vastlopers :(

vastlopers :( discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoihoi, Ik heb een iPhone die soms vastloopt, voornamelijk gebeurd dit bij gedownloade applicaties. Bijvoorbeeld iSlots, ben ik rustig even spelen ene kwartiertje en ineens ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 29-05-08, 10:17
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 25
Unhappy vastlopers :(

Hoihoi,
Ik heb een iPhone die soms vastloopt, voornamelijk gebeurd dit bij gedownloade applicaties. Bijvoorbeeld iSlots, ben ik rustig even spelen ene kwartiertje en ineens zwart beeld, vervolgens Apple Logo met een stekkertje. M.a.w. de telefoon moet gewoon even geboot worden, en niks aan de hand verders.
Ik had hier voorhene al weleens last van, en maakte toen gebruik van iBrickr, en klikte op 'boot' en kreeg rood scherm, en alles werd weer normaal.
Momenteel doe ik het nog steeds op deze manier, maar is er geen andere manier?
Ik ga binnenkort voor een maand naar Thailand en heb wel een probleem eigenlijk als de telefoon vastloopt, wat kan ik dan het beste doen om te resetten ? Als alternatief dus van iBrickr, ik heb namelijk geen pc of laptop bij de hand......
Nou ja, bedankt alvast, hopelijk kan iemand me helpen hiermee
groetjes hansje
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29-05-08, 10:19
PauluS87's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Sneek (Friesland)
Berichten: 622
Standaard

Ik raad jou aan, een restore uit te gaan voeren met iLiberty+. Hoe het werkt? Je kunt daarvoor even bij "handleidingen kijken. Want er zijn meer voorgangers geweest die deze problemen konden oplossen met een restore.
__________________
Iphone 3GS 16GB White - New Bootrom - 4.0 Jailbreaked and Unlocked
  #3  
Oud 29-05-08, 10:43
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.160
Send a message via twitter to iMario
Standaard

dit kun je dan wel gebruiken denk
https://forum.iculture.nl/f59/i...s-ilberty.html
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #4  
Oud 03-06-08, 09:59
Marcel1984's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: May 2008
Berichten: 9
Standaard

Hallo Iphone gebruikers,
Ik heb een vastloper gekregen nadat ik een update heb gedaan van Jailbreak (die staat standaard op je iphone bij updates) hij start hem vanzelf weer op maar bij mij bleef alleen het appeltje in beeld. Ik zie op deze pagina wel een link van iMario maar daar staat firmware 1.1.4 bij. Ik heb 1.1.3, hoe kan ik dit oplossen?
Alvast bedankt.
M.v.g. Marcel
  #5  
Oud 03-06-08, 10:08
PauluS87's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Sneek (Friesland)
Berichten: 622
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Marcel1984 Bekijk bericht
Hallo Iphone gebruikers,
Ik heb een vastloper gekregen nadat ik een update heb gedaan van Jailbreak (die staat standaard op je iphone bij updates) hij start hem vanzelf weer op maar bij mij bleef alleen het appeltje in beeld. Ik zie op deze pagina wel een link van iMario maar daar staat firmware 1.1.4 bij. Ik heb 1.1.3, hoe kan ik dit oplossen?
Alvast bedankt.
M.v.g. Marcel
Ja gewoon restoren naar 1.1.4, zo moeilijk is dat niet Gewoon de handleiding van Liberty+ gebruiken in de handleidingen archief. En gewoon doen wat daar staat. En als afloop heb je 1.1.4 op je iphone staan
  #6  
Oud 03-06-08, 15:04
Marcel1984's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: May 2008
Berichten: 9
Standaard

Sorry als ik lastig ben (ben een beginner) maar heb liberty+ opgestart maar enter recovery mode kan ik niet aanklikken???? hoe kan dit???
Groetjes Marcel
  #7  
Oud 03-06-08, 15:59
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.001
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Zet hem handmatig in recovery mode
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #8  
Oud 03-06-08, 16:23
Marcel1984's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: May 2008
Berichten: 9
Standaard

Bedankt Destiny,
Het is me zojuist gelukt. Recovery mode kun je doen door power button en home button ingedrukt houden en dan alleen de power button loslaten en de home button vasthouden. Zo heb ik mijn herstart voor elkaar gekregen.
Toch bedankt voor je snelle reactie.
Groetjes Marcel
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Bet apps niet te installeren door vastlopers RUtalking2me iPhone Apps 2 04-10-09 01:07
Vastlopers in Safari kits52 iPhone Apps 3 04-09-08 10:49

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:07.