Revirginizer van iPhone Elite Team is beschikbaar

Revirginizer van iPhone Elite Team is beschikbaar discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door matthijst Ja, je hebt internet nodig om je iphone te kunnen laten crashen ( Safari ). Anders kun je niet jailbreaken... ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #81  
Oud 25 October 2007, 12:02
mrmark's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 October 2007
Locatie: Amsterdam, Nederland
Berichten: 62
Stuur een bericht via Skype™ naar mrmark Send a message via twitter to mrmark
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door matthijst Bekijk bericht
Ja, je hebt internet nodig om je iphone te kunnen laten crashen (Safari).
Anders kun je niet jailbreaken...

Zou als ik jou was maar wachten dan, aangezien je moet crashen en vervolgens software op je PC moet runnen (bv. Carnaval)...
dan kan ik gewoon mn laptoppie meenemen naar de coffeeshop hiero. wireless is ook internet, dus
__________________
Mark de Jong.com - MacBook Pro 15" - iPhone 32Gb
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #82  
Oud 25 October 2007, 12:05
matthijst's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 813
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Spree Bekijk bericht
AnySIM heette eerst ook wel iUnlock. Het bricken gaat hier juist niet gebeuren, omdat je de unlock van AnySIM tot versie 1.1.1 (en eventuele voorgangers) ongedaan maakt met het virginizen.
Sorry, interpreteerde je eerdere reply verkeerd. Dacht dat je bedoelde dat hij de handleiding om te upgraden zo kon volgen, zonder eerst te virginizen
  #83  
Oud 25 October 2007, 12:06
matthijst's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 813
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mrmark Bekijk bericht
dan kan ik gewoon mn laptoppie meenemen naar de coffeeshop hiero. wireless is ook internet, dus
Ah, ja, dan uiteraard wel!

Succes, uiteindelijk viel het allemaal wel mee... Al is het altijd wel ff spannend, aangezien je met de firmware loopt te klooien
  #84  
Oud 25 October 2007, 12:50
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 713
Send a message via twitter to "R"
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Spree Bekijk bericht
OK, dan moet je inderdaad eerst je firmware downgraden met bijvoorbeeld iNdependence (proces staat daar uitgelegd in de helpfunctie). Vervolgens de hierboven genoemde Baseband-downgrade en daarna de virginizermethode. Na afloop daarvan kun je dan wel schoon upgraden naar 1.1.1 en een werkende 1.1.1-Phone krijgen.
Keurig via iNdependence de downgrade gedaan. Tot m'n verbazing ziet m'n iPhone nu mijn wlan niet meer, wel alle andere wlans in de omgeving. Accespoint gereset, niets helpt. Rebooten iPhone helpt ook niet. Wlan is overigens gewoon operationeel op m'n eigen iPhone

Laatst gewijzigd door "R"; 25 October 2007 om 12:56.
  #85  
Oud 25 October 2007, 13:41
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Utrecht / Amsterdam
Berichten: 183
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door "R" Bekijk bericht
Keurig via iNdependence de downgrade gedaan. Tot m'n verbazing ziet m'n iPhone nu mijn wlan niet meer, wel alle andere wlans in de omgeving. Accespoint gereset, niets helpt. Rebooten iPhone helpt ook niet. Wlan is overigens gewoon operationeel op m'n eigen iPhone
En Settings -> General -> Reset -> Reset Network op je iPhone?
  #86  
Oud 25 October 2007, 15:01
mrmark's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 October 2007
Locatie: Amsterdam, Nederland
Berichten: 62
Stuur een bericht via Skype™ naar mrmark Send a message via twitter to mrmark
Standaard

zo, er kan weer een streepje bij hoor op de eerste pagina. ik heb mn iPhone succesvol, zonder enige problemen (eerlijk, zonder ook maar eentje) upgraded en unlocked volgens de handleiding die in dit topic staat.
Wel moest ik ff naar huis hollen om mn AT&T sim kaart te halen, dat was het enige misgevalletje dan. maar voor de rest echt super!

aleen moet ik nog wel ff kijken als iemand mij belt of sms stuurt of het geluid dan ook zo zacht is als wanneer ik de geluidjes wil beluisteren in de Settings. Dan moet ik namelijk wel hl goed luisteren wil ik de ringtones horen.

ook nog zo ... hoe krijg ik installer.app er weer op? kun je de laatste beta gebruiken of hoe zit daT?
  #87  
Oud 25 October 2007, 15:08
sjowol's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Locatie: Los Angeles, California
Berichten: 1.269
Standaard

even inbreken hier maar...
UPDATE!!!
Ik heb weer een nieuwe versie van de Ultieme upgrade guide voor windows uitgebracht (UUG_v3.0 )
Hierin behandel ik nu ook de 1-click methoden (iDemocracy v1.2, virginator, carnaval) om het allemaal wat makkelijker te maken.
ga hier naar de post waar je de nieuwe guide kunt downloaden! en waar je vragen kan stellen/beantwoorden


sorry voor de onderbreking
(link aangepast, In de (oude) guide staat dat je de files van de Virginizer in var/root moet
gooien, DIT KLOPT NIET, dit moet usr/bin zijn!!)

Laatst gewijzigd door sjowol; 26 October 2007 om 00:20.
  #88  
Oud 25 October 2007, 15:51
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 713
Send a message via twitter to "R"
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Spree Bekijk bericht
En Settings -> General -> Reset -> Reset Network op je iPhone?
Nope, zelfs een reset van alle settings al geprobeerd. Betreffend wlan doet het overigens uiteraard wel....
  #89  
Oud 25 October 2007, 18:37
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 713
Send a message via twitter to "R"
Standaard

Blijft een boeiend werkje. Op een ander Wlan doet de iPhone het zonder enig probleem.....
Kom inmiddels weer niet voorbij ieraser, blijft maar wachten op data.
Rebooten, alles nogmaals chmodden, niets werkt. Ik mag gelukkig vanavond nog vergaderen, even aan iets anders denken...hihi
  #90  
Oud 25 October 2007, 19:04
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 621
Standaard

Ik krijg een error als ik de execute command geef, no such file zegt hij dan.
  #91  
Oud 25 October 2007, 19:20
BadSide's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2007
Locatie: Dordrecht
Berichten: 588
Standaard

@ Matthijst: Ik vind dat je op de vorige pagina een hele mooie uitleg hebt gegeven!
Zelf wil ik hem wel uitvoeren, alleen heb ik nog een vraagje:
Kan ik deze ook gewoon uitvoeren als mijn iPhone al gedowngrade is, of moet het een 1.0.2 uit de doos zijn?
Hij was nl. al 1.1.1.

Alvast bedankt.
  #92  
Oud 26 October 2007, 00:06
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 713
Send a message via twitter to "R"
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Spree Bekijk bericht
OK, dan moet je inderdaad eerst je firmware downgraden met bijvoorbeeld iNdependence (proces staat daar uitgelegd in de helpfunctie). Vervolgens de hierboven genoemde Baseband-downgrade en daarna de virginizermethode. Na afloop daarvan kun je dan wel schoon upgraden naar 1.1.1 en een werkende 1.1.1-Phone krijgen.
Ha @Spree:
een iPhone blijft een verwonderlijk ding. Ik dacht zojuist, laat ik even snel nog een ieraser poging doen, loopt in een keer door, heb zojuist anysim met succes gedraaid. Kan nu bellen.
Nu nog naar 1.1.1, nog tips? Welk plan heb jij gevolgd om van hier naar een werkende 1.1.1 te komen? Is dat vanaf hier jouw post #31 in dit draadje?

Laatst gewijzigd door "R"; 26 October 2007 om 00:11.
  #93  
Oud 26 October 2007, 00:16
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Utrecht / Amsterdam
Berichten: 183
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door "R" Bekijk bericht
Welk plan heb jij gevolgd om van hier naar een werkende 1.1.1 te komen? Is dat vanaf hier jouw post #31 in dit draadje?
Ha R, mooi dat het nu gelukt is! Je kunt nu inderdaad de stappen uit die post verder volgen, wat er simpelweg op neerkomt om iNdependence te starten, SSH te installeren, pre-1.1.1-upgrade daarin te draaien, met iTunes upgraden en daarna in iNdependence jailbreaken. Daarna nog AnySIM 1.1.1 draaien. Ik zie dat je nu ook unlocked hebt, wel met de laatste AnySIM neem ik aan? Dan zou je zonder problemen moeten kunnen upgraden.
  #94  
Oud 26 October 2007, 00:17
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 713
Send a message via twitter to "R"
Standaard

heb anysim 1.0.2 gebruikt

Ik volg jouw plan in dit geval dan vanaf stap 4 neem ik aan, met de at&t sim er weer in
  #95  
Oud 26 October 2007, 04:51
Cheech's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 13
Standaard

Weet iemand waarom ik de wachtwoordt niet in kan voeren?
Nadat ik ssh root@192.168.1.XXX (eigen ip) heb ingetypt.

Je kan bij putty dan helemaal niets meer invoeren.
en als je dan op Enter drukt; krijg je Acces denied.

Alvast bedankt!!!
  #96  
Oud 26 October 2007, 08:01
matthijst's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 813
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Cheech Bekijk bericht
Weet iemand waarom ik de wachtwoordt niet in kan voeren?
Nadat ik ssh root@192.168.1.XXX (eigen ip) heb ingetypt.

Je kan bij putty dan helemaal niets meer invoeren.
en als je dan op Enter drukt; krijg je Acces denied.

Alvast bedankt!!!
"eigen IP" bedoel je hopelijk IP van de iPhone mee?

Putty is bij mij iets van: invoeren welk IP adres je aan wilt verbinden en connecten, vervolgens vraagt hij zowel login als password? Of heb jij een andere versie, waar je dat ssh moet intikken?

@BadSide, ik zou het eerlijk gezegd niet weten
Had je een 1.1.1 toen je hem kocht, of een 1.02 per ongeluk geupgrade naar 1.1.1 en is hij nu onbruikbaar? Als je een 1.1.1 uit de winkel had en er nog nooit een unlock op hebt gehad kun je volgens mij terug upgraden naar 1.1.1, jailbreaken en unlocken. Als je ooit een 1.02 had moet je ws. eerst je baseband downgraden naar 03.14....
  #97  
Oud 26 October 2007, 10:48
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Utrecht / Amsterdam
Berichten: 183
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door "R" Bekijk bericht
heb anysim 1.0.2 gebruikt

Ik volg jouw plan in dit geval dan vanaf stap 4 neem ik aan, met de at&t sim er weer in
Yep, dan moet het helemaal lukken.
  #98  
Oud 26 October 2007, 10:49
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Utrecht / Amsterdam
Berichten: 183
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Cheech Bekijk bericht
Weet iemand waarom ik de wachtwoordt niet in kan voeren?
Nadat ik ssh root@192.168.1.XXX (eigen ip) heb ingetypt.
Je kan bij putty dan helemaal niets meer invoeren.
en als je dan op Enter drukt; krijg je Acces denied.
Bij Putty moet je (zoals matthijst ook zegt) inderdaad op een iets andere manier verbinding maken: type daar meteen je eigen iPhone-adres in, bij verbind als gebruiker: root.
  #99  
Oud 26 October 2007, 14:25
Cheech's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 13
Standaard

Nadat ik me heb ingelogd, op verschillende manieren, moet ik me password invoeren.
Als ik me password wil invoeren, doet ie niks meer. Kan nog maar alleen op enter drukken. En als je op Enter drukt. Krijg je 'Acces denied'

login as: ssh root@192.168.123.123
root@192.168.123.123's password:
Access denied

login as: root
ssh root@192.168.123.123@192.168.123.123's password:
Access denied



login as: 192.168.123.123
192.168.123.123@192.168.123.123's password:
Access denied

login as: root@192.168.123.123
root@192.168.123.123@192.168.123.123's password:
Access denied

Heb van alles geprobeerd.
Wellicht gebruik ik de verkeerde putty.
Ik gebruik: PuTTY (the Telnet and SSH client itself).

Of is er mischien een andere programma als alternatief?
  #100  
Oud 26 October 2007, 14:58
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Utrecht / Amsterdam
Berichten: 183
Standaard

Cheech, je moet dan je iPhone-wachtwoord (standaard: dottie) invoeren. Het lijkt net alsof je niks intypt, omdat er geen sterretjes o.i.d. verschijnen, maar het werkt wel. Na het intypen van je wachtwoord op enter drukken.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone dev en elite team weer bij elkaar MacFoxx Chat en geruchten 14 18 February 2008 18:34
1.1.3 jailbreak (iPhone Dev Team) nu beschikbaar iCulture Unlock [archief] 533 6 February 2008 15:25
Elite Team iCulture Wiki - Begrippen 0 9 November 2007 23:42
Welke AnySIM: 1.1 of 1.1p (patched by Elite team) MP3-junky Archief 0 27 October 2007 13:23

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:05.