeelte van je baseband gewist wordt).
Met Anysim 1.1 voor fw 1.11 in de iphone
  #60  
Oud 25 October 2007, 00:50
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Utrecht / Amsterdam
Berichten: 183
Standaard

"R", probeer het eens door seczone.backup weg te halen en het opnieuw te proberen. Error 16 (Resource Busy) komt idd doordat CommCenter nog niet uitgeschakeld is.

Een andere optie waar ik nu aan zit te denken: chmod de hele map virginizer_pack 777, misschien dat dat een oplossing is?

En in de comments bij de Elite Wiki lees ik dit:
Citaat:
I got stuck at the norz 'Waiting for Data'. But once I put it into the cradle and change Auto Lock to Never, the norz command went through fast.
De backup is ervoor, zodat je eventueel later je seczone weer terug kan zetten naar de pre-virgin-staat (sic).

Laatst gewijzigd door Spree; 25 October 2007 om 01:00.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone dev en elite team weer bij elkaar MacFoxx Chat en geruchten 14 18 February 2008 19:34
1.1.3 jailbreak (iPhone Dev Team) nu beschikbaar iCulture Unlock [archief] 533 6 February 2008 16:25
Elite Team iCulture Wiki - Begrippen 0 10 November 2007 00:42
Welke AnySIM: 1.1 of 1.1p (patched by Elite team) MP3-junky Archief 0 27 October 2007 14:23

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:33.